صدور احکام حدود میلیون بازنشسته ظرف سه روز tv logo

باشگاه خبرنگاران جوانـ میرزایی، با اشاره به مشکلات شرکت بیمه ملت در پرداخت خسارت‌های درمان، گفت: «از روز نخست مدیریت اینجانب، موضوع بیمه یکی از مسائل اصلی صندوق بود. علی‌رغم مشکلات مدیریتی در بیمه ملت، از ۱۱ فروردین پرداخت مطالبات آغاز شد و عمده خسارت‌ها تا پایان آذر تسویه شد. البته هنوز بخشی از مطالبات بیماران خاص و اسناد کارشناسی نشده باقی مانده که در حال پیگیری است.»

وی افزود: «فرآیند مناقصه برای انتخاب بیمه‌گر جدید از دی‌ماه ۱۴۰۳ آغاز شد، اما در مرحله نخست به دلایل نظارتی ابطال شد و نهایتاً در مرحله دوم تنها شرکت بیمه دانا واجد شرایط قانونی برای قرارداد شناخته شد. بیمه دانا چهار سال است که خدمات درمانی آموزش‌وپرورش را تأمین می‌کند و از زیرساخت مناسبی برخوردار است.»

مدیرعامل صندوق، از کانون‌های بازنشستگی در استان‌ها خواست با همکاری مدیریت صندوق استان و نمایندگان بیمه دانا، کمیته سه‌جانبه‌ای تشکیل دهند و به‌صورت مستمر بر عملکرد بیمه‌گر نظارت داشته باشند.

میرزایی درباره تأخیر در واریز حقوق برخی بازنشستگان نیز گفت: «این موضوع که از حساب بازنشستگان کسر می‌شد، اما دو ماه بعد به بانک‌ها و مراکز مختلف پرداخت می‌شد، مربوط به روندی است که از چهار سال پیش آغاز شده و به‌شدت اعتبار بازنشستگان را مخدوش کرده بود و برای ما هم غیرقابل باور بود. با همکاری هیأت‌مدیره صندوق در تامین منابع، تا ۱۵ اردیبهشت تمام بدهی‌های کسورات تسویه و پرداخت‌ها به‌روز شد.»

وی با اشاره به صدور احکام همسان‌سازی و افزایش سنواتی در سال جاری گفت: «با یک کار تیمی فشرده، در مدت سه روز، حدود دو میلیون حکم جدید صادر شد. هرچند فشار بسیار زیادی بر همکاران ما وارد شد، اما به تعهد خود عمل کردیم.»

او همچنین درباره وضعیت شرکت‌های تابعه صندوق گفت: «سال گذشته ۲۳ هزار میلیارد تومان سود از شرکت‌ها دریافت شد و امسال این عدد به ۳۰ هزار میلیارد تومان خواهد رسید. تمام گزارش‌های مالی شرکت‌ها شفاف و قابل مشاهده در سامانه کدال بورس است و به‌طور قطع صندوق در قالب حوزه اقتصادی نظارت کاملی بر شرکت‌ها دارد.»

مدیرعامل صندوق در ادامه افزود: «تقریباً کل هزینه بیمه تکمیلی بازنشستگان از محل سود شرکت‌ها تأمین می‌شود و دولت هیچ سهمی در این بخش ندارد. متأسفانه در بخشی از دولت، بیمه تکمیلی بازنشستگان به رسمیت شناخته نشده است و به همین دلیل نیز ما از محل سودآوری شرکت‌ها برای بیمه تکمیلی هزینه می‌کنیم.»

وی همچنین از پیگیری اجرای خانه‌های امید در استان‌ها خبر داد و گفت: «در چند استان از جمله البرز، چهارمحال و بختیاری، ایلام، بوشهر و خرم‌آباد، توافق‌های لازم برای واگذاری زمین و ساخت این مراکز انجام شده است. اما مهمتر از مکان فیزیکی، برنامه برای استفاده و بهره‌برداری از این مراکز فرهنگی و ورزشی است که تیم حرفه‌ای برای این امر انتخاب شده تا ظرف یک‌ماه آینده با کمک کانون‌های بازنشستگی هر استان، برنامه مدون و جامعی برای مدیریت خانه‌های امید تدوین کند.»

