سردمزاجی زنان علت درمان سرد مزاجی در زنان

سردمزاجی زنان
سردمزاجی زنان به معنای میل جنسی پایین و نداشتن علاقه به برقراری رابطه جنسی است. سردمزاجی نه تنها مربوط به عوامل جسمی است، بلکه به عوامل روانی نیز وابسته است. نداشتن رابطه جنسی رضایت بخش می تواند بر کیفیت یک رابطه تاثیر بسیار زیادی داشته باشد و هر دو طرف را آزار دهد. زنان با حمایت و همراهی همسر، ترک عادت های اشتباه و کمک گرفتن از یک مشاوره جنسی می توانند علائم سردمزاجی را کاهش دهند. در این مقاله به سردمزاجی، دلایل، علائم و روش های درمان سردمزاجی زنان اشاره شده است.
سرفصل های مقاله
سردمزاجی زنان
دلایل سردمزاجی زنان
۱.مشکلات روابط بین فردی
۲. تأثیرات فرهنگی اجتماعی
۳.تستوسترون پایین
۴.مشکلات پزشکی
۵.داروها
۶.سن
۷. دلایل روانی
علائم سردمزاجی زنان
درمان سردمزاجی زنان
۱. مشاوره جنسی
۲. تغییر داروها یا تغییر در دز مصرفی
۳. رفع اساسی شرایط پزشکی
۴. افزایش استروژن های واژن
۵. تستوسترون درمانی
۶. درمان سردمزاجی زنان با مشاوره
۷. درمان سردمزاجی زنان با تغییر سبک زندگی
نتیجه گیری

سردمزاجی هنگامی است که زنان کاهش قابل توجهی در علاقه به رابطه جنسی را تجربه می کنند که بر زندگی آن ها تأثیر می گذارد و باعث پریشانی می شود. این مسئله به عنوان میل کم جنسی یا HSDD نیز در نظر گرفته می شود.کینگزبرگمی گوید میل جنسی چیزی فراتر از مسئله کم میلی جنسی است.او می گوید میل جنسی مولفه بیولوژیکی میل است که به عنوان علاقه جنسی خودجوش شامل افکار جنسی، تخیلات تحریک کننده و … خود را نشان می دهد.

سردمزاجی زنان با افزایش سن براساس عوامل فیزیولوژیکی به طور طبیعی افزایش می یابد. میل جنسی همچنین شامل عوامل بین فردی و روانی است که تمایل به رابطه جنسی را ایجاد می کند.

مشکلات عملکرد شریک زندگی، عدم رضایت عاطفی از رابطه، تولد کودک و… می تواند موجب سردمزاجی زنان شود.

استرس شغلی،فشار همسالانو تصاویر رسانه ای از رابطه جنسی می تواند بر میل جنسی تأثیر منفی بگذارد.

۳.

تستوسترون بر روی انگیزه جنسی در مردان و زنان تأثیر می گذارد.سطحتستوستروندر اواسط 20 سالگی زنان به اوج خود می رسد و سپس تا زمان یائسگی که کاهش چشمگیری پیدا می کند، مرتباً کاهش می یابد.

بیماری های روحی مانند افسردگی یا شرایط پزشکی مانند آندومتریوز،فیبرومواختلالات تیروئید، بر انگیزه جنسی زن از نظر روحی و جسمی تأثیر می گذارد و سردمزاجی را افزایش می دهد.

۵.

داروهای ضد افسردگیخاصیاز جمله نسل جدید SSRI ها،داروهای كاهشفشار خون وداروهای ضد بارداری خوراكی می توانند انگیزه جنسی رااز بسیاری جهات، مانند كاهش سطح تستوسترون موجود یا تأثیر برجریانخون، پایینآورند.

سطح آندروژن در خون با افزایش سن به طور مداوم در زنان کاهش می یابد و موجب افزایش سردمزاجی یامیل پایین جنسیمی شود.

