ایران آنلاین |
3 سال پیش

کویت تاسیسات نفتی خود را به مزایده می گذارد ایران آنلاین

کویت تاسیسات نفتی خود را به مزایده می گذارد

یک مقام دولت کویت از وجود برنامه هایی برای به مزایده گذاشتن و فروش تاسیسات نفتی از جمله یک پالایشگاه نفت در جنوب کشور خبر داد.

این مقام دولتی به العربی الجدید گفت که دولت در اوایل ماه مه (۱۱ اردیبهشت تا ۱۰ خرداد ) برای جبرانکسری بودجهیک پالایشگاه نفت متعلق به شرکت ملی نفت کویت، واقع در جنوب کشور را از طریق مزایده و برای خرید به شرکت ها و موسسات مایل به شرکت در مزایده پیشنهاد می دهد.

این منبع که مایل به اعلام نامش نبود، افزود که روند فروش این برنامه شامل ۸۲ واحد نفتی مانند تولید نفت خام، بنزین، گازوئیل، نفت سفید و واحدهای جانبی از جمله خط لوله می شود و بیشتر واحدهایی که در معرض مزایده و فروش قرار می گیرد ساختشرکت های بزرگ بین المللیمانند چرون، فوستر و فلور است.
پیش از این، بلومبرگ گزارش داده بود کهدولت کویتمبلغی را از صندوق ذخیره این کشور که «صندوق نسل های آینده» نام دارد برداشت کرده است تا کسری بودجه ماهانه ۳.۳ میلیارد دلاری خود را جبران کند.
همچنین سهم هایی از شرکت تأمین سرمایه کویت و شرکت «زین» وشرکت ملی نفت کویتنیز در معرض فروش گذاشته می شود. ارزش اسمی سهم شرکت ملی کویت ۲.۵ میلیارد دینار (۸.۳ میلیارد دلار) است.
از سوی دیگر، «حجاج بوخدور»، تحلیلگر اقتصادی کویت گفت که بحران مالی فعلی سبب شده دولت به فکر راه حل های مختلف از جمله فروش تاسیسات و دارایی های نفتی باشد تا بتواند نقدینگی مالی را به ویژه با وخیم تر شدن اوضاع اقتصادی کشور فراهم کند.
دولت کویت فوریه گذشته در لایحه ای به مجلس این کشور خواستار دریافت مجوز برداشت حداکثر ۵ میلیارد دینار (۱۶.۵ میلیارد دلار) از صندوق ذخیره ارزی این کشور شد.
به گزارش روزنامه کویتی «القبس»، دولت کویت علت این درخوست را «جبران کسری بودجه» عنوان کرده است.
دولت کویتتأکید کرده که این کشور به علت کاهش شدید درآمدهای نفتی با مشکلات جدی اقتصادی مواجه است و انتظار می رود که مشکلات تا چند سال ادامه پیدا کند و این بر خزانه دولت و وضعیت نقدینگی در کشور تأثیر منفی می گذارد.
دولت کویت افزود که در چنین شرایطی لازم است با تعدیل قانون مصوب در ۱۹۷۶ درباره صندوق ذخیره ارزی که صندوق ذخیره نسل های آینده خوانده می شود به دولت اجازه داده شود که برای جبران کسری بودجه از این صندوق برداشت کند به شرط آنکه این برداشت بیش از ۵ میلیارد دینار (۱۶.۵ میلیارد دلار) در سال نشود و همچنین دولت موظف به صرفه جویی و افزایش درآمد و متنوع کردن منابع مالی شود.
پیش از این منابع حکومتی در کویت خبر داده بودند که دولت این کشور تاکنون ۷.۵ میلیارد دینار (حدود ۲۵ میلیارد دلار) از این صندوق برداشت کرده است.
پیشتر نیز، «خلیفه حماده»، وزیر دارایی کویت در مورد تداوم بحران کسری بودجه که منجر به ناتوانی دولت در پرداخت حقوق کارمندان دولت از سه ماه آینده می شود، هشدار داده بود./ ایرنا



#‌اخبار منبع: ایران آنلاین

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

مادر شهید هیبت الله باستان آسمانی شد و به فرزند شهیدش پیوست.

8 دقیقه پیش

وزارت خارجه طالبان در پیامی اظهار داشت چین برای کمک به پناهجویان افغانستانی اخراج شده از پاکستان اعلام آمادگی کرده است.

یک ربع پیش

کارشناس مسائل سیاست خارجی درباره «ریز پرنده» های منهدم شده در اصفهان نکاتی را بیان کرد.

یک ربع پیش

معاون سازمان حفاظت محیط زیست قم گفت: طی چند سال گذشته ۲۰ میلیون تن پسماند ساختمانی در چهار سایت استان انباشت شده‌است که می‌تواند یک نگرانی برای آینده زیست‌محیطی قم باشد.

یک ربع پیش

زنگ هفته سلامت با حضور مسئولان استانی در دبیرستان دخترانه امام باقر (ع) به صدا درآمد.

10 دقیقه پیش

بیماری خطرناکی که معمولا هیچ علامتی ندارد با ایجاد علائم قابل مشاهده روی دست‌های شما قابل شناسایی است.

یک ربع پیش

تیم فوتسال افغانستان در برابر کویت در مسابقات فوتسال آسیا به نتیجه تساوی رسید.

9 دقیقه پیش

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل گفت: ورزشکاران گلبالیست خود را برای حضور در مسابقات پارالمپیک پاریس آماده می‌کنند.

یک ربع پیش

ویدئویی به مناسبت روز بزرگداشت شاعر و نویسنده بزرگ قرن هفتم، سعدی شیرازی را مشاهده می‌کنید.

10 دقیقه پیش

بیشتر...