سلامت نیوز |
2 سال پیش

چرا پزشکان به مناطق محروم نمی روند اشباع پزشک در کلانشهرها پزشک جامعه پزشکی سلامت نیوز

چرا پزشکان به مناطق محروم نمی روند/اشباع پزشک در کلانشهرها

سلامت نیوز:رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، در خصوص اینکه چرا پزشکان حاضر نمی شوند به مناطق محروم و مرزی کشور بروند، توضیحاتی ارائه داد.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، ایرج خسرونیا با عنوان این مطلب که با توزیع نامناسب پزشک در کشور مواجه هستیم، گفت: البته کمبود پزشک هم داریم. اما، در توزیع پزشک بیشتر مشکل داریم.


وی با بیان این مطلب که پزشکان حاضر به طبابت در مناطق محروم و مرزی کشور نیستند، افزود: همان طور که در مناطق محروم و مرزی کشور با کمبود پزشک متخصص و فوق تخصص مواجه ایم، در مراکز استان‌ها و کلانشهر تهران، تعداد پزشک نسبت به جمعیت ساکن، بیشتر است.


خسرونیا در توضیح دلایل عدم تمایل پزشکان به حضور در مناطق محروم و مرزی کشور، گفت: پزشکان دوست دارند در جایی طبابت کنند که رفاه کامل باشد.
وی افزود: به طور مثال در سیستان و بلوچستان از امکانات رفاهی خبری نیست. همچنین، امکانات مورد نیاز مراکز درمانی نیز در این بین اثرگذار است. زیرا، پزشک باید به آزمایشگاه‌ها، مراکز رادیولوژی و…، دسترسی داشته باشد.


رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران ادامه داد: وقتی بیمار برای انجام یک آزمایش تخصصی باید ۲۰۰ کلیومتر برود، پزشک به آن منطقه نمی‌رود.
وی افزود: بایستی برای توزیع عادلانه پزشک در مناطق مختلف کشور، امکانات رفاهی را فراهم کنیم. همچنین، مراکز بیمارستانی در مناطق محروم و مرزی کشور باید تجهیز شوند.


خسرونیا در پاسخ به این سوال که برای رفع کمبود پزشک در مناطق محروم کشور چه باید کرد، گفت: باید به سمت تربیت دانشجوی بومی برای طبابت در همان مناطق برویم.


وی افزود: اگر از دانشجویان بومی تعهد گرفته شود که در همان منطقه سکونت خود طبابت کنند و امکانات مورد نیاز در اختیار آنها قرار بگیرد.
خسرونیا با قبول این موضوع با کمبود پزشک مواجه هستیم، گفت: متأسفانه شرایط به گونه‌ای شده که برخی پزشکان به سراغ مشاغلی غیر از طبابت بروند. در حالی که برای تربیت هر پزشک، میلیاردها تومان پول همین مردم خرج شده است.



#‌اخبار_سلامتی منبع: سلامت نیوز

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

یک‌ کارشناس سلامت روان گفت: زنان برای کاهش علائم دوران یائسگی باید به سلامت روان و سبک سالم تغذیه‌ای خود اهمیت بیشتری بدهند.

2 روز پیش

کلوچه‌ها و بیسکویت‌ها یکی از محبوب ترین میان وعده‌ها برای کودکان و بزرگسالان هستند. کودکان به طور ویژه به کلوچه‌ها و بیسکویت‌های مملو از شکلات، شکر و خامه علاقه دارند، اما آیا این خوراکی‌های محبوب و دوست داشتنی واقعا برای بچه‌ها مفید هستند؟

3 روز پیش

به کمک سوال های زیر می توانید در روز خواستگاری درباره فرد مورد نظر خود اطلاعات بیشتری به دست بیاورید و به شناخت کلی تری برسید.

3 روز پیش

بنابر پژوهشی ۱۳ ساله که روی مردان بالغ در سوییس انجام شد، استفاده از تلفن همراه ممکن است با غلظت کمتر اسپرم و تعداد کمتر اسپرم مرتبط باشد.

3 روز پیش

به عقیده محققان با پیشرفت علم تا پایان قرن، انسان‌هایی که ۱۵۰ سال عمر می‌کنند، چیز عادی در دنیا خواهد شد.

1 روز پیش

عادات غذایی همواره تأثیرات مثبت و منفی زیادی بر سلامت بدن دارد؛ از همین جهت، کارشناسان تغذیه تأکید می‌کنند که بکوشیم خود را با عادات غذایی سالم وفق دهیم.

2 روز پیش

خاکشیر یا شووران گیاهی با خاصیت دارویی است که برای درمان بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد. برای درمان برخی از بیماری ها و استفاده از خواص متعدد خاکشیر می توان آن را به شیوه های مختلف تهیه و مصرف کرد.

3 روز پیش

بهبود سلامت استخوان در کودکان برای رشد و تکامل آن‌ها ضروری است. اما کودکان اغلب غذاهای چرب و شیرین را به غذاهای سالم ترجیح می‌دهند و از خوردن غذاهای مغذی اجتناب می‌کنند. این مساله یکی از نگرانی‌های اصلی والدینی است و سعی می‌کنند از طریق غذاها و وعده‌های غذایی سالم به تغذیه کودکان کمک کنند.

4 روز پیش

همهٔ ما گاهی خواب‌رفتن دست یا پا را تجربه می‌کنیم که نتیجهٔ طبیعی فشردگی عصب است. احساس گزگز اغلب با تغییر وضعیت بدن به‌راحتی برطرف می‌شود، چون فشار وارد بر عصب حذف می‌شود. خواب‌رفتن دست‌ها و پاها پارستزی نیز نامیده می‌شود.

1 روز پیش

بیشتر...