درمان بی میلی جنسی زنان راهکار معرفی بهترین مشاور

درمان بی میلی جنسی زنان
میل جنسی زنان به طور طبیعی در طول سال ها نوسان پیدا می کند. معمولاً با شروع یا پایان یک رابطه یا با تغییرات بزرگ در زندگی مانند بارداری، یائسگی یا بیماری، میل جنسی در خانم ها تغییر می کند. استفاده از برخی داروها نیز می تواند باعث اختلال در میل جنسی زنان شوند. در این مقاله به درمان بی میلی جنسی زنان اشاره شده است:
سرفصل های مقاله
بی میلی جنسی زنان
۱. علل جسمی
۲. تغییرات هورمونی
۳. علل روانشناختی
۴. مسائل مربوط به رابطه
تشخیص بی میلی جنسی زنان
درمان بی میلی جنسی زنان
۱.مشاوره
۲. داروها
۳. هورمون درمانی
۴. تغییر سبک زندگی
نتیجه گیری

میل جنسی تحت تاثیر عوامل پیچیده ایست: از جمله بهزیستی جسمی و عاطفی، تجربیات، باورها، سبک زندگی و رابطه فعلی شما. اگر در هر یک از این زمینه ها مشکلی را تجربه می کنید، می تواند روی میل شما به رابطه جنسی تأثیر بگذارد. برای درمان بی میلی جنسی زنان ابتدا می بایست دلیل این بی میلی مشخص شود. این دلایل عبارتند از:

طیف گسترده ای از بیماری ها، تغییرات جسمی و داروها می تواند باعث ایجاد میل جنسی کم در خانم ها شود که نیاز به درمان بی میلی جنسی زنان به کمک یک درمانگر دارد، از جمله:

  • اگر در حین رابطه جنسی درد دارید یا نمی توانید ارگاسم کنید، می تواند میل شما به رابطه جنسی را کاهش دهد.
  • بسیاری از بیماری های غیرجنسی می توانند بر میل جنسی تأثیر بگذارند، از جمله آرتروز ، سرطان، دیابت، فشار خون بالا ، بیماری عروق کرونر و بیماری های عصبی.
  • برخی از داروهای تجویزی، به ویژه داروهای ضد افسردگی که به نام مهارکننده های انتخابی جذب مجدد سروتونین شناخته شده اند، باعث کاهش میل جنسی می شوند.
  • سبک زندگی نامناسب مانند مصرف الکل یا مواد مخدر می تواند بر میل جنسی شما تأثیر بگذارد.
  • هرگونه عمل جراحی مربوط به سینه یا دستگاه تناسلی، می تواند بر تصویر بدن، عملکرد جنسی و میل به رابطه جنسی در خانم ها تأثیر بگذارد.

تغییر در سطح هورمون ها ممکن است میل شما به رابطه جنسی را تغییر دهد. این مسئله می تواند به دلایل زیر رخ دهد:

  • سطح استروژن در طی انتقال به یائسگی کاهش می یابد. و موجب بی میلی جنسی زنان می شود. علاوه بر آن یائسگی باعث خشکی بافت های واژن و در نتیجه رابطه جنسی دردناک یا ناراحت کننده می شود که در علاقه به رابطه جنسی موثر است. اگرچه بسیاری از زنان در دوران یائسگی و بعد از آن هنوز رابطه جنسی رضایت بخشی دارند، اما برخی از آن ها در طی این تغییر هورمونی، میل خود را از دست می دهند و نیاز به درمان بی میلی جنسی زنان دارند.

  • تغییرات هورمونی در دوران بارداری ، درست بعد از بچه دار شدن و در دوران شیردهی می تواند دمپر را در میل جنسی قرار دهد.خستگی ، تغییر در تصویر بدن و فشارهای بارداری یا مراقبت از نوزاد جدید نیز می تواند در تغییر میل جنسی شما نقش داشته باشد.

