بهره مندی 286 هزار بیمار از خدمات موسسه درمانی آستان قدس فیلم آستان نیوز پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی حرم مطهر امام رضا علیه السلام
دکتر ناصر سرگلزایی در گفتوگو با آستان نیوز خدمات ارائه شده در این موسسه را تشریح و اظهار کرد: این خدمات توسط بخشهای مختلف دارالشفاء امام رضا(ع) و همچنین پایگاههای فوریتهای پزشکی مستقر در حرم مطهر رضوی ارائه میشود.
خدمت اورژانسی به 54 هزار بیمار در حرم مطهر
وی افزود: حدود 54 هزار بیمار اورژانسی در یک سال گذشته از خدمات رایگان و شبانهروزی پایگاههای فوریتهای پزشکی در حرم مطهر استفاده کردند.
وی افزود: دو بخش شبانهروزی «پزشکان عمومی» و «تزریقات، پانسمان و سرمتراپی» در طبقه همکف دارالشفای امام رضا(ع) نیز در طول سال 99 به ترتیب به بیش از 61 هزار و 600 بیمار و بر 47 هزار بیمار خدمترسانی کرده است.
حضور متخصصان رشته های مختلف پزشکی
مدیر عامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی گفت: همچنین بیش از بر 26 هزار و 400 بیمار از خدمات متنوع بخش «پزشکان متخصص» دارالشفاء در طول سال گذشته بهرهمند شدند که بیشترین تعداد مراجعان مربوط به پزشکان متخصص زنان، ارتوپدی و داخلی و گوارش بوده است.
وی ادامه داد: متخصصانی در رشتههای اطفال، مغز و اعصاب، قلب، پوست، گوش و حلق، عفونی، جراحی، انکولوژی، چشم، اورولوژی، غدد و روانپزشکی نیز در طول هفته در طبقه اول دارالشفای امام رضا(ع) به ویزیت زائران و مجاوران بیمار پرداختند.
بستر مناسب برای همودیالیز و شیمی درمانی
وی ادامه داد: مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی با استفاده از ظرفیت دو واحد «همودیالیز» و «شیمی درمانی» دارالشفای خود به جمعی از بیماران صعب العلاج زائر و مجاور نیز خدمترسانی میکند که این دو واحد در سال گذشته به ترتیب پذیرای افزون بر 3600 بیمار همودیالیزی و نزدیک به 700 بیمار سرطانی بودند.
مدیر عامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی اضافه کرد: همچنین زائران و مجاوران این آستان مقدس از خدمات سایر بخشهای دارالشفای امام رضا(ع) از جمله بیناییسنجی، آزمایشگاه، رادیولوژی، سونوگرافی، نوار قلب، اورژانس، ماموگرافی، نوار مغز، OPG، اکوکاردیوگرافی، ادیومتری، تست ورزش و آندوسکوپی استفاده کردند.
خدمات دندانپزشکی برای 19 هزار بیمار
دکتر سرگلزایی به خدمات ارائه شده در «پلیکلینیک دندانپزشکی» دارالشفاء امام رضا(ع) نیز اشاره کرد و گفت: این پلیکلینیک در طول سال 99 به بیش از 19 هزار بیمار خدمات متنوع دندانپزشکی شامل پروتز، ترمیم، جراحی، جرمگیری، معالجه ریشه، کشیدن دندان، رادیوگرافی، ایمپلنت و معاینه ارائه کرده است. همچنین با توجه به دستورالعملهای بهداشتی در دوران شیوع بیماری کرونا، سیستم تهویه این پلی کلینیک به روزرسانی شد تا بستر مطمئن تری برای حضور بیماران فراهم شود.
مرکز سطح دو مقابله با کرونا
وی با اشاره به اینکه دارالشفای امام رضا(ع)، مرکز سطح دو مقابله با کرونا به شمار میآید، تصریح کرد: مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی از ابتدای آغاز شیوع بیماری کرونا در کشور با رعایت دستورالعملهای بهداشتی ابلاغی از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عموم بیماران از جمله بیماران مشکوک ابتلا به کرونا خدمترسانی کرده است.
#اخبار #بهداشت_درمان
بیشتر...
تبلیغات
رشد گفتاری کودکان از شش ماهگی سالگی آغاز می شود و در طول روند رشد ممکن است اختلالاتی برای کودک بوجود آید. تاخیر کلامی،لکنت زبان،ناروانی های گفتار و مشکلات تلفظی از جمله اختلالاتی است که می تواند در گفتار کودکان ایجاد شود. بسیاری از والدین زمانی که با مشکلات گفتاری کودک خود موجه می شوند دچار اضطراب و دستپاچگی می گردند.مرکز گفتاردرمانی دکتر صابر با در اختیار داشتن متخصصین گفتاردرمانی کودکان با تجربه در حیطه اختلالات گفتاری و ارزیابی دقیق گفتار کودکان شما را در جهت بهبود مشکلات گفتاری کودکان خود یاری می رساند.
در روابط خانوادگی، یکی از مهمترین و پیچیدهترین موضوعات، تعیین حد و مرزهای صمیمیت میان والدین و فرزندان است. این موضوع نه تنها به روابط خانوادگی بلکه به سلامت روانی و اجتماعی افراد نیز مرتبط است. هرچند صمیمیت و نزدیکی عاطفی بین والدین و فرزندان از اهمیت ویژهای برخوردار است، اما در عین حال، تعیین مرزهای مناسب برای حفظ استقلال و توسعه شخصیت فردی فرزند، ضروری است.
گاهی اوقات حمایت اجتماعی معنادار کمتر مردان، آنها را برای همراهی و حمایت به شرکای عاطفی متکی میکند.
ورزش حداقل 30 دقیقه ای سه بار در هفته، می تواند به اندازه ویاگرا و داروهای مشابه در بهبود عملکرد نعوظ موثر باشد.
اگر میخواهید زندگی سالمتری داشته باشید و شانس ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش دهید، این ۷ راهکار سلامت میتواند شروع خوبی باشد.
ویتامین D یکی از ویتامینهای ضروری برای حفظ سلامت استخوانها، سیستم ایمنی بدن و بسیاری از عملکردهای دیگر است. بدن انسان به طور عمده از طریق نور خورشید این ویتامین را تولید میکند، اما برخی عوامل میتوانند مانع از جذب کافی ویتامین D از خورشید شوند.
یک پژوهش جدید که توسط محققان دانشگاه کانتربری در نیوزیلند انجام شده است، نشان میدهد کودکانی که بیش از ۹۰ دقیقه در روز به هر نوع صفحه نمایشی (تلویزیون، تلفنهوشمند، تبلت، مانیتور و غیره) نگاه میکنند، در سنین ۵/۴ تا ۸ سالگی از نظر واژگان (روان بودن حروف)، اعداد و ارتباطات، کمتر از حد متوسط هستند.
حدود ۲۲ کارشناس هشدار دادند که استفاده گسترده از مواد شیمیایی مصنوعی در کالاهای مصرفی در حال آسیب رساندن به کودکان است.
از آنجا که بسیاری از افراد با افزایش سن، کاهش اشتها را تجربه میکنند، تامین نیازهای غذایی آنها میتواند چالش برانگیزتر شود.
بیشتر...