بیتوته |
3 سال پیش

کرونا جان ۱۹۳ نفر دیگر را در ایران گرفت کووید۱۹ در خوزستان بدون همکاری مردم تبدیل به اپیدمی می شود



 کرونا ,اخبار پزشکی ,خبرهای پزشکی
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با شناسایی ۱۹ هزار و ۶۶۶ بیمار جدید کرونا در کشور رکورد شناسایی بیمار در یک روز شکسته شده و با فوت ۱۹۳ نفر دیگر از هموطنان مبتلا به کووید ۱۹ در شبانه روز گذشته، تعداد جان باختگان این بیماری در ایران به ۶۴ هزار و ۲۳۲ نفر رسید.

به گزارش ایرنا، سیما سادات لاری روز شنبه افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۲۱ فروردین) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۹ هزار و ۶۶۶ نفر بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و دو هزار و ۲۰۵ نفر بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۴۹ هزار و ۷۸ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تاکنون یک میلیون و ۷۰۲ هزار و ۶۲ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین چهار هزار و ۳۲۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون ۱۳ میلیون و ۵۷۷ هزار و ۵۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

لاری افزود: هم اکنون۲۵۷ شهرستان از جمله همه مراکز استانها و کلانشهرها در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین ۱۲۹ شهرستان نارنجی، ۵۱ شهرستان زرد و ۱۱ شهرستان آبی هستند. بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت «از» و «به» شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی ممنوع است.

سخنگوی وزارت بهداشت پیش از این گفته بود: با توجه به قدرت سرایت بالای بیماری کووید۱۹ و گسترش ویروس جهش یافته انگلیسی توصیه می کنیم افرادی که در تماس نزدیک با بیماران بوده اند، ۱۴ روز در خانه قرنطینه بمانند. فضای مشترک با دیگران را در منزل به حداقل ممکن برسانند و اگر هر گونه علامت مانند تب، سردرد، سرفه، تنگی نفس، بدن درد، از دست دادن حس بویایی یا چشایی داشتند با ۴۰۳۰ تماس بگیرند. محل قرنطینه را تحت هیچ شرایطی ترک نکنند و در صورت نیاز به مراجعه به مراکز درمانی ماسک بزنند و از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده نکنند.

سخنگوی وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود: شیوع بیماری کووید۱۹ در کشور بسیار گسترده و نگران کننده است، موج چهارم این بیماری با سرعت در حال پیشرفت است و از نیمه غربی به نیمه شرقی گسترش می یابد. استفاده مداوم از ماسک و خودداری از هر گونه برگزاری دورهمی، مهمانی و مراسم عروسی و عزا در این شرایط ضروری و استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی پر ازدحام، غذا خوردن در رستوران و حضور در اماکن پر جمعیت از عوامل مهم گسترش بیشتر این بیماری در کشور است.

لاری از مردم خواست ضمن رعایت اصول بهداشتی در صورت مشاهده هر گونه علایم مثل تب، سرفه، سردرد، بدن درد هر چند خفیف، در خانه بمانند. از تماس با اعضای خانواده و همکاران پرهیز کنند و در صورت ادامه این علایم با سامانه ۴۰۳۰ تماس بگیرند.

استاندار خوزستان:کرونا در خوزستان بدون همکاری مردم تبدیل به اپیدمی می‌شود

استاندار خوزستان گفت: مردم برای مقابله با بیماری کرونا همکاری کنند. این بیماری در خوزستان بدون همکاری تبدیل به اپیدمی می‌شود.

به گزارش مهر، قاسم سلیمانی دشتکی ظهر شنبه در پایان نشست ستاد استانی مدیریت کرونا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در یک مقطع زمانی موفق شدیم به خوبی موج کرونا در خوزستان را تعدیل کنیم و به گونه‌ای شرایط پیش رفت که سیر نزولی داشته باشیم.

وی افزود: ولی متأسفانه بعد از مسافرت‌های نوروزی و مراسم‌های متعددی که در اقصی نقاط کشور از جمله خوزستان رخ داد، مجدداً روند ابتلاء به کرونا در کشور و استان افزایشی شد.

استاندار خوزستان توضیح داد: استان‌ها را به چند