سردمزاجی زنان

مشکلاتی مانند سابقه اضطراب، افسردگی، اعتماد به نفس پایین، سابقه سواستفاده جنسی و … می تواند موجب سردمزاجی زنان شود. همچنین باورهایی که یک فرد ممکن است نسبت به رابطه جنسی یا بدن خود داشته باشد، در سردمزاجی موثر است. عامل روانی مهم دیگر در این موضوع، نداشتن حمایت عاطفی از همسر و اعتماد نکردن به اوست که میل جنسی و علاقه به رابطه را در زنان کاهش می دهد.

  • علاقه کم به فعالیت جنسی
  • نداشتن افکار یا تخیلات جنسی
  • بی علاقگی به شروع رابطه جنسی
  • مشکل در لذت بردن از رابطه جنسی
  • احساسات ناخوشایند هنگام تحریک دستگاه تناسلی

از آنجا که از بین رفتن میل جنسی در زنان ناشی از ترکیبی از عوامل جسمی و روانی است، معمولاً برای رفع مشکل سردمزاجی زنان به بیش از یک روش درمانی نیاز دارد. برای خانم ها این مسئله بسیار پیچیده تر است. پس از تعیین عوامل ایجاد کننده میل کم جنسی، گزینه های بالقوه درمانی ممکن است شامل موارد زیر باشد:

درمان رابطه جنسی برای افراد و زوج بسیار موثر است. اختلال عملکرد جنسی معمولاً هر دو طرف رابطه را تحت تأثیر قرار می دهد و باید در مورد آن ها با هم یا به طور جداگانه با یک متخصص بهداشت روان بحث شود.

اگر مشکل سردمزاجی زنان توسط داروها ایجاد شده باشد، ممکن است تغییر درنسخه یا روش های درمانی جایگزین توصیه شود.اگر مشکل از قرص‌ ضد بارداری است،روش های کنترل بارداری غیرهورمونی توصیه می شود.

مشکلات پزشکی که به کاهش میل جنسی و افزایش سردمزاجی منجر می شوند، ممکن است نیاز به درمان جراحی مانند از بین بردن فیبروئیدهای دردناک یا دارو باشد.

در زنان یائسهخشکیواژن که موجب سردمزاجی بیشتر می‌ شود، باکرم هایاستروژنواژن قابل درمان است.

اگرچه هیچ هورمونی یا دارویی توسط FDA برای درمانمشکلات جنسی در زنان تأیید نشده است، بسیاری از متخصصان زنان استفاده از تستوسترون درمانی را در سردمزاجی زنان برای بازگرداندن تستوسترون به سطح طبیعی (قبل از یائسگی) توصیه می کنند.علاوه بر این، چندین روش درمانی شامل قرص های تستوسترون که به طور خاص برایدرمان مشکلات جنسی زنانطراحی شده اند، در حال بررسی هستند.

اگر به نظر می رسد مسائل عاطفی ریشه علائم شما هستند، ممکن است پزشک مشاوره را به شما پیشنهاد دهد.نه تنها یک متخصص می تواند نحوه برقراری ارتباط بهتر با شریک زندگی را به شما بیاموزد، بلکه می تواند به شما کمک کند تکنیک های جنسی را برای یک تجربه لذت بخش تر شناسایی کنید.

سردمزاجی زنان

تغییر شیوه زندگی همچنین می تواند استرس را از بین ببرد و به درمان سردمزاجی زنان کمک کند.این موارد شامل:

  • ورزش منظم
  • اختصاص وقت برای افزایش صمیمیت
  • آزمایش های جنسی (مانند موقعیت های مختلف، فانتزی‌ های جنسی و …)
  • اجتناب از موادی که بر میل جنسی تأثیر می گذارند، مانند تنباکو و الکل
  • تمرین تکنیک های کاهش استرس، مانند مداخلات مبتنی بر ذهن آگاهی

تاثیری که سردمزاجی می تواند بر روی سلامتی شما بگذارد را دست کم نگیرید.اگر احساس می کنید علائم سردمزاجی، کیفیت زندگی شما را تحت تأثیر قرار داده است، با پزشک خود صحبت کنید.گزینه های درمانی در دسترس است.

