ورزش سه‌ | 4 سال پیش

نوشی صوفیانی: گل گهر با گل آفساید برنده شد

نوشی صوفیانی: گل گهر با گل آفساید برنده شد

دروازه بان مس رفسنجان اعتقاد دارد که تیم او استحقاق این را داشت تا در مقابل گل گهر به پیروزی برسد.

به گزارش "ورزش سه"، تیم مس رفسنجان که توانست امسال به لیگ برتر صعود کند، در دو هفته ابتدایی شکست خورد و اکنون در انتهای جدول قرار دارد اما نوشی صوفیانی اعتقاد دارد تیم آنها در انتهای فصل به رتبه خوبی می رسد.


داوود نوشی صوفیانی سنگربان مس رفسنجان در مورد دربی کرمان و شکست در مقابل گل گهر گفت: بازی بدی نبود. دو تیم تلاششان را کردند. گل گهر یک تیم قابل احترام است که هم بازیکنان خوبی را در اختیار دارد و هم از یک کادر فنی برخوردار است. به نظر من گل اول آنها آفساید بود که شیرازه تیم ما را از هم پاشاند.


وی ادامه داد: روی گل اول گل گهر، آقای منشا و شاکری در آفساید بودند که از لحاظ روحی تیم ما را دچار مشکل کرد. در کل بازی خوبی بود و تیم ما عالی بازی کرد و استحقاق این را داشتیم که بازی را ببریم ولی باید از این شکست ها درس بگیریم و بتوانیم بازی های بعدی را نتیجه خوبی بگیریم و دو بازی اول را به فراموشی بسپاریم.


او در مورد شکست در دو هفته ابتدایی لیگ برتر گفت: دو هفته اول با تیم هایی بازی داشتیم که برای قهرمانی بسته شده اند. با کادرفنی و بازیکنان خوبی که داریم، تیم را به جایگاه اصلیش می رسانیم و مطمئن باشید با آقای ربیعی در پایان لیگ جایگاه خوبی خواهیم داشت.


نوشی صوفیانی در مورد اینکه گفته می شود به دلیل عملکرد سالاری در مقابل استقلال، او قرار است در سایر دیدارهای مس به میدان برود، گفت: من و آقای سالاری تلاش می کنیم و با توجه به شرایط بازی احتمال دارد تغییری داشته باشیم ولی دو نفرمان در عین رفاقت با هم رقابت می کنیم و کادرفنی صلاح بداند یکی از ما دو تیم درون دروازه قرار می گیرد.


وی درباره بازی هفته بعد با آلومینیوم و تقابل با رسول خطیبی گفت: من شاگرد آقای خطیبی بودم و ما باید با قدرت به این بازی برویم و برنده شویم و دو باخت ابتدایی را جبران کنیم. با توکل بر خدا سعی می کنیم این بازی را ببریم.

 



#اخبار_ورزشی

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

هیئت مدیره باشگاه النصر در جلسه امروز خود رئیس جدیدی ‌‏انتخاب کرد و عبدالله الماجد از این پس رئیس با

8 ماه پیش

یک رسانه نزدیک به منچستریونایتد فاش کرد که مدیران باشگاه به ‏صورت جدی در حال بررسی بازگشت اوله گنار

8 ماه پیش

جوردی آلبا، مدافع اینترمیامی، می‌گوید لیونل مسی بهترین بازیکن جهان است و همیشه باید در لیست نامزدهای

8 ماه پیش

در بارسلونا معتقدند سانچز مارتینز چهار دقیقه از زمان اضافه ال‌کلاسیکو کم کرد و به این ترتیب شانس رسی

8 ماه پیش

سرمربی اسپانیایی تیم پرسپولیس امروز در ملاقات با امیر قلعه‌نویی شرکت کرد.

8 ماه پیش

رودری که دقایقی پیش گفته شد امشب برنده توپ طلا خواهد بود با ‏عصا به شهر پاریس وارد شد. ‏

8 ماه پیش

مهدی شیری روز گذشته برای اولین بار در پست هافبک مرکزی به میدان رفت.

8 ماه پیش

آر ام سی اسپورتس و چند رسانه اسپانیایی مدعی شدند نزدیکان وینیسیوس و باشگاه رئال مادرید متقاعد شده‌ان

8 ماه پیش

وینگر تکنیکی سپاهان پس از گلزنی مقابل فولاد خوزستان خوشحالی گل خاصی انجام داد.

8 ماه پیش

بیشتر...