ارتباط دوسویه میان دستان پرتوان طول عمر سلامت نیوز
به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، یک مطالعه جدید نشان داده که بین قدرت پنجه دست و طول عمر رابطهای وجود دارد و افرادی که در رده پنجه ضعیف طبقهبندی میشوند، با خطر بیشتری از مرگومیر زودهنگام به هر علتی مواجه هستند.
این مطالعه نشان داده، افرادی که ضعف مطلق داشتند، احتمالا 1.45برابر بیشتر مرگ زودهنگام را تجربه میکنند و این عدد در افرادی با قدرت دست بالاتر 1.33بوده است، اما چند روش مؤثر برای افزایش قدرت پنجه دست وجود دارد؛ ازجمله تمرینات دستی مانند بستن و فشردن پنجه و کشیدن انگشتان دست که میتواند مچ و پنجه را تقویت کند.
تمرینات با وزنه مانند نگهداشتن وزنههای سنگین برای مدت طولانی و انجام حرکات کششی هم در این زمینه مؤثر است.
مصرف غذاهای غنی از پروتئین هم توصیه میشود و برای ریکاوری عضلات هم بهتر است آب کافی مصرف کنید. برای جلوگیری از سفتی و بهبود انعطافپذیری دستها، آنها را در حالت کشیده ماساژ دهید.
#اخبار_سلامتی
بیشتر...
تبلیغات
تحقیقات جدید نشان میدهد زنانی که قبل از ۴۰ سالگی یائسه میشوند، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند. تغییرات هورمونی ناشی از یائسگی زودرس میتواند سلامت متابولیک را تهدید کند.
متخصصان در بازبینیِ ۲۸ مطالعه شامل حدود ۳.۲ میلیون داوطلب دریافتند زنانی که دستکم با یک «بیماری خاص زنانه» مواجه بودند، ۲۸ درصد بیشتر در خطر ابتلا به بیماریهای قلبی یا سکته مغزی قرار داشتند.
مطالعات جدید نشان میدهد که نوجوانانی که کمتر از ۷.۷ ساعت میخوابند، بیشتر در معرض فشار خون بالا قرار دارند و این مسئله میتواند در آینده سلامت قلبی آنها را تحت تاثیر قرار دهد.
افزایش حضور افراد فاقد صلاحیت در حوزه فیزیوتراپی خانگی، سلامت بیماران را تهدید میکند؛ متخصصان به بیماران هشدار میدهند که پیش از دریافت خدمات، از صلاحیت درمانگر اطمینان حاصل کنند.
ورزش سالمندان را از ابتلا به بیماریهای روحی و جسمی دور میسازد اما ورزش سالمندان ویژگی خاصی دارد.
درحالحاضر، نرخ سزارین در کشور ۵۶درصد است که عدد بالایی محسوب میشود.
نظام آموزشیای که قرار بود بستری برای رشد و شکوفایی باشد، حالا به محلی تبدیل شده که کودکان را از تجربههای طبیعی زندگی دور میکند و به تعبیر حسینی «امروز کودکان از کودکی توسط آموزش به بزرگسالی پرتاب میشوند.» سیستمی که بهجای آموزش مهارتهای زندگی و پرورش خلاقیت، بیشتر بر حفظ دروس و موفقیت در امتحانات متمرکز شده است.
افزایش موارد تبعیض در محل کار و شکاف مداوم حقوق جنسیتی نشان میدهد که هنوز در جهان کار زیادی برای زنان انجام نگرفته است. در سال ۲۰۲۵، سازمان بینالمللی کار نشان داد که به طور متوسط، زنان برای کار مشابه در سطح جهان 20 درصد کمتر از مردان دستمزد میگیرند. کارشناسان این نابرابری را به عوامل متعددی ازجمله تبعیض در محل کار، فرصتهای نابرابر برای ترفیع و تحمیل کار بدون دستمزد به زنان مرتبط دانستند. گروههای مدافع خواستار سیاستهای شفافتر دستمزد و اجرای دقیق قوانین دستمزد برابر برای کاهش این شکاف هستند.
وزیر میراث فرهنگی و گردشگری میگوید: سالانه حدود یک و دو دهم میلیون نفر برای گردشگری سلامت به ایران سفر میکنند.
بیشتر...