حالت روحی شما می تواند روی میل جنسی شما تأثیر بگذارد و روند درمان بی میلی جنسی زنان را تغییر دهد. دلایل روانشناختی زیادی در ایجاد میل جنسی پایین وجود دارد، از جمله:

  • مشکلات بهداشت روان، مانند اضطراب یا افسردگی
  • استرس، مانند استرس مالی یا استرس کاری
  • تصویر بد از بدن
  • عزت نفس پایین
  • سابقه سوءاستفاده جسمی یا جنسی
  • تجارب منفی جنسی قبلی

برای بسیاری از زنان، نزدیکی عاطفی مقدمه ای اساسی برای صمیمیت جنسی است. بنابراین؛ مشکلات در رابطهٔ شما می تواند عامل اصلی در بی میلی جنسی زنان باشد. کاهش علاقه به رابطه جنسی اغلب نتیجه مسائل مداومی است، مانند:

  • عدم ارتباط با شریک زندگی خود
  • درگیری ها یا دعواهای حل نشده
  • ارتباط ضعیف در مورد نیازها و ترجیحات جنسی
  • عدم وجود اعتماد در رابطه

درمان بی میلی جنسی زنان

طبق تعریفبی میلی خانم ها، اگر مرتباً تمایلی به رابطه جنسی یا تصورات جنسی ندارید، ممکن است مبتلا به اختلال میل جنسی باشید و نبود این احساسات باعث پریشانی شخصی می شود که با درمان بی میلی جنسی زنان کاهش می یابد. برا تشخیص، پزشک می تواند به دنبال دلایلی باشد که میل جنسی شما در آن حد که دوست دارید بالا نباشد و راه هایی برای کمک به شما پیدا کند.

  • در طول معاینه لگن، پزشک می تواند علائم تغییرات جسمی را که منجر به کاهش میل جنسی در خانم ها می شود، مانند نازک شدن بافت های دستگاه تناسلی، خشکی واژن یا عوامل محرک درد را بررسی کند.
  • پزشک شما ممکن است آزمایش خون را برای بررسی سطح هورمون ها و بررسی مشکلات تیروئید، دیابت، کلسترول بالا و اختلالات کبدی تجویز کند.
  • یک مشاور تخصصی یا یک درمانگر سکس تراپی ممکن است بتواند عوامل احساسی و رابطه ای را که می توانند باعث ایجاد میل جنسی پایین در خانم ها شوند، بهتر ارزیابی کند.

کمک گرفتن ازمشاوره جنسییا گفتگو با مشاور ماهر در رفع نگرانی های جنسی می تواند به درمان میل جنسی پایین کمک کند. درمان اغلب شامل آموزش در مورد تکنیک های جنسی است. به احتمال زیاد، درمانگر یا مشاور شما توصیه هایی برای خواندن مطالب مربوطه یا تمرینات زوجین ارائه می دهد. مشاوره زوجین که به مسائل مربوط به روابط می پردازد نیز ممکن است به افزایش احساس صمیمیت و تمایل به رابطه جنسی در خانم ها کمک کند.

پزشک شما ابتدا داروهایی که پیش از این مصرف کرده اید را بررسی می کند تا ببیند آیا برخی از آن ها عوارض جانبی جنسی ایجاد می کنند یا خیر. به عنوان مثال، داروهای ضد افسردگی مانند پاروکستین و فلوکستین ممکن است میل جنسی را کاهش دهند. روی آوردن به بوپروپیون و نوع دیگری از ضد افسردگی معمولاً میل جنسی را بهبود می بخشد و گاهی اوقات برای زنانی که نیاز به درمان بی میلی جنسی زنان دارند، تجویز می شود.

خشکی یا کوچک شدن واژن، یکی از علائم برجسته سندرم دستگاه ادراری تناسلی یائسگی (GSM) ، ممکن است رابطه جنسی را ناخوشایند کرده و به نوبه خود میل شما را کاهش دهد. برخی از داروهای هورمونی با هدف تسکینعلائمGSM می توانند به راحتی به درمان بی میلی جنسی زنان کمک کنند.