سردمزاجی زنان، تحریک نشدن زن و رابطه جنسی دردناک، از مشکلات بسیار شایع در خانم هاست.ممکن است از در میان گذاشتن این مسائل با پزشک خود احساس راحتی نداشته باشید، اما در این موارد شما به کمک نیاز دارید. رابطه جنسی بخش مهمی از زندگی شماست و شما سزاوار سلامتی خوب جنسی هستید.

آیا دلایل روانی می توانند باعث سرد مزاجی بانوان شوند؟

مشکلاتی مانند سابقه اضطراب، افسردگی، اعتماد به نفس پایین، سابقه سواستفاده جنسی و ... می تواند موجب سردمزاجی زنان شود.

آیا تغییر سبک زندگی می تواند به درمان سردمزاجی بانوان کمک کند؟

تغییر شیوه زندگی همچنین می تواند استرس را از بین ببرد و به درمان سردمزاجی زنان کمک کند.

سردمزاجی زنان به چه حالتی گفته می شود؟

سردمزاجی هنگامی است که زنان کاهش قابل توجهی در علاقه به رابطه جنسی را تجربه می کنند که بر زندگی آن ها تأثیر می گذارد و باعث پریشانی می شود.



#‌افسردگی #‌روانشناسی منبع: روانشناسی روان آرام

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

کتاب خودیاری برای درمان پانیک کتابی است به زبان ساده درباره حملات پانیک. در این کتاب در ابتدا خواننده با ساختار پانیک و دلایل ایجاد آن آشنا می شود

3 روز پیش

ترس از مجازات، آبرو و یا مورد بازخواست قرار گرفتن باعث می شود تا کودک و نوجوان از گفتن حقایق سر باز زند و گرایش به دروغگویی در آن ها شدت می یابد.

6 ماه پیش

اختلال اضطراب فراگیر (GAD) چیست؟ علائم و نشانه های GAD، درمان اختلال اضطراب فراگیر، دارودرمانی برای اضطراب

5 ماه پیش

فرزندپروری مبتنی بر ترس می تواند بر رشد، سلامت روان و رابطه شما با فرزند شما تأثیر بگذارد.

6 ماه پیش

اضطراب جدایی چیست؟ طبیعی است که فرزند خردسال شما هنگام جدایی از شما احساس اضطراب کند. در اوایل کودکی، گریه کردن، عصبانیت، یا چسبیدن (همه نشانه‌های اضطراب جدایی) واکنش‌های سالم به جدایی و مرحله طبیعی رشد هستند. ممکن است از تولد کودک شروع شود و ممکن است تا سن چهار سالگی دوباره تکرار شود. در […]

5 ماه پیش

کتاب صوتی پورنوگرافی لذت ممنوعه را می توانید از طریق فروشگاه سایت دکتر سنایی تهیه کنید. همچنین از طریق شماره واتس آپ 00989034733009 نیز می توانید سفارش...

3 روز پیش

اختلال دوقطبی یک اختلال خلقی مزمن است که باعث تغییرات شدید در خلق و خو، سطح انرژی و رفتار می شود. دوره‌های شیدایی و هیپومانیک نشانه اصلی این بیماری هستند و اکثر افراد مبتلا به اختلال دوقطبی دوره‌های افسردگی نیز دارند. این بیماری با داروها، رواندرمانی، تغییر شیوه زندگی و سایر درمان ها قابل کنترل […]

5 ماه پیش

کتاب صوتی وسواس: کتاب خودیاری برای درمان وسواس فکری- عملی به زبان ساده توسط دکتر کامیار سنایی در مردادماه سال ۱۳۹۹ نگاشته شد. این کتاب راهنمایی جامع برای...

3 روز پیش

کتاب خودیاری برای درمان وسواس فکری عملی به زبان ساده توسط دکتر کامیار سنایی مرداد ماه سال ۱۳۹۹ نگاشته‌شد. بهنرین کتاب برای کمک به درمان وسواس فکری عملی...

3 روز پیش

بیشتر...