میرزایی درباره خدمات بانک صادرات ایران نیز گفت: «بانک صادرات در حال حاضر خدمات مناسبی از جمله وام ضروری، ازدواج فرزند، خرید کالای اساسی با سود پایین و تسهیلات اعتباری به بازنشستگان ارائه می‌دهد. فقط امسال ۱۹ هزار میلیارد تومان تفاهم‌نامه با بانک صادرات برای پرداخت انواع تسهیلات مالی به بازنشستگان عزیز امضا و اجرایی شده است.»

در این نشست، جعفر قادری نماینده شیراز و زرقان و عضو کمیسیون اقتصادی و فرهاد طهماسبی نماینده استهبان و نیریز ضمن تاکید بر پیگیری مطالبات بازنشستگان در مجلس شورای اسلامی، بر اهمیت و به‌حق بودن بخش مهمی از این مطالبات به خصوص در حوزه متناسب‌سازی حقوق و بیمه تکمیلی تاکید کردند.
در این نشست، روسای کانون‌های بازنشستگان آموزش و پرورش سراسر کشور نیز به بیان مشکلات و مسائل بازنشستگان در حوزه‌های مختلف پرداختند. مطالبات بازنشستگان از بیمه ملت، ضرورت توسعه قراداد بیمه تکمیلی با مراکز درمانی به ویژه مراکز دولتی، سفر‌های ارزان قیمت و مناسب برای بازنشستگان به جای تخفیف سفرها، توجه به خانه‌های امید، تدوام اجرای متناسب سازی، شفاف‌سازی برخی آیتم‌ها در فیش حقوق بازنشستگان، یکپارچه‌سازی بیمه پایه و بیمه تکمیلی، نگاه تکریم و عدالت به بازنشستگان کشوری، توجه بیشتر به ایجاد فرهنگ ورزش و ورزش‌های عمومی با مرکزیت خانه‌های امید، اجرایی شدن ماده ۷۵ قانون مدیریت خدمات کشوری برای عدالت در پرداخت عیدی شاغلان و بازنشستگان، لزوم مذاکره کانون‌ها با دستگاه‌های اجرایی برای ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری، از جمله مطالبات شاخص بازنشستگان از مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در این نشست بود.

همچنین علی آفرین، مدیر پروژه قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان از سوی شرکت بیمه دانا ضمن پاسخ به سوالات روسای کانون‌های بازنشستگان آموزش و پرورش، اظهار داشت: «در این قرارداد بیش از ۷۵ هزار و ۲۰۰ بازنشسته با بیماری خاص تحت پوشش قرار گرفته‌اند که تعهدات بیمه تکمیلی برای این عزیزان پوشش بدون سقف است.»

منبع: روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری



#اخبار

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

پل آبنما روستای کشکو بخش شمیل از سال ۱۳۹۵ که بر اثر سیلاب و طغیان رودخانه تخریب شده تاکنون علی رغم پ

3 ساعت پیش

نوشاد عالمیان در مسابقات تنیس روی میز قهرمانی جهان ۲۰۲۵ به پیروزی رسید.

3 ساعت پیش

ناترازی انرژی و خاموش کردن پمپ آب کشاورزان باعث خسارات و افت کیفیت محصولات باغی می‌شود در این میان ت

3 ساعت پیش

منابع سوری از آغاز عملیات امنیتی علیه عناصر داعش با یورش به مخفیگاه تروریست‌ها در شهر حلب خبر دادند.

3 ساعت پیش

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و تاجیکستان با یکدیگر دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

2 ساعت پیش

به گفته منوچهر متکی موجودیت آمریکا با تعاملات ناعادلانه همزاد است و از ۱۹۴۲ که این قاره کشف شد این ت

2 ساعت پیش

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بسیاری از جوانان اندونزی شیفته فرهنگ ایران و دلباخته آرمان‌های اسلام هست

2 ساعت پیش

آیین گشاییش نمایشگاه خوشنویسی استاد غلامحسین امیرخانی عصر امروز ۲۷ اردیبهشت در موزه میرعماد کاخ سعدآ

2 ساعت پیش

در سال‌های اخیر، محصولات حاوی ملاتونین که هنگام شب، خواب را تقویت می‌کنند، محبوبیت زیادی پیدا کرده‌ا

2 ساعت پیش

بیشتر...