خبرگزاری ایسنا |
1 سال پیش

تحصیل ۴۰۲ دانشجوی خارجی در دانشگاه تربیت مدرس ایسنا

تحصیل ۴۰۲ دانشجوی خارجی در دانشگاه تربیت مدرس

رئیس واحد بین‌الملل دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به تحصیل ۴۰۲ دانشجوی خارجی در این دانشگاه،‌ تاکید کرد: از این تعداد ۲۲۵ نفر در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۷۷ نفر در مقطع دکتری تحصیل می‌کنند.

به گزارش ایسنا،‌دکتر عبدالامیر علامه،رئیس واحد بین‌الملل و مدیر روابط علمی بین‌المللی دانشگاه تربیت مدرس، در سی و هفتمین گردهمایی مدیران گروه‌های آموزشی این دانشگاه، به ظرفیت و نقش دانشگاه تربیت مدرس در دیپلماسی علم و فناوری اشاره کرد و گفت: وجود زیرساخت‌های لازم برای دیپلماسی علم و فناوری، تجربه موفق در تربیت اساتید در رشته/گرایش‌های مختلف به عنوان سرمایه اصلی و اساسی دانشگاه، جامع بودن دانشگاه، حضور ۷۷۰ عضو هیأت علمی تمام‌وقت، جایگاه علمی مناسب در رتبه‌بندی‌های داخلی و بین‌المللی، وجود پارک، مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار و همچنین ایجاد واحد بین‌الملل در منطقه آزاد اروند از جمله پتانسیل‌های لازم برای توسعه فعالیت‌های بین‌المللی این دانشگاه است.

دکتر علامه در خصوص آمار دانشجویان بین‌المللی دانشگاه تربیت مدرس نیز افزود: هم اکنون ۴۰۲ دانشجوی خارجی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند که از این تعداد ۲۲۵ نفر در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۷۷ نفر در مقطع دکتری تحصیل می کنند. اغلب این دانشجویان از کشورهای افغانستان و عراق به ایران آمده‌اند. طبق آمار بیشترین دانشجوی بین المللی در دانشکده‌های علوم پزشکی، علوم انسانی، مدیریت و اقتصاد است.

رئیس واحد بین‌الملل و مدیر روابط علمی بین‌المللیدانشگاه تربیت مدرس در ادامه با تاکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری در حوزه دیپلماسی علمی در بخش‌های گوناگون شامل؛ علمی-پژوهشی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، مسئولیت مدیران اجرایی و ستادی در توسعه دیپلماسی علمی، وظایف مدیران اجرایی و ستادی در بخش پذیرش دانشجو، در بخش همکاری‌های علمی و بین‌المللی، مسئولیت دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی در توسعه فعالیت‌های بین‌المللی و مسئولیت دانشکده‌ها، گروه‌ها، اساتید و کارکنان در بخش دانشجویی را تشریح کرد.

دکتر علامه با اشاره به مهم‌ترین چالش‌های موجود برای گسترش فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه تربیت مدرس، گفت: مهم‌ترین چالش‌ها در دو بخش یکی مسائل بین‌المللی (مانند تحریم‌های همه‌جانبه، کاهش عضویت در سازمان‌ها و انجمن‌های بین‌المللی و وضعیت اقتصادی) و یکی مسائل داخلی (مانند رویکرد سنتی نسبت به پذیرش دانشجو، ایجاد بستر مناسب در دانشگاه، مشکلات رفاهی دانشجوی خارجی، آموزش زبان فارسی، مشکلات مربوط به بانک، بیمه، مسکن دانشجویان بین‌المللی) وجود دارد که امیدواریم با رفع آنها زمینه توسعه فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه فراهم شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس، اسد الله دکتر کردنائیج، معاون آموزشی دانشگاه نیز به تشریح بحث رقابت استراتژیک پرداخت و گفت: رقابت استراتژیک دارای دو ویژگی مهم است که آن را از رقابت طبیعی متمایز می کند. در رقابت استراتژیک منطق-خرد و تصویرسازی-خلاقیت وجود دارد و این ویژگی‌ها باعث می‌شود رقابت استراتژیک از رقابت طبیعی جدا شود. خداوند با قرار دادن موهبت عقل و تفکر، خرد و منطق در انسان او را برای تصویرسازی و خلاقیت توانمند کرده است.

