روابط عمومی ها مصداق بارز محرک رشد پیشرفت شهرستان ها هستند tv logo

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیده مریم پیروزان_ سید ایرج کاظمی‌جو فرماندار کهگیلویه، ضمن تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی، «گفتمان سازی و روایتگری در معرفی ظرفیت‌های شهرستان» را ضرورت محوری روابط عمومی ها در توسعه کهگیلویه خواند.

وی افزود: در گذر زمان، جوامع بشری به قدرت ارتباطات پی برده‌اند و رشته‌ای نامرئی اما بنیادین که تفکرها را به هم پیوند می‌دهد، اندیشه‌ها را به جریان می‌اندازد و حقیقت را از پس پرده‌های سکوت آشکار می‌سازد.

فرماندار کهگیلویه گفت: ۲۷ اردیبهشت، روز ارتباطات و روابط عمومی ،یادآور این حقیقت است که روابط عمومی نه صرفاً یک ابزار اجرایی بلکه هنری از جنس مدیریت و مسئولیتی بر دوش تمامی نهادهاست.

وی خاطرنشان کرد: روابط عمومی، آیینه‌ای از آگاهی و صداقت است که وظیفه تبیین خدمات دولت و نظام را بر عهده دارد، آنجا که با روشنگری و اطلاع‌رسانی شفاف، اعتماد عمومی را بنیان می‌نهد و تعامل مردم با مسئولان را عمق می‌بخشد.

به گفته کاظمی‌جو، این هنر، همانند ستونی استوار برای یک جامعه پویا و ضرورتی اجتناب‌ناپذیر در نظام مدیریتی و اجتماعی است که نه‌تنها در مسیر گفتمان‌سازی و روایتگری باید نقش آفرینی نماید، بلکه باید  همچون محرکی در رشد و پیشرفت شهرستان عمل کند؛ ظرفیت‌های محلی را معرفی نموده و در ارتقا سطح تعاملات فرهنگی و اجتماعی، اقتصادی به حق در مقام تسهیل‌گر  مسىولیت پذیر نمایان شود.

وی تصریح کرد: بی‌شک، روابط عمومی‌های ادارات شهرستان کهگیلویه رسالتی خطیر بر دوش دارند، رسالتی که با تعهد و اخلاص، به برقراری پیوندی مستحکم میان مردم و نظام منجر خواهد شد.

فرماندار کهگیلویه ضمن گرامیداشت این روز ارزشمند، از زحمات بی‌دریغ تمامی فعالان حوزه «ارتباطات» و «روابط عمومی» شهرستان کهگیلویه قدردانی کرد.



#اخبار

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

مدیر صندوق تأمین خسارت‌های بدنی گفت: صندوق تأمین خسارت‌های بدنی در سه‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در عملکردی بی‌س

11 ساعت پیش

وزیر جهاد کشاورزی از افتتاح ۵۰۰ تا ۵۵۰ روستا بازار تا پایان سال خبر داد و گفت: حذف واسطه ها و عرضه

11 ساعت پیش

صادق گفت: بازطراحی و بازمعماری ساختمان شیشه‌ای صداوسیما را به یک مسابقه بین المللی با داوری اساتید س

10 ساعت پیش

معاون وزیر جهاد از افتتاح ۶۴ روستا بازار خبر داد و گفت: براساس دستور وزیر جهاد کشاورزی، برای بهبود و

12 ساعت پیش

مرکز آمار ایران اعلام کرد: در بهار ۱۴۰۴ نرخ بیکاری جمعیت ۱۵ ساله و بیشتر ۷.۳ درصد و نرخ مشارکت اقتصا

11 ساعت پیش

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: نرخ بلیت پرواز‌های اربعین از ۱۸ میلیون به ۱۵ میلیون در مسیر تهران

13 ساعت پیش

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان و نیمه شرقی و غربی کشور شاهد رگ

11 ساعت پیش

مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان از ابلاغ ویرایش پنجم مبحث ۱۹ مقررات ملی و کنترل ساختمان توسط

9 ساعت پیش

در حالی که روز گذشته چندین بار نرخ مصوب بلیت پرواز‌های اربعین اعلام و تکذیب شد، اما بررسی‌ها حاکی از

3 ساعت پیش

بیشتر...