بیتوته |
3 سال پیش

سفر چطور به روابط خانوادگی مان کمک می کند




سفر,فواید مسافرت رفتن,تاثیر سفر بر زندگی


خیلی از ما بخش زیادی از روز را در محل‌ کارمان می‌گذرانیم و ساعت‌های کمی در خانه هستیم. به همین خاطر کمتر با هم حرف می‌زنیم و همین کم حرف زدن، گاهی باعث به وجود آمدن سوء تفاهم شده و مشکلات زیادی بین‌مان ایجاد می کند. از طرف دیگر، زندگی شهری استرس زیادی را به ما وارد می‌کند و روابطمان را تحت تاثیرقرار می‌دهد؛ بنابراین باید راهی برای حفظ روابط خانوادگی‌مان از این‌همه استرس و مشکل پیدا کنیم. یکی از راهکارهایی که همیشه برای سالم ماندن روابط پیشنهاد می‌شود، سفر است.

سفر ما را به هم نزدیک تر می کند
خیلی از ما درگیر کاریم و زندگی روزمره در خود غرق‌مان کرده. بیشتر پدر و مادرها ساعت‌های زیادی از روز را بیرون خانه می‌گذرانند و فرزندان هم یا درگیر دوستان‌شان هستند یا درگیر فضای مجازی و وقت کمی از روز را با خانواده سپری می‌کنند. به عقیده بسیاری از روانشناسان ، سفر فرصت بیشتری را برای حرف زدن و با هم بودن در اختیارمان می‌گذارد. وقتی سفر می‌رویم، با هم مشارکت می‌کنیم و همین به روابطمان کمک می‌کند و باعث می شود به هم نزدیک‌تر شویم.


سفر از نگرانی‌ها دورمان می‌کند
محققان دانشگاه واشنگتن که در مورد ویژگی‌های ازدواج‌های سالم تحقیق کرده‌اند، می‌گویند: عده‌ زیادی به دلیل فشار کاری یا مسئولیت‌های خانوادگی به اندازه کافی برای خودشان وقت ندارند، همین فشار و نداشتن زمان برای خود هم باعث به وجود آمدن اختلاف‌هایی می‌شود. این محققان معتقدند سفر به شما این فرصت را می‌دهد که وقفه‌ای هرچند کوتاه در زندگی به وجود آورید، برای خودتان هم وقت داشته باشید و روابط صمیمانه‌تری با هم ایجاد کنید. این محققان میگویند در سفر مردم آرام‌ترند، کمتر نگران زندگی روزمره‌شان هستند و خلق و خوی بهتری دارند. سفر و دوری از نگرانی‌های روزمره باعث آزاد شدن اکسیتوسین یا هورمون پیوند می‌شود و این به زندگی زناشویی کمک می‌کند.

سفر,فواید مسافرت رفتن,تاثیر سفر بر زندگی


تجربیات جدید سفر، به زندگی کمک می‌کند
درست است که تعطیلات نمی‌تواند مشکلات جدی را حل کند ولی قرار گرفتن در محیط جدید ، فرصت‌های جدیدی را در زندگی‌مان ایجاد می‌کند. سفر باعث می‌شود از منی که برای خود ساخته ایم قدری فاصله بگیریم و به مسائل بازتر نگاه کنیم، آدم های جدید را ببینیم و رفتارشان را در زندگی با رفتار خودمان مقایسه کنیم. سفر فرصتی‌ست برای تغییر نگرش‌ها.
تجربه‌های جدید می‌تواند تغییرات مثبتی را در مغز ایجاد کند و آنهایی که تجربه‌هایی متفاوت دارند، احساسات مثبت بیشتری را نسبت به بقیه زوج‌ها تجربه می‌کنند.