وی افزود: رقابت استراتژیک در انسان‌ها، جوامع و سازمان‌ها گاهی پیچیده می‌شود بطوریکه باید آن را کنترل کرد و همکاری و تعامل را افزایش داد. در سازمان‌هایی با فرهنگ سازمانی قوی و سازگار، رقابت استراتژیک بیشتر است. انسجام، روحیه جمعی، حرکت در راستای منافع سازمان، هم‌افزایی مثبت به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی در کشور وجود دارد و موجبات پیشرفت را فراهم می2سازد.

دکتر کردنائیج با اشاره به اینکه دانشگاه برای موفق بودن نیاز به توسعه مرز و بالندگی و رشد هر چه بیشتر در سطح ملی و بین‌المللی دارد، خاطر نشان کرد: دانشگاه تربیت مدرس به عنوان یک دانشگاه نسل چهارم باید به سمت توسعه مرزها حرکت کند. با دانش، خرد، خلاقیت و فرهنگ سازمانی قوی و سازگار و وجود همکاران خوب در سطح کارمندان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان باید هم در داخل و هم در سطح بین‌المللی رشد کند.

انتهای پیام



#‌اخبار منبع: خبرگزاری ایسنا

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

در باورهای اولیه دوره سلسله شانگ، تصوراتی از نظم و تنظیم طبیعت به وضوح مشاهده می‌شود. این باورها بر اساس مشاهدات مردم از چرخه‌های زمینی، همچون روز و شب و فصل‌ها، شکل گرفته و نظم طبیعت را منعکس می‌کنند.

یک ربع پیش

رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی در حالی برگزار می‌شود که اکثر مدعیان اصلی حضور ندارند، اما در برخی اوزان گره ملی‌پوش جهانی و امیدهای جهان گشوده خواهد شد.

1 ساعت پیش

نماینده الجزایر در شورای امنیت سازمان ملل در نشست این شورا ضمن تأکید مجدد بر لزوم آتش‌بس فوری در غزه، خواستار بازگشایی تمامی گذرگاهها در این باریکه شد.

1 ساعت پیش

در دومین دیدار از دور برگشت مرحله نیمه‌نهایی کوپا ایتالیا آتالانتا موفق شد با شکست فیورنتینا فینالیست شود.

1 ساعت پیش

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی با بیان اینکه طی پنجشنبه و جمعه (۶ و ۷ اردیبهشت) استقرار هوای پایدار و افزایش دما طی روز در نیمه غربی کشور و تداوم فعالیت سامانه بارشی در بخش‌های شرقی و مرکزی کشور پیش‌بینی می‌شود، گفت: طی پنجشنبه همه فعالیت‌های مرتبط با طبیعت مانند کوهنوردی و دره‌نوردی خطرناک است.

نیم ساعت پیش

منتخب مجلس دوازدهم گفت: در صورتی که به قرآن توجه شود شاهد خیلی از مسایل و مشکلات امروزی جامعه نخواهیم بود و به دادگاه و پاسگاه نیاز نخواهیم داشت.

1 ساعت پیش

اعتراضات دانشجویان دانشگاه تگزاس به جنایات رژیم اشغالگر اسرائیل در غزه با دخالت نیروهای پلیس به خشونت کشیده شد.

1 ساعت پیش

در خبر زیر عکسی از تیپ ساده و رنگی مهراوه شریفی‌نیا بازیگر ایرانی را مشاهده می‌کنید.

1 ساعت پیش

دیدارهای معوقه از هفته بیست‌ونهم لیگ جزیره با ۴ بازی پیگیری شد که در مهم‌ترین بازی‌ها منچستریونایتد در خانه شفیلدیونایتد را به سختی مغلوب کرد و کلوپ در آخرین تجربه داریی مرسی ساید خود اولین شکستش را تجربه کرد تا از کورس قهرمانی خارج شود.

1 ساعت پیش

بیشتر...