سلامت نیوز |
3 سال پیش

میکروب های زبان، پنجره ای به سوی سلامت قلب دانستنی ها

میکروب‌های زبان، پنجره‌ای به‌سوی سلامت قلب

سلامت نیوز: یافته‌های یک پژوهش جالب که توسط دانشمندان چینی انجام شده است، نشان می‌دهد که نوع و ترکیب باکتری‌های روی زبان، می‌تواند در تشخیص بیماری قلبی افراد مؤثر باشد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از سیناپرس، محققانی از دانشگاه پزشکی چینی اخیراً موفق به کشف جالبی شده‌اند که می‌تواند برای غربالگری و تشخیص ناراحتی‌های قلبی در افراد مختلف مورد استفاده قرار گیرد. در این تحقیق، نوع باکتری‌های موجود روی زبان افراد، ملاک تشخیص قرار می‌گیرد.

مجریان این تحقیق دراین‌باره می‌گویند: «زبان بیمارانی که دارای مشکلات مزمن قلبی هستند، به‌کلی با زبان افراد سالم متفاوت است. زبان در حالت نرمال، قرمز کمرنگ است و پوششی به رنگ سفید مات دارد. این در حالی است که زبان بیماران دارای مشکلات قلبی، قرمزتر است و پوششی زردرنگ دارد. ضمن این‌که این حالت، در وضعیت‌های شدیدتر ناراحتی‌های قلبی، تغییر می‌کند».

این محققان که نتایج تحقیق خود را در نشریه HFA Discoveries منتشر کرده‌اند، می‌افزایند: «نتایج ما نشان می‌دهد که ترکیب، کمیت و غالبیت باکتری‌های روی پوشش زبان بین افراد دچار بیماری قلبی و افراد سالم، وضعیت متفاوتی دارد».

پیش‌تر، تحقیق مشابهی نشان داده بود که وضعیت میکروارگانیسم‌های موجود روی زبان در افرادی که دچار سرطان پانکراس هستند، با افراد عادی فرق دارد.

در مطالعه محققان چینی، 70 فرد دارای مشکلات قلبی و سالم مشارکت داشته‌اند. محققان پس از انجام نمونه‌برداری از روی زبان این افراد، از تکنیک ژنتیکی موسوم به توالی یابی 16S rRNA برای شناسایی باکتری‌های روی زبان هر فرد استفاده نمودند.

نتایج بررسی و مقایسه دو گروه فوق نشان داد که افراد سالم، باکتری‌های کاملاً مشابهی را روی زبان خود دارند و این موضوع در مورد افراد مبتلابه ناراحتی‌های قلبی نیز وجود دارد.

محققان فوق اعتقاد دارند: «اگرچه هنوز به آزمایش‌های بیشتری در این خصوص نیاز داریم، ولی می‌توان گفت که میکروب‌های روی زبان می‌توانند به‌عنوان ابزاری مناسب در غربالگری، تشخیص و پایش بلندمدت بیماری‌های قلبی مورد استفاده قرار گیرند».

گفتنی است نشریه مورد اشاره فوق که به انتشار این یافته‌های جالب پرداخته است، متعلق به انجمن اروپایی قلب‌شناسی یا ESC است.

با اقتباس از: نشریه HFA Discoveries



#‌اخبار_سلامتی منبع: سلامت نیوز

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

میانگین زمان دوش گرفتن ۸ دقیقه است و اگر بیش از ۱۵ دقیقه زیر دوش می‌مانید، باید به فکر تغییر روتین حمام خود باشید.

پریروز

آیا ویتامین D روند پیری را در انسان‌ها کاهش می‌دهد؟ برای پاسخ به این سوال بهتر است مطالعات دانشمندان را مورد بررسی قرار دهیم.

2 روز پیش

راه های افزایش وزن کودکان یکی از مواردی است که والدینی که کودکان لاغر دارند، همواره در خصوص آن سوال می کنند. وقتی صحبت از بچه ها به میان می آید، تشخیص اینکه آیا آنها تمام غذای مورد نیاز خود را دریافت می کنند یا خیر، می تواند بسیار چالش برانگیز باشد.

3 ساعت پیش

نگهداری اشتباه از پیاز و سیر باعث جوانه زدن آنها می‌شود، از این رو برای جلوگیری از این مساله باید روش‌های صحیح برای نگهداری آنها به کار ببرید.

دیروز

به نظر می‌رسد پاسخ این پرسش که «از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟»، در حال تغییر است زیرا عمر مردم طولانی‌تر شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامتی جسمی و روحی برخوردارند.

5 ساعت پیش

این گزارش به دنبال بررسی‌های علمی یکی از باورهای اشتباه مردم در خصوص آبلیموهای سنتی تهیه شده است. شاید پس از مطالعه آن، بیشتر از قبل در خرید آبلیموهای به اصطلاح سنتی تامل کنیم.

دیروز

تحقیقات نشان می دهد که ورزش می تواند به کاهش تجمع چربی مرتبط با افزایش سن در بدن کمک کند.

پریروز

تستوسترون هورمونی است که سبب افزایش ویژگی‌های جنسی مردانه می‌شود. هورمون‌ها همان پیام‌رسان‌های شیمیایی هستند که سبب شروع تغییرات مورد نیاز در بدن می‌شوند. تستوسترون نوعی هورمون آندروژن است (یعنی هورمونی که مسئول شکل‌گیری ویژگی‌های مردانه است)، که توسط انواعی از سلول‌ها در بیضه تولید می‌شود که به آنها سلول‌های لیدیگ می‌گویند. این هورمون پس از آن‌که تولید شد وارد گردش خون می‌شود تا عملکرد خود را ایفا کند و میزان آن در بدن توسط مغز و غذه هیپوفیز کنترل می‌شود.

3 روز پیش

محققان دانشگاه لوزان سوئیس به ارتباط بین درآمد و سرعت پیری مغز انسان دست یافته‌اند.

2 روز پیش

بیشتر...