دیجیاتو |
3 سال پیش

داروی کرونا شرکت ریجنرون مجوز استفاده اضطراری دریافت کرد

سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا (FDA) برای ترکیب آنتی‌بادی «ریجنرون» که در درمان بیماران مبتلا به کرونا نقش دارد، مجوز استفاده اضطراریصادر کرد. این دارو برای درمان دونالد ترامپ مورد استفاده قرار گرفته بود.

رئیس جمهور کنونی ایالات متحده آمریکا،دونالد ترامپچندین هفته پیش به کرونا مبتلا و در بیمارستانبستری شد. در آن زمان پزشکان برای وی از داروی شرکت ریجنرون به نام «REGEN-COV2» استفاده کردند. این دارو باید درون جریان خون تزریق شود و پاسخ سیستم ایمنی بدن به بیماری را تقلید می‌کند.

طبق اعلام FDA، این ترکیب آنتی‌بادی مدت زمان بستری شدن بیماران مبتلا به کرونا را در بیمارستان کاهش می‌دهد و برخی بیماران در کمتر از ۲۸ روز توسط آن درمان شده‌اند.

مدیر ارشد اجرایی شرکتریجنرون، دکتر «لئونارد اس. شلیفر» در بیانیه‌ای اعلام کرده که شاید تقاضا اولیه نسبت به عرضه بیشتر باشد:

«این موضوع توزیع عادلانه و یکسان دارو REGEN-COV2 میان بیماران نیازمند را برای فدرال و دولت‌های ایالتی تبدیل به امری مهمتر می‌کند.»

ریجنرون

مجوز استفاده اضطراری (EUA) در مرحله پایینتری نسبت به مجوز کامل قرار دارد. EUA امکان استفاده از یک دارو در شرایط خاص را پیش از ارائه تمام مدارک، فراهم می‌کند. FDA اعلام کرده:

«زمانی استفاده از دارو برای درمان عموم مردم ممکن می‌شود که مزایای شناخته شده و بالقوه آن از خطراتش بیشتر باشد.»

شرکت ریجنرون در اکتبر سال جاری میلادی درخواست دریافت مجوز استفاده اضطراری کرد که مدت کوتاهی پس از درمان دونالد ترامپ بود. این کمپانی در بیانیه مطبوعاتی خود عنوان کرده:

«ریجنرون انتظار دارد که میزان دوز درمان REGEN-COV2 تا پایان ماه جاری میلادی برای نزدیک به ۸۰ هزار بیمار آماده شود. نزدیک به ۲۰۰ هزار بیمار تا هفته اول ژانویه به آن دسترسی خواهند داشت و تا پایان ژانویه ۲۰۲۱، تقریبا ۳۰۰ هزار بیمار آن را دریافت می‌کنند.»

برخلاف سایر داروهای مورد استفاده برای کووید-۱۹، این کوکتل آنتی‌بادی باید در مراحل اولیه ابتلا و پیش از بستری شدن بیمار یا نیاز به دستگاه تنفس مصنوعی، مورد استفاده قرار بگیرد. طبق اعلام FDA، این دارو باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن پس از اعلام مثبت نتیجه آزمایش استفاده شود.

این دارو تنها برای بیماران با سن بالای ۱۲ سال قابل استفاده است. این کوکتل آنتی‌بادی را نمی‌توان برای بیمارانی که در بیمارستان بستری شده‌اند یا به دستگاه تنفس مصنوعی نیاز دارند، استفاده کرد. داروی درمان کرونا ریجنرون ترکیبی از دو آنتی‌بادی «مونوکلونال» است که در آزمایشگاه تولید شده‌اند. این آنتی‌بادی‌ها شاخک پروتئینی ویروس را هدف قرار می‌دهند.

علاوه بر درمان، واکسن کرونا نیز در حال توسعه است و شرکت‌هایمدرنا،فایزروآکسفوردبه اثربخشی بالایی دست پیدا کرده‌اند. فایزر اخیرا درخواست دریافت مجوز استفاده اضطراری واکسن خود را تقدیم FDAکرده است.



#‌فناوری #‌تکنولوژی #‌علمی منبع: دیجیاتو

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

انتشار خبر مذاکرات فروش بخشی از سهام دیجی‌کالا به همراه اول، فضای اقتصاد دانش‌بنیان را در روز گذشته متلاطم کرد. خبرآنلاین در گفت‌وگو با چند نفر از فعالان اقتصاد دانش‌بنیان، جزئیات بیشتری از این ماجرا را آشکار کرده است.

2 ساعت پیش

بر اساس گفته‌ی ایلان ماسک، احتمالاً کاربران جدید ایکس برای انتشار پست مجبور به پرداخت هزینه خواهند شد.

3 ساعت پیش

اپل سکوت خود را شکست و گفت که شبیه‌ساز iGBA درواقع نسخه‌ای کپی از اپلیکیشن متن‌باز GBA4iOS بوده است.

5 ساعت پیش

مالک سایبرتراک یک خطای بالقوه کشنده در مورد این خودرو را فاش کرده که باعث می‌شود دریچه کنترل هوا در حین رانندگی گیر کند. این خریدار سایبرتراک را «یک تله مرگ» توصیف کرده است.

2 ساعت پیش

وایبر ویژگی جدیدی موسوم‌ به خلاصه‌کننده‌ی گفت‌وگوها با هوش مصنوعی را معرفی کرده است که خلاصه‌های مختصری از پیام‌های خوانده‌نشده در گروه‌های چت ارائه می‌دهد. این ابزار با استفاده از فناوری شرکت OpenAI می‌تواند به‌سرعت اطلاعات مهم را از بین ۱۰۰ پیام خوانده‌نشده استخراج کند.

2 ساعت پیش

اقیانوس منجمد جنوبی به داشتن تمیزترین هوای روی زمین مشهور است، اما دلایل دقیق این موضوع تاکنون به شکل یک راز باقی مانده بود.

17 ساعت پیش

استارتاپ اسلوونیایی PaintCam راهکاری نوآورانه برای سیستم‌های امنیتی خانگی ارائه کرده است. محصول جدید این شرکت Eve نام دارد و از هوش مصنوعی برای شناسایی افراد مزاحم استفاده می‌کند. Eve همچنین می‌تواند با شلیک گلوله‌های رنگی و گاز اشک‌آور، با مزاحمان مقابله کند.

1 ساعت پیش

ایلان ماسک با اخراج بیش از ۱۰ درصد از نیروی کار، هزینه‌های تسلا را کاهش خواهد داد.

18 ساعت پیش

تولید موتورسیکلت در اوایل دهه ۵۰ در سراسر ژاپن افزایش یافت و توسط شرکت هایی که قبلاً در ساخت هواپیماهای نظامی شرکت داشتند، از جمله کاوازاکی، میتسوبیشی و هوندا رهبری می شدند. Nippon Gakki، شرکتی که بعدها به یاماها معروف شد، می‌خواست وارد این صنعت پررونق شود، اما ترجیح داد به جای اسکوترها و دوچرخه‌های موتوری که سایر شرکت‌ها تولید می‌کردند، کار خود را با یک موتورسیکلت معمولی شروع کند.

8 ساعت پیش

بیشتر...