ماجرای مرگ مشکوک افسران موساد چه بود

ماجرای مرگ مشکوک افسران موساد چه بود؟
سرویس جاسوسی رژیم موقت صهیونیستی ادعا کرد که هشدارهایی پیرامون ترور مسئولان خود در خارج از فلسطین اشغالی دریافت کرده است.

به گزارشسراج24، سرویس جاسوسی موساد رژیم موقت صهیونیستی شامگاه روز گذشتهمدعی شد که هشدارهایی درباره ترور مسئولان کنونی و سابق این سازمان دریافت کرده است.

شبکه عبری «کان» گزارش داد، موساد هشدارهایی مربوط به آسیب رساندن به مسئولان خود در خارج از فلسطین اشغالی دریافت کرده است و در همین ارتباط تلاش خواهد کرد که امنیت آنان را تأمین کند.

موساد همچنین ادعا کرد که در کنار توجه به کارکنان خود در خارج از رژیم صهیونیستی، بر روی تأمین امنیت مسئولان بلندپایه پیشین خود متمرکز خواهد شد.

این سازمان در پایان گفت که این اقدامات در پی تنش با جمهوری اسلامی ایران است.

در همین ارتباط، در پی یک عملیات پیچیده امنیتی موساد برای خرابکاری در یک مرکز صنعتی در اصفهان که منجر به بازداشت تمام عوامل عملیاتی آن توسط وزارت اطلاعات ایران شد، موساد بعد از برکناری مسئول میز ایران، حداقل ۶ افسر برجسته مرتبط با این میز را حذف و به انحای مختلف آنها را کشت.

منابع خبری مهر ماه گذشته گفتند که «تومر ایکس»، «آیالون شاپیرا»، «شارون اسمال»، «شایلی وست لند»، «اوفک آهارون»، «ایتامار الحرر»، ۶ افسری هستند که به اتهام ارتباط با دستگاه امنیتی ایران، در مراحل بازجویی توسط موساد کشته ‌شدند.

موساد که لو رفتن عملیات پیچیده خرابکاری خود را شکست و رسوایی بزرگ برای خود می‌دانست، به زعم خود و برای انسداد رخنه دستگاه‌های امنیتی ایران، مجبور به حذف تمامی این افسران شده تا شاید بتواند از بقیه افراد و ارتباطات آنها حفاظت کند.



منبع: سراج۲۴| رسانه جبهه انقلاب اسلامی

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

وکیل ترانه علیدوستی؛ آخرین وضعیت سلامتی موکلش را تشریح کرد.

یک ربع پیش

استاندار چهارمحال و بختیاری بر تامین آب پایدار در شهرها و روستاهای ناغان تاکید کرد و گفت: از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود.

یک ربع پیش

 پاکستان و ایران دو کشور همسایه پرجمعیت و با وسعت زیاد در دنیای اسلامی هستند و از ظرفیت‌های زیادی برای بسط روابط و تعاملات سیاسی، اقتصادی، امنیتی و فرهنگی برخوردارند.

یک ربع پیش

برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن براتگیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می کند.

یک ربع پیش

در اخبار کوتاهی که از سوی مرکز اطلاع‌رسانی پلیس فارس در اختیار رسانه‌ها قرار داده شده است، اخباری نظیر توقیف ستیرون ۱۷ میلیاردی قاچاق، توقیف بیش از ۲۷ میلیارد تنباکو قاچاق، کشف احشام قاچاق و دستگیری سارقان حرفه‌ای مشاهده می‌شود.

یک ربع پیش

رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران گفت: موزه‌ها نهادی آموزشی و پژوهشی هستند که باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند.

نیم ساعت پیش

رندرهای هوش مصنوعی را مشاهده می کنید.

14 دقیقه پیش

بیشتر...