۵۰درصد مهارت آموزان، جویای کار هستند ایسنا
معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی گفت: بر اساس دادههای سامانه رهگیری اشتغال، ۵۰ درصد از مهارت آموزان کارجو هستند که از این میزان حدود ۴۰ تا ۸۰ درصد در استانهای مختلف جذب بازار کار می شوند.
به گزارش ایسنا، غلامحسین محمدی اظهار کرد: در حال حاضروضعیت بازار کار ایران به شکلی است که سالانه یک میلیون فرصت شغلی در کشور وجود دارد ولی اینکه یک میلیون فرصت شغلی به اشتغال پایدار برسد دلایل متعددی لازم است اما بخش عمده ای از این فرصتها به دلیل کاهش مهارت و فقر مهارتی از بین می روند.
افراد با مهارت بیشتر، درآمد بیشتری دارند
وی با اشاره بهتاثیر مهارت بر تولید و بهرهوری افزود: کسی که مهارت بیشتری دارد از امنیت شغلی و درآمد بیشتری برخوردار است. بنابر این تربیت نیروی ماهر تاثیر بسزایی در رشد اقتصادی دارد.
معاون وزیر کار در یک گفت و گوی تلویزیونی با بیان اینکه ۳۰ درصد رشد ۸ درصدی اقتصاد از محل بهرهوری است، تصریح کرد:اگر معتقدیم که نیروی کار روی رشد اقتصادی، کاهش مصرف مواد اولیه و بهرهوری اثرگذار است، باید جدیتر در دستور کار قرار گیرد.
لزوم استقرارنظام آموزشی متناسب با بازار و تقاضای کار
محمدی ادامه داد: در بین ۱۴۰ کشور دنیا سالیان تحصیل و آموزش در ایران رتبه ۶۱ دارد ولی رتبه مهارت دانش آموختگان ۱۳۶ است؛ یعنی بچه های ما زیاد درس می خوانند اما چیزی یاد نمی گیرند.وقتی از دانشگاه خارج می شوند تازه به سمت مهارت آموزی می روند و این به معنی این است که نظامات آموزشی ما دچار نوعی اعوجاج است. خیلی از آدم ها کاری که امروز انجام می دهند نیازی نبوده بابتش آنقدر درس بخوانند لذا ما باید یک نظام آموزشی متناسب با بازار و تقاضای کار و مبتنی بر مشارکت داشته باشیم.
سهم ۵۰ درصدی دانشآموزان هنرستانها در برنامه هفتم
معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی ادامه داد:در یکی از کشورهای اروپایی ۸۰ درصد آموزشها در مراکز دوگانه است ؛ یعنی جایی که همزمان صنعت و آموزش حضور دارد.امروز در کشورهای دنیا متوسط حضور دانش آموزان در هنرستانها ۷۰ درصد است اما در ایران به تازگی در برنامه هفتم این سهم ۵۰ درصد مشخص شده است.
وی تاکید کرد: فرزندان ما باید از ۱۵ سالگی وارد آموزشهای مشارکتی یعنی آموزشهای با حضور صنایع و فعالان اقتصادی شود تا وقتی به ۱۸ سالگی رسید یک کارگر نسبتا ماهر شود.
کمبود نیروی کار جزو یکی از خواسته های کارفرمایان
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای با بیان اینکهدر تمام پایش های موجود،کمبود نیروی کار ماهر جزو یکی از ۵ خواسته کارفرمایان بوده است،اظهار کرد:ما باید تلاش کنیم نظام آموزشی را از شکل گذشته تغییر بدهیم.ما آموزشهای رسمی داریم که دانش آموزان در دبیرستانها در اختیار آموزش و پرورش و در دانشگاهها در اختیار آموزش عالی هستند.
محمدی ادامه داد:سازمان آموزش فنی و حرفه ای یکی از اجزای کل نظام است ومخاطب ما عموم جامعه هستند در کل کشور ۷۰۰ مرکز آموزش دولتی داریم که امکانات خوبی دارند و تلاشمان این است که با مشارکت صنوف، اتحادیه ها، فعالان اقتصادی و صنایع آموزشها را تقاضا محور کنیم.
۵۰ درصد مهارت آموزان، کارجو هستند
وی در پاسخ به این پرسش که سازمان فنی و حرفه ای برای اشتغال افراد چه اقداماتی انجام می دهد؟گفت: سامانه رهگیری اشتغال ما می گوید ۵۰ درصد از مهارت آموزان کارجو هستند که از این میزان در استانهای مختلف حدود ۴۰ تا ۸۰ درصد سر کار می روند
به گفته معاون وزیر کار،پایداری شغل از تناسب شغل و شاغل به وجود می آیدو اگر افراد بنا به تقاضا آموزش ببینند، زودتر وارد بازار کار می شوند.
انتهای پیام
#اخبار
بیشتر...
تبلیغات
در سال ۱۳۱۴ ساخت و ساز میدان شهرداری رشت به پایان رسیده بود.
از همان دوران دبستان مشخص بود این پسربچه، ذوق هنری دارد؛ ذوقی که سبب شد سالها بعد بخشی از مهمترین هنرمندان کشورش در نمایشنامهای از او نقشآفرینی کنند.
«هرج و مرج و جرم و جنایت تلآویو را در بر گرفته»، این توصیفی است که روزنامه معاریو از حال و اوضاع پایتخت اقتصادی رژیم صهیونیستی دارد.
شامگاه ۱۶ اردیبهشت و همزمان با دهه کرامت، رویداد «کرمان تا مشهدِ کلمات» در تالار فرهنگ و هنر کرمان برگزار شد.
معاون رئیسجمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در خصوص برنامههای دولت در حوزه محرومیتزدایی، گفت: دولت در سالجاری با افزایش ۸۰ درصدی، اعتباراتی در حوزه محرومیتزدایی در نظر گرفته است.
مسئول سازمان بسیج دانشآموزی استان خوزستان گفت: دانش آموزان بسیجی استان در مرحله مقدماتی لیگ پایا خوش درخشیدند و ۵۴۹ تیم از استان به مرحله نیمه نهایی صعود کردند.
سخنگوی ارتش پاکستان، حمله موشکی هند به کشورش در سه منطقه را تایید کرد.
«ابراهیم الجبوری» وزیر آموزش و پرورش عراق به تهران سفر کرد.
نماینده ولیفقیه در استان سمنان گفت: حیات مردم استان سمنان بهدلیل بحران شدید آب در معرض خطر قرار گرفته است
بیشتر...