درمان های هورمونی احتمالی عبارتند از:

  • استروژن به اشکال مختلفی از جمله قرص، اسپری و ژل در دسترس است. دوزهای کمتری از استروژن در کرم های واژن و شیاف یافت می شود. پزشک می تواند به شما کمک کند خطرات و مزایای هر فرم استفاده از استروژن را درک کنید.
  • هورمون مردانه تستوسترون نقش مهمی در عملکرد جنسی زنان ایفا می کند، حتی اگر تستوسترون در زنان به میزان کمتری مشاهده شود. تستوسترون توسطFDA برای اختلال عملکرد جنسی در زنان تأیید نشده است، اما گاهی اوقات برای کمک به درمان بی میلی جنسی زنان تجویز می شود. استفاده از تستوسترون در زنان بحث برانگیز است. مصرف آن می تواند باعث آکنه، موهای زائد بدن و تغییر روحیه یا شخصیت شود.
  • این داروی واژینال، هورمون دهیدرواپیآندروسترون (DHEA) را مستقیماً به واژن می رساند تا به سهولت رابطه جنسی دردناک کمک کند. شما برای تسکین علائم خشکی واژن در حد متوسط ​​تا شدید مرتبط باGSM از این دارو استفاده می کنید.
  • این قرص که روزانه مصرف می شود، می تواند در تسکین علائم دردناک جنسی در زنان مبتلا بهGSM متوسط ​​تا شدید کمک کند. این دارو در زنانی که به سرطان پستان مبتلا هستند و یا خطر بالای ابتلا به سرطان پستان دارند، تأیید نشده است.

تغییر در سبک زندگی سالم می تواند به درمان بی میلی جنسی زنان کمک بسیاری کند:

ورزش های هوازی منظم و تمرینات قدرتی می توانند قدرت تحمل بدن، بهبود تصویر بدن، بالا بردن روحیه و افزایش میل جنسی را در خانم ها ایجاد کنند.

یافتن راهی بهتر برای کنار آمدن بااسترسشغلی، استرس مالی و دردسرهای روزمره می تواند انگیزه جنسی شما را افزایش دهد.

زوجینی که یاد می گیرند به روشی درست و صادقانه ارتباط برقرار کنند، معمولاً رابطه عاطفی قوی تری را حفظ می کنند که این امر می تواند منجر به رابطه جنسی بهتر شود. برقراری ارتباط در مورد رابطه جنسی نیز مهم است. صحبت در مورد علاقه ها و دوست نداشتن ها می تواند زمینه را برای ایجاد صمیمیت جنسی بیشتر فراهم کند.

برنامه ریزی رابطه جنسی ممکن است ساختگی و کسل کننده به نظر برسد. اما قرار دادن صمیمیت در اولویت می تواند کمک کند تا میل جنسی شما دوباره در مسیر درست قرار گیرد و به رابطه جنسی منظم و رضایت بخش منتهی شود.

درمان بی میلی جنسی زنان

فانتزی‌ های جنسی متفاوت، زمان متفاوتی از روز یا مکان دیگری برای رابطه جنسی امتحان کنید. از شریک زندگی خود بخواهید که زمان بیشتری را برای مقدمه های احساسی سکس در نظر بگیرد.

سیگار کشیدن، مصرف مواد مخدر و الکل زیاد، همه می توانند میل جنسی شما را کاهش دهند. ترک این عادت های بد ممکن است باعث تقویت انگیزه جنسی شما و بهبود سلامت کلی شود.

بی میلی جنسی می تواند برای شما و همسرتان بسیار دشوار باشد. طبیعی است اگر احساس ناامیدی و ناراحتی می کنید. به یاد داشته باشید که نوسانات در میل جنسی بخش طبیعی از هر رابطه و هر مرحله از زندگی است. سعی کنید تمام توجه خود را به رابطه جنسی معطوف نکنید. در عوض، مدتی را به پرورش خود و رابطه خود اختصاص دهید. اگر شما همسر خانمی هستید که نسبت به برقراری رابطه جنسی، بی میل است، پیش از آن که به سراغ پیش بینی هایی مانند خیانت یا از بین رفتن علاقه بروید، مانند دو دوست و همراه، روی رابطه خود متمرکز شوید و مشکلات آن را حل کنید. فراموش نکنید که کمک گرفتن از یکمشاوره ازدواجو رابطه می تواند به ترمیم رابطهٔ شما و بازگشت رابطه جنسی رضایت بخش کمک کند.

