تمرین بدنی استقلالی ها جدی تر شد

تمرین بدنی استقلالیها جدیتر شد
با برنامه ای که کادرفنی استقلال به بازیکنان این تیم داده است آنها مجبور هستند قرنطینه خانگی را رها کنند و تمرینات بدنسازی خود را به شکل جدی تری دنبال کنند.
به گزارش "ورزش سه"، بازیکنان استقلال از همان روزهای ابتدایی تعطیلی لیگ به دلیل شیوع ویروس کرونا تمرینات خود را طبق برنامه ای که کادرفنی در اختیار آنها قرارداده بود برگزار کردند اما تمرینات انفرادی آبی پوشان از امروز شکل جدی تری به خود گرفته است.
بازیکنان استقلال امروز از کادرفنی GPS دریافت کرده اند و قرار است هر روز میزان مشخصی دوندگی داشته باشند تا بدن آنها برای شروع دور جدید تمرینات آماده باشد.
با این شرایط استقلالی ها مجبور هستند در بیرون از خانه هایشان تمرینات خود را برگزار کنند تا بتوانند هر روز میزان مشخصی از دوندگی را ثبت کنند.
البته تعداد زیادی از بازیکنان استقلال قبل از این هم با حضور در فضای عمومی تمرینات خود را برگزار می کردند اما به نظر از فردا تمرینات آبی ها شکل جدی تری به خود خواهد گرفت.
#اخبار_فوتبالی
بیشتر...
تبلیغات
رودری که دقایقی پیش گفته شد امشب برنده توپ طلا خواهد بود با عصا به شهر پاریس وارد شد.
شجاع خلیلزاده برای دیدار حساس مقابل استقلال در دسترس کادرفنی تراکتور خواهد بود.
مهدی شیری روز گذشته برای اولین بار در پست هافبک مرکزی به میدان رفت.
مدافع خیبر خرمآباد نزدیک بود دروازه استقلال را در دقایق ابتدایی و قبل از گل اول تیمش باز کند.
برونو فرناندز به اولین بازیکن منچستریونایتد تبدیل شد که با بیانیهای رسمی به اخراج اریک تنهاخ واکنش
سرمربی اسپانیایی تیم پرسپولیس امروز در ملاقات با امیر قلعهنویی شرکت کرد.
آر ام سی اسپورتس و چند رسانه اسپانیایی مدعی شدند نزدیکان وینیسیوس و باشگاه رئال مادرید متقاعد شدهان
در بارسلونا معتقدند سانچز مارتینز چهار دقیقه از زمان اضافه الکلاسیکو کم کرد و به این ترتیب شانس رسی
یک رسانه نزدیک به منچستریونایتد فاش کرد که مدیران باشگاه به صورت جدی در حال بررسی بازگشت اوله گنار
بیشتر...