مجله دلتا | 3 سال پیش

سنجد خواص سنجد خاصیت سنجد خواص سنجد برای بدن سنجد پوکی استخوان مجله دلتا

خواص سنجد برای بهبود سلامت بسیار زیاد است و این میوه نارنجی رنگ می‌تواند سلامت مادر باردار و جنین را نیز بالا ببرد و همچنین جلوی پوکی استخوان را بگیرد.

خواصسنجدبرای بهبود سلامت بسیار زیاد است و به آن نباید تنها به چشم یک میوه در سفره هفت سین نگاه کرد. سنجد دارای خواص آنتی اکسیدانی است که مصرف آن به همه توصیه می‌شود. این میوه در ترکیبات خود دارای خاصیتی است که مانند مسکن عمل می‌کند. همراهمجله دلتاباشید تا با خواص شگفت‌ انگیز سنجد آشنا شوید.

همچنین این میوه کوچک برای تمامی افرادی که مستعد پوکی استخوان هستند هم بسیار خوب است. چرا که این میوه دارای مواد معدنی است که جذب کلسیم را بالاتر می‌برد.

خواص سنجد

خواص سنجد برای سلامت استخوان‌ها

  • جلوگیری از پوکی استخوان با مصرف سنجد
  • کمک به جوش خوردن استخوان شکسته
  • کمک به درد‌های استخوانی و غضروف سازی

۱۰ خاصیت سنجد برای بهبود سلامت بدن

درمان التهابات با مصرف سنجد

سنجد در ترکیبات خود دارای فلاونوئید است. این ماده یکی از ترکیب های شیمیایی گیاهی است و زمانی که وارد بدن انسان می‌شود نقش درمانی پیدا می کند و التهابات داخلی بدن را کاهش و درمان می‌کند.

پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا

زمانی که سنجد میل می‌کنید بدن به طور طبیعی شروع به تولید گلبول های سفید می‌کند. با این عملکرد زمانی که ویروسی وارد بدن شود، بدن شما این قابلیت را دارد تا با قوی‌ترین حالت ممکن با این ویروس مبارزه کند و نشانه‌ای از مریضی نشان ندهد.

قوی شدن سیستم ایمنی بدن

از خواص سنجد می‌توان برای قوی کردن سیستم ایمنی بهره‌مند شد. این میوه نارنجی و ریز دارای ویتامین‌هایی نظیر ویتامین C و دیگر آنتی اکسیدان‌ها است.

پیشگیری از سرطان

آنتی اکسیدان‌ها زمانی که وارد بدن می‌شوند به دور سلول‌های سالم بدن مانند یک محافظ می‌پیچند، این عملکرد باعث خواهد شد اثر تخریب کنندگی رادیکال‌های آزاد بر روی سلول‌ها خنثی شود و احتمال سرطانی شدن آن‌ها کاهش پیدا کند.

درمان کبد چرب

این میوه خوشمزه به دلیل دارا بودن فیبر فراوان و ویتامین‌هایی با خاصیت آنتی اکسیدانی به سمت کبد چرب می روند. فیبر ها به دور چربی های اشباع شده می پیچند و آن ها را در خود احاطه کرده و از طریق مدفوع خارج می کنند.

درمان بیماری های باکتریایی

یکی دیگر از خواص سنجد آن است که دارای خاصیت آنتی بیوتیکی است. این مسئله باعث می‌شود مصرف آن یک درمان موثر برای بیماری‌هایی باشد که علت اصلی آن باکتری باشد.

کمک به هضم غذا

سنجد در خود دارای فیبر‌های محلول و غیر محلولی است که باعث می‌شود غذا برای مدت زمان بالایی در معده باقی بماند. در نتیجه معده زمان بیشتری دارد تا غذا را به آرامی هضم کند. با این عملکرد بیشتر مواد مغذی خوراکی خورده شده نیز جذب بدن می‌شود.

آرامش اعصاب

آزمایش هایی که روی خواص سنجد انجام شده است نشان داده است این میوه می‌تواند مانند دوز پاییندیازپامعمل کند و باعث کاهش استرس خواهد شد.