اولین قدم درمان بی میلی جنسی در زنان چیست؟

برای درمان بی میلی جنسی زنان ابتدا می بایست دلیل این بی میلی مشخص شود.

آیا بیماری های غیر جنسی می توانند روس میل جنسی فرد تاثیر بگذارند؟

بله. بسیاری از بیماری های غیرجنسی می توانند بر میل جنسی تأثیر بگذارند، از جمله آرتروز ، سرطان، دیابت، فشار خون بالا ، بیماری عروق کرونر و بیماری های عصبی.

آیا مشکلات موجود در رابطه می تواند روی میل جنسی ما تاثیر بگذارد؟

برای بسیاری از زنان، نزدیکی عاطفی مقدمه ای اساسی برای صمیمیت جنسی است. بنابراین؛ مشکلات در رابطهٔ شما می تواند عامل اصلی در بی میلی جنسی زنان باشد.



#‌افسردگی #‌روانشناسی منبع: روانشناسی روان آرام

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

اختلال دوقطبی یک اختلال خلقی مزمن است که باعث تغییرات شدید در خلق و خو، سطح انرژی و رفتار می شود. دوره‌های شیدایی و هیپومانیک نشانه اصلی این بیماری هستند و اکثر افراد مبتلا به اختلال دوقطبی دوره‌های افسردگی نیز دارند. این بیماری با داروها، رواندرمانی، تغییر شیوه زندگی و سایر درمان ها قابل کنترل […]

5 ماه پیش

ترس از مجازات، آبرو و یا مورد بازخواست قرار گرفتن باعث می شود تا کودک و نوجوان از گفتن حقایق سر باز زند و گرایش به دروغگویی در آن ها شدت می یابد.

6 ماه پیش

این یک باور کلیشه ای است که بزرگترین مشکلات در ازدواج حول محور پول و رابطه جنسی می چرخد. اما این ها تنها مشکلاتی نیستند که می توانند یک رابطه طولانی مدت را ایجاد یا از بین ببرند. مجموعه ای از…

6 ماه پیش

کتاب خودیاری برای درمان پانیک کتابی است به زبان ساده درباره حملات پانیک. در این کتاب در ابتدا خواننده با ساختار پانیک و دلایل ایجاد آن آشنا می شود

4 روز پیش

کتاب صوتی وسواس: کتاب خودیاری برای درمان وسواس فکری- عملی به زبان ساده توسط دکتر کامیار سنایی در مردادماه سال ۱۳۹۹ نگاشته شد. این کتاب راهنمایی جامع برای...

4 روز پیش

اختلال اضطراب فراگیر (GAD) چیست؟ علائم و نشانه های GAD، درمان اختلال اضطراب فراگیر، دارودرمانی برای اضطراب

5 ماه پیش

خانواده اولین و مهم‌ترین بافت اجتماعی را برای رشد فرد فراهم می‌سازد. روش‌هایی كه والدین در تربیت فرزندان خود به كار می‌گیرند، نقشی اساسی در تأمین سلامت روانی فرزندان آنها خواهد داشت به‌طوریکه اکثر مشکلات رفتاری کودکان منعکس کننده‌ی رفتارهای است.

6 ماه پیش

آگورافوبیا یک وضعیت روانشناختی است که باعث ترس بیش از حد از موقعیت های خاص می شود. برخی از افراد حتی ممکن است از ترک خانه خود اجتناب کنند. آگورافوبیا با درمان قابل کنترل است که شامل دارو درمانی، درمان شناختی رفتاری و تغییر سبک زندگی است. هر چه زودتر تشخیص و درمان را دریافت […]

5 ماه پیش

اضطراب جدایی چیست؟ طبیعی است که فرزند خردسال شما هنگام جدایی از شما احساس اضطراب کند. در اوایل کودکی، گریه کردن، عصبانیت، یا چسبیدن (همه نشانه‌های اضطراب جدایی) واکنش‌های سالم به جدایی و مرحله طبیعی رشد هستند. ممکن است از تولد کودک شروع شود و ممکن است تا سن چهار سالگی دوباره تکرار شود. در […]

5 ماه پیش

بیشتر...