اقدامات تروریستی در سوریه احمقانه است آتش بس در لبنان ضعف اسرائیل را نشان می دهد all tv logo
در گفتوگوی ویژه خبری جمعه شب با موضوع آخرین تحولات سوریه و لبنان، مجتبی امانی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان اظهار کرد: اقدامی که گروههای تروریستی در سوریه با پشتیبانی آمریکا و اسرائیل انجام میدهند برنامهریزی شده است و عملیات این گروههای تروریستی به اقدام منافقین در سال ۶۷ شباهت دارد. به نظر من این اقدام تروریستی در سوریه بسیار احمقانه است و ریشه در تفکرات خیالی نتانیاهو درباره نظم جدید خاورمیانه دارد و در نهایت حامیان این مسأله چیزی به دست نمیآورند.
سفیر کشورمان در لبنان متذکر شد: ارتش سوریه اکنون به صورت مستقیم با این گروه درگیر است و تا حدود زیادی موفق شده جلوی آنها را بگیرد و روسیه، ایران و جبهه مقاومت این کشور را حمایت خواهند کرد و افکار پوچ دشمنان حتی با یک پیروزی نسبی محقق نخواهد شد. لشکر الکترونیکی بعضا شاید همان افرادی هستند که از سادگی اخبار کذب را نشر میدهند، به عنوان مثال در فضای مجازی اکنون تروریستها حلب را گرفتهاند، اما در واقعیت چنین نیست.
دولت لبنان اسرائیل را به رسمیت نمیشناسد
امانی درباره آتشبس میان حزب الله لبنان و رژیم صهیونیستی گفت: دولت لبنان اسرائیل را به رسمیت نمیشناسد و رژیم صهیونیستی نیز حزب الله را گروهی تروریستی میداند؛ لذا میانجیها یعنی آمریکا و فرانسه سعی بر انجام کار دارند که آنها نیز منافع رژیم صهیونیستی را ترجیح میدهند.
وی بیان کرد: این آتشبس ضعف اسرائیل را نشان میدهد چرا که هیچ تقاضای آتشبسی از سوی حزبالله لبنان رخ نداد و این گروه مقتدرانه صحنه مبارزه را مدیریت کرد و شروط متوهمانه رژیم صهیونیستی برای پایان جنگ در نهایت اتفاق نیفتاد. توافق آتشبس میان حزب الله لبنان و اسرائیل در واقع فشار نتانیاهو بر آمریکا بود، از طرفی مردم لبنان بلافاصله به خانههای خود بازگشتند و شادی کردند، اما در شهرکهای اشغالی چنین اتفاقی نیفتاد. نتانیاهو تاکید کرده که به دلیل تمرکز بر ایران، جنگ با لبنان را پایان داده و همچنین گفته است که ارتش رژیم نیاز به بازیابی دارد که اقرار به همین مسئله نیز شکست رژیم صهیونیستی را نشان میدهد چرا که اسرائیل کمک آمریکا و تمامی کشورهای غربی را دارد، اما پس از ۱۴ ماه جنگ با دو گروه کوچک نیاز به استراحت دارد.
اسرائیل دیگر توانایی مدیریت جنگ را ندارد
وی ادامه داد: نتانیاهو تصور میکند که مسأله غزه را از حزبالله لبنان جدا کرده است و به نظر میرسد که با اظهارات ترامپ مبنی بر پایان جنگ تحولاتی در منطقه صورت خواهد گرفت که این مسأله به دلیل آن است که اسرائیل دیگر توانایی ادامه جنگ را ندارد و همین روزها آنها مجبور هستند که با غزه نیز توافق کنند. در توافق آتشبس که صورت گرفته است رژیم صهیونیستی ۶۰ روز وقت گرفته تا از جنوب لبنان خارج شود و مواردی که به آنها نقص آتشبس گفته میشود چندان مهم نیست و اسرائیل قبل از مهلتی که گرفته در حال ترک مناطق اشغال شده است. وقتی آتشبس توسط رژیم صهیونیستی نقض شود حزب الله لبنان نیز اجازه موشکپرانی خواهد داشت، بنابراین فکر نمیکنم حداقل اسرائیل در کوتاه مدت خواهان پایان آتشبس باشد، البته رژیم صهیونیستی قابل اعتماد نیست و هر کاری از مقامات آن برمیآید.
امانی بیان کرد: اخیراً دادگاه لاهه برای نخستوزیر و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی حکم بازداشت صادر کرد، اما مشاهده کردیم که آمریکا این مسأله را ناعادلانه خواند و این رفتار، سیاستهای دوگانه ایالات متحده را نشان میدهد و متاسفانه رژیم صهیونیستی با دست باز و حمایت کشورهای غربی هر جنایتی را مرتکب میشود. ترامپ در دوران رقابتهای انتخاباتی برخی مسائل را بیان کرده است، اما به نظر میرسد که نتانیاهو تصور دیگری دارد و انتظار تجهیز تسلیحاتی بیشتری از رئیسجمهور منتخب آمریکا دارد.
آمریکا از باز شدن پای ایران به جنگ در منطقه نگران است
سفیر ایران در بیروت گفت: به نظر نمیرسد که نتانیاهو بتواند سلاحهای بیشتری از آمریکا بگیرد و استفاده از سلاحهای هستهای نیز به همین سادگی نیست چرا که خود اراضی اشغالی آسیب خواهد دید و معتقدم شاید آمریکا اولین کشوری باشد که به اسرائیل هشدار بدهد که درباره این موضوع گندهگویی نکند. به نظر میرسد که بایدن و ترامپ از گسترش جنگها در منطقه و باز شدن پای ایران به این موضوع نگران هستند و مقامات ایالات متحده نمیخواهند که نیروهای نظامی خود را به صورت زمینی و یا دریایی درگیر جنگ کنند.
وی ادامه داد: زمانی که اسرائیل ایران را هدف قرار داد، آمریکا در این مسئله حضور نداشت و حتی اظهار کرد که ما در حمله صورت گرفته دخالتی نداشتیم؛ لذا فکر میکنم که در آینده نزدیک مقامات آمریکا سعی خواهند کرد تا رژیم صهیونیستی را جمع و جور کنند. معتقدم رژیم صهیونیستی در ۴۵ سال اخیر موجودیتی شکست خورده داشته است.
امانی همچنین در پایان تصریح کرد: من یکی دو روز آینده به محل کار خود یعنی سفارت ایران در بیروت بازمیگردم و از دعای رهبر معظم انقلاب و مردم ایران تشکر میکنم و انشاءالله بتوانم ادامه مسئولیت خود را با موفقیت ادامه دهم. اکنون امیدی در مردم لبنان وجود دارد که آتشبس پایدار باشد و جمهوری اسلامی همواره حامی این کشور بوده است و تلاش میکنیم آنچه به نفع مردم دو کشور است محقق شود. مردم ایران یک آزمایش موفق الهی را پشت سر گذاشتند و من گمان میکنم بانوان کشورمان صدها کیلو طلا به مردم لبنان اهداء کردهاند و این کمک بسیار موثر است و این همدلی آثار بسیار عمیقی خواهد داشت.
#سیاسی
بیشتر...
تبلیغات
فرماندار بوموسی گفت: برای ساخت شهرک صنعتی جزیره بوموسی ۲۱ هکتار زمین در نظر گرفته شده است.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در تکاپو برای توجیه تجاوزات به کرانه باختری و شهر «جنین» تلاش کرد تا این عملیات را به جمهوری اسلامی ایران ارتباط دهد.
یک کارشناس روابط بینالملل در خصوص تأثیر توافق ایران و روسیه بر شاخصهای اقتصادی گفت: این توافق بهویژه در شرایط تحریمی، بهعنوان راهی برای تقویت همکاریها و برونرفت از مشکلات اقتصادی کشور در نظر گرفته میشود.
به گزارش بازارنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمیدرضا کاشانی رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: قیمت کنونی هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری ۴۷ تا ۴۸ هزارتومان بوده که متاسفانه ۱۰ هزارتومان کمتر از نرخ تمام شده عرضه می شود. به گفته او، با توجه به روند کاهش قیمت تخم مرغ، در صورت
یک کارشناس روابط بینالملل در خصوص تأثیر توافق ایران و روسیه بر شاخصهای اقتصادی گفت: این توافق بهویژه در شرایط تحریمی، بهعنوان راهی برای تقویت همکاریها و برونرفت از مشکلات اقتصادی کشور در نظر گرفته میشود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه تاکنون برای ۶۰ درصد املاک وقفی مازندران سند صادر شده است، گفت: آنچه باعث کندی صدور سند املاک وقفی استان شده است تداخلات املاک موقوفات با منابع طبیعی، بنیاد علوی، بنیاد مسکن و سایر دستگاههای مرتبط است.
اول تا هفتم بهمن با عنوان هفته ملی مبارزه با سرطان نامگذاری شده و فرصتی برای تقویت آگاهیرسانی درباره سرطان، عوامل خطر، تشویق به پیشگیری و تشخیص زودهنگام و حمایت از بیماران مبتلاست.
مدیرکل رسانه معاونت راهبردی رئیسجمهوری به برخی خبرسازیها درباره سفر محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیسجمهوری به داووس واکنش نشان داد.
یک کارشناس اقتصادی گفت: با وجود ساخت 11 میلیون مسکن در ایران طی دهه گذشته، تنها 2.5 میلیون نفر به تعداد مالکان افزوده شدهاند. این آمار نشاندهنده آن است که بیشتر پروژههای مسکونی نه برای حل بحران مسکن و تأمین نیازهای واقعی مردم، بلکه برای تسهیل سوداگری در بازار زمین و مسکن به کار گرفته شدهاند.
بیشتر...