آیا سنجد برای لاغری مفید است؟

افراد دارایاضافه وزنهمیشه با این مسئله مواجه هستند چه خوراکی‌هایی را میل کنند تا اشتهای آن‌ها را کم کرده و همچنین از ریزه خواری‌های آن‌ها جلوگیری کند.

اگر رژیم غذایی لاغری را دنبال می‌کنید با مشورت متخصص تغذیه خود می‌توانید به میان وعده‌های خود چند دانه سنجد اضافه کنید. سنجد دارای قند بسیار پایینی است و باعث افزایش وزن نخواهد شد.

همچنین این میوه به دلیل فیبر بالایی که دارد مدت زمان زیادی معده را پر‌ نگه می‌دارد و شما برای مدت طولانی احساس گرسنگی نخواهید کرد.

پیشنهاد مطالعه:برای آشنایی بیشتر با خواص معجزه‌آسای خوراکی‌ها مطلبخواص جادویی میوه به، که از آن بی‌خبر هستیدرا بخوانید.

دانلود اپلیکیشن


#سلامتی #سلامت

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

فاطمه نظری، پزشک عمومی و فعال حوزه سلامت، با اشاره به تجربیات میدانی خود در مواجهه با مادرانی که قصد سقط جنین دارند، تأکید کرد که ناآگاهی، نه فقر، عامل اصلی این تصمیمات است و تنها با آگاهی‌دهی می‌توان از این اقدام جلوگیری کرد.

1 ماه پیش

تحقیقی جدید نشان می‌دهد که کار کردن طولانی‌مدت نه‌تنها برای سلامت عمومی شما مضر است، بلکه می‌تواند باعث تغییر در ساختار مغزتان نیز شود.

1 ماه پیش

در دنیای امروز که سبک زندگی کم‌تحرک رو به افزایش است، نشستن‌های طولانی‌مدت یکی از عوامل اصلی ابتلا به بیماری‌های مزمن، از جمله سرطان، شناخته می‌شود. اما آیا راه‌حل این مشکل می‌تواند به سادگی پیاده‌روی روزانه باشد؟

1 ماه پیش

مطالعه‌ای جدید نشان داده است که مصرف رژیم غذایی سرشار از فیبر و کربوهیدرات‌های با کیفیت بالا در میانسالی با پیری سالم‌تر در ارتباط است.

1 ماه پیش

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت هشدار داد: استفاده از شیر گاو برای افزایش وزن نوزادان زیر ۶ ماه نه تنها مفید نیست بلکه می‌تواند خطرناک باشد. در این بازه زمانی، تنها منبع تغذیه‌ای مناسب برای نوزاد، شیر مادر است.

1 ماه پیش

بیماری‌های غیرواگیر از همه جهت برای مردم و نظام بهداشتی کشور پرهزینه است و موجب از کارافتادگی افراد خواهد شد.

1 ماه پیش

پروبیوتیک‌ها میکروارگانیسم‌های زنده‌ای هستند که با حمایت از میکروبیوم بدن، فواید بسیاری برای سلامتی دارند. تحقیقات نشان داده‌اند که آن‌ها می‌توانند به تسکین علائم برخی بیماری‌ها کمک کنند. با این حال، مصرف آن‌ها باید با مشورت پزشک انجام شود تا از ایمنی و اثربخشی آن اطمینان حاصل شود.

1 ماه پیش

نسل آلفا به‌طور تقریبی بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ متولد شده‌اند. این نسل اولین گروهی است که از ابتدا با اینترنت در زندگی روزمره خود، همچون چیزی که از همان ابتدا بوده در پیوند مداوم است. هیچ‌گاه جهانی بدون اینترنت را تجربه نکرده است.

1 ماه پیش

گرمازدگی بیش از آنچه به نظر می‌رسد خطرناک است برای همین موضوع خواندن مطلب زیر را از دست ندهید.

1 ماه پیش

بیشتر...