ایران آنلاین |
2 سال پیش

ایمنی خودروهای داخلی با اتصال به اینترنت اشیاء ارتقا می یابد ایران آنلاین

به همت دانش بنیان ها؛
ایمنی خودروهای داخلی با اتصال به اینترنت اشیاء ارتقا می‌یابد

یکی از پروژه‌هایی که برای ارتقای ایمنی خودروها در حال اجرا است، توسعه پلتفرم خودروهای متصل با استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان است.

توسعه زیرساختخودروهایمتصل با هدف پیاده‌سازی اتصال‌پذیری خودروها، تعریف شده است و ارتباط میان خودروها با مراکز امداد، دیگر خودرو، زیرساخت‌های مرتبط، تلفن همراه و انسان را برقرار می کند و این کار ایمنی وسایل حمل‌ونقل را افزایش می‌دهد.

در یک تعریف کلی خودروهای متصل را خودروهایی می‌دانند که بتوان از راه دور با آنها در ارتباط بود و میان راننده و ماشین تبادل داده‌های اطلاعاتی شکل بگیرد. به گواه تاریخ جنرال موتورز که نخستین سازنده خودرو در دنیا است؛ بحث خودروهای متصل را در سال ۱۹۹۶ مطرح کرد.

از همان سال‌ها بود که انواع مختلفی از این نوع خودروها طراحی و تولید شد. با توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری این صنعت و ایجاد نیازهای جدید فناورانه، شرکت‌هایخودروسازیبه سمت توسعه پلت‌فرم خودروهای متصل حرکت کردند و امروز بازار این صنعت رونق زیادی گرفته است.

خودروهای متصل راحتی و سرگرمی را برای سرنشینان به همراه می‌آورند و اینفناوریباعث ایجاد مشارکت و ارتباطات بین خودروسازان، تولیدکنندگان تجهیزات اصلی، فناوری و سایر مشاغل خارج از حوزه صنعت خودروی سنتی می‌شود. اتومبیل‌های متصل زیست‌بوم جدیدی را در صنعتخودروایجاد کرده‌اند که یکی از آنها ایجاد مشارکت نوآورانه با شرکت‌های فناور و تولیدکنندگان تجهیزات اصلی و سایر مشاغل خارج از محدوده اتومبیلرانی سنتی است.

این صنعت در ایران هم با همکاری و هم‌افزایی نهادهای مرتبط در حال توسعه یافتن است. یکی از این نهادها، ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است که به کمک شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق تلاش می‌کند تا پلت‌فرم خودروهای متصل را در کشور توسعه دهد.

این کار با همکاری شرکت‌های خودروسازی، اساتید دانشگاهی، پژوهشگران، صنعتگران و شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق اجرایی می‌شود.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از معاونت علمی و فناوری، قرار بر این است که با این همکاری شکل گرفته، خودروهای تولید شده امکان اتصال بهاینترنترا داشته باشند. توان دانشی متخصصان و دانشگاه‌ها به صنعت خودروی کشور پیوند می‌خورد تا زیرساخت این نوع از اتومیل های هوشمند توسعه یابد و امنیت تردد ارتقا یابد.

پیش‌بینی می‌شود که خودروهای متصل تا سال ۲۰۳۰ نه تنها جای ناوگان امروزی را بگیرند، بلکه نزدیک به ۷۵۰ میلیارد دلار درآمد ایجاد کنند که در فضای رقابتی خودروسازان رقم قابل توجهی است. ایمنی و امنیت، آسودگی، سرگرمی، مدیریت رانندگی و تعامل از جمله مزیت‌های توسعه این نوع از خودروها است./ایرنا



#‌اخبار منبع: ایران آنلاین

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

همزمان با روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی از ثبت جهانی کاروانسرای دیر گچین در قم مادر کاروانسرا‌های ایران رونمایی شد.

7 دقیقه پیش

فرماندار شهرستان البرز گفت: نخستین هنرستان جوار صنعت با ۳۵ دانش آموز به همت شرکت بالین تک ایجاد شده و صنایع دیگر نیز آمادگی خود را به منظور ایجاد هنرستان اعلام کرده‌اند.

7 دقیقه پیش

معاون سیاسی ریاست الوزراء طالبان با سفیر افغانستان در چین دیدار و گفتگو کرد.

14 دقیقه پیش

جشنواره فیلم کن ۲۰۲۴ فیلم‌های جدیدی را به بخش رقابتی و دیگر بخش‌های این دوره افزود.

یک ربع پیش

رییس اداره امور منابع آب کهگیلویه گفت: جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز، پر کردن چاهای غیر مجاز و رفع تصرفات اراضی در بستر رودخانه‌ها از اولویت ها است.

11 دقیقه پیش

خبر‌هایی از برگزاری رقابت‌های کشتی قهرمانی نونهالان تا قهرمانی رکابزن قزوینی در رقابت‌های کوهستان بانوان را در بسته خبر‌های ورزشی مشاهده کنید.

12 دقیقه پیش

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) بر اهمیت توجه به زیر ساخت معرفتی جشن‌های دهه کرامت تأکید کرد.

11 دقیقه پیش

۴ فوتبالیست مازندرانی تیم ملی فوتبال دختران زیر ۱۸ سال کشورمان را در جام کافا همراهی می‌کنند.

11 دقیقه پیش

طراحی پیراهن یک تیم باشگاهی، باعث بروز جنجالی بزرگ در فوتبال قاره سیاه شد.

10 دقیقه پیش

بیشتر...