سفر به اعتماد به نفس کمک می‌کند
وقتی سفر می‌رویم از لایه‌های فردی خود بیرون می‌آییم و به صورت یک تیم فکر می‌کنیم. در سفر ممکن است اتفاقاتی پیش بیاید که درکی از آنها نداریم و برایشان برنامه‌ریزی نکرده‌ایم. بیشتر بچه‌ها در محیط محدود خانه و خانواده رشد می‌کنند و درکی از دنیای بیرون از خانه ندارند، اما وقتی از این فضا بیرون می‌روند، تجربه‌های جدیدی به دست می‌آورند. بچه‌ها در سفر در موقعیت حل مسائل تازه قرار می گیرند و مجبور می‌شوند با شرایط جدید به سازگاری برسند، با آدم‌های جدید آشنا می‌شوند و همه اینها به استقلال و اعتماد به نفس‌شان کمک می‌کند.

مرور خاطرات سفر می‌تواند خوشحال‌مان کند
در سفر خاطرات مشترکی با هم می‌سازیم که حتی به یادآوردنشان هم می‎‌تواند روبراه‌مان کند و لبخند را به لب‌مان بیاورد. آلبوم عکس‌ها یا فیلم‌هایی را که گرفته‌ایم نگاه می‌کنیم و یک بار دیگر یاد روزهای خوب را زنده می‌کنیم. همین یادها و خاطرات خوش می‌تواند در بزنگاه‌های سخت که تلخی و بی‌اعتمادی به روابط‌مان رخنه کرده، چراغ امید را در دلمان زنده نگه دارد.




#‌موفقیت منبع: بیتوته

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

اختلال دوقطبی یک اختلال خلقی مزمن است که باعث تغییرات شدید در خلق و خو، سطح انرژی و رفتار می شود. دوره‌های شیدایی و هیپومانیک نشانه اصلی این بیماری هستند و اکثر افراد مبتلا به اختلال دوقطبی دوره‌های افسردگی نیز دارند. این بیماری با داروها، رواندرمانی، تغییر شیوه زندگی و سایر درمان ها قابل کنترل […]

4 ماه پیش

کتاب خودیاری برای درمان وسواس فکری عملی به زبان ساده توسط دکتر کامیار سنایی مرداد ماه سال ۱۳۹۹ نگاشته‌شد. بهنرین کتاب برای کمک به درمان وسواس فکری عملی...

5 ماه پیش

اختلال اضطراب فراگیر (GAD) چیست؟ علائم و نشانه های GAD، درمان اختلال اضطراب فراگیر، دارودرمانی برای اضطراب

4 ماه پیش

اضطراب جدایی چیست؟ طبیعی است که فرزند خردسال شما هنگام جدایی از شما احساس اضطراب کند. در اوایل کودکی، گریه کردن، عصبانیت، یا چسبیدن (همه نشانه‌های اضطراب جدایی) واکنش‌های سالم به جدایی و مرحله طبیعی رشد هستند. ممکن است از تولد کودک شروع شود و ممکن است تا سن چهار سالگی دوباره تکرار شود. در […]

4 ماه پیش

فرزندپروری مبتنی بر ترس می تواند بر رشد، سلامت روان و رابطه شما با فرزند شما تأثیر بگذارد.

5 ماه پیش

دروغ در وافع سخن و مطلبی است که مطابق با واقع و حقیقت نیست یعنی بین آنچه که توسط فرد بیان می شود و آنچه در جهان خارج وجود دارد رابطه ای منطقی و صحیحی وجود ندارد.

5 ماه پیش

این یک باور کلیشه ای است که بزرگترین مشکلات در ازدواج حول محور پول و رابطه جنسی می چرخد. اما این ها تنها مشکلاتی نیستند که می توانند یک رابطه طولانی مدت را ایجاد یا از بین ببرند. مجموعه ای از…

5 ماه پیش

آگورافوبیا یک وضعیت روانشناختی است که باعث ترس بیش از حد از موقعیت های خاص می شود. برخی از افراد حتی ممکن است از ترک خانه خود اجتناب کنند. آگورافوبیا با درمان قابل کنترل است که شامل دارو درمانی، درمان شناختی رفتاری و تغییر سبک زندگی است. هر چه زودتر تشخیص و درمان را دریافت […]

4 ماه پیش

کتاب صوتی پورنوگرافی لذت ممنوعه را می توانید از طریق فروشگاه سایت دکتر سنایی تهیه کنید. همچنین از طریق شماره واتس آپ 00989034733009 نیز می توانید سفارش...

5 ماه پیش

بیشتر...