سلامت نیوز |
3 سال پیش

در خیز چهارم کرونا، بیشترین خطر متوجه چه بیمارانی است بیماری مراقبت سلامت نیوز

در خیز چهارم کرونا، بیشترین خطر متوجه چه بیمارانی است؟

سلامت نیوز:یک پزشک متخصص بیماری‌های عفونی می‌گوید: در خیز چهارم بیماری کرونا، بیشترین خطر متوجه بیمارانی است که علائم تنفسی دارند.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ،حسن شفیعی در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه تعداد زیادی از مبتلایان کرونا در حال حاضر با علائم گوارشی ازجمله درد شکم، اسهال، حالت تهوع و تب خفیف به پزشک مراجعه ‌می‌کنند، افزود: در طیف زیادی از مبتلایان این علائم به‌تنهایی بروز کرده و در دسته دیگر ممکن است همراه با علائم تنفسی شامل تنگی نفس، درد قفسه سینه و... باشد.


وی عنوان کرد: در بیمارانی که علائم تنفسی دارند، علائم عمومی شامل سردرد، چشم‌درد، به‌ویژه درد کمر؛ درد گردن و ساق پا هم دیده می‌شود و در بیمارانی که تنها دچار علائم گوارشی می‌شوند، به‌طور معمول شدت بیماری کمتر است و خوشبختانه این علائم با عوارض گوارشی همراه نیست.
این متخصص تأکید کرد: بیشترین خطر متوجه بیمارانی است که دچار علائم تنفسی می‌شوند و این امکان هست که با وجود این علائم، افراد دچار عوارضی از جمله تغییرات عروقی، نارسایی تنفسی، سکته قلبی، سکته مغزی و درگیری عضله قلب شوند.


شفیعی اظهار کرد: آنچه در نوع جهش‌یافته کرونا مهم است، سرعت‌ بالای وخامت حال بیماران است، به‌ طوری‌ که افراد ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت دچار علائم شدید بیماری می‌شوند. در نوع جهش‌یافته انگلیسی؛ برگشت حس چشایی و بویایی طی چند روز ولی در جهش چینی طی سه روز تا سه هفته اتفاق می‌افتد.
این متخصص بیماری‌های عفونی تصریح کرد: در کرونای معمولی به‌طور معمول افراد در هفته دوم بیماری دچار علائم شدید می‌شدند، اما در نوع کرونای انگلیسی این وخیم شدن حال بیماران تنها ظرف یک تا دو روز اتفاق می‌افتد، بنابراین افرادی که ظرف مدت کوتاهی بدحال شدند باید به ابتلا به کرونا انگلیسی مشکوک شوند.


وی بیان کرد: وضعیت شیوع کرونا به شدت بحرانی است؛ به‌طوری‌که در طی کمتر از یک ماه تقریباً تمام استان‌های کشور قرمز اعلام‌شده‌اند، درحالی‌که در موج‌های قبلی قرمز شدن مناطق کشور تدریجی‌تر اتفاق افتاد. در حال حاضر با پر شدن سریع تخت‌

حسن شفیعی به‌عنوان یک متخصص بیماری‌های عفونی که روزانه مراجعات زیادی در خصوص ویزیت بیماران کرونایی دارد، از مردم خواست با توجه به اینکه ظرفیت پذیرش بیمارستان‌ها در حال تکمیل شدن است، هیچ راهی جز رعایت پروتکل بهداشتی کرونا وجود ندارد، لطفاً در خانه بمانید و جز در موارد اضطراری از خانه خارج نشوید، در خارج از منزل حتماً از ماسک استفاده کنید و فاصله اجتماعی را رعایت کنید.



#‌اخبار_سلامتی منبع: سلامت نیوز

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

انتخاب نوشیدنی‌هایی که شیرینی طبیعی و فواید تغذیه‌ای را ارائه می‌دهند، می‌تواند به کاهش هوس به شیرینی و در عین حال به سلامت کلی کمک کند

4 ساعت پیش

اگر احساس خستگی برای شما مدت‌ها است که به امری دائمی تبدیل شده، حتماً به پزشک مراجعه کنید؛ اگر آهن کافی در بدن شما وجود ندارد، رژیم غذایی خود را تغییر دهید و اسفناج و گوشت بیشتری مصرف کنید.

3 ساعت پیش

به عنوان یک روان درمانگر جنسی میل جنسی همیشه مورد توجه من قرار داشته است. مفهوم دلزدگی جنسی یا بی‌حوصلگی جنسی مفهوم قابل توجهی است که این مقاله روی آن تمرکز دارد.

6 ساعت پیش

میانگین زمان دوش گرفتن ۸ دقیقه است و اگر بیش از ۱۵ دقیقه زیر دوش می‌مانید، باید به فکر تغییر روتین حمام خود باشید.

دیروز

این گزارش به دنبال بررسی‌های علمی یکی از باورهای اشتباه مردم در خصوص آبلیموهای سنتی تهیه شده است. شاید پس از مطالعه آن، بیشتر از قبل در خرید آبلیموهای به اصطلاح سنتی تامل کنیم.

6 ساعت پیش

تستوسترون هورمونی است که سبب افزایش ویژگی‌های جنسی مردانه می‌شود. هورمون‌ها همان پیام‌رسان‌های شیمیایی هستند که سبب شروع تغییرات مورد نیاز در بدن می‌شوند. تستوسترون نوعی هورمون آندروژن است (یعنی هورمونی که مسئول شکل‌گیری ویژگی‌های مردانه است)، که توسط انواعی از سلول‌ها در بیضه تولید می‌شود که به آنها سلول‌های لیدیگ می‌گویند. این هورمون پس از آن‌که تولید شد وارد گردش خون می‌شود تا عملکرد خود را ایفا کند و میزان آن در بدن توسط مغز و غذه هیپوفیز کنترل می‌شود.

پریروز

قهوه به شما کمک می‌کند تا هوشیاری بیشتری داشته باشید و بدون اتلاف انرژی، تمرکز خود را بالا ببرید و این یک علامت خوب از خوردن قهوه است.

3 روز پیش

محققان دانشگاه لوزان سوئیس به ارتباط بین درآمد و سرعت پیری مغز انسان دست یافته‌اند.

پریروز

تحقیقات نشان می دهد که ورزش می تواند به کاهش تجمع چربی مرتبط با افزایش سن در بدن کمک کند.

دیروز

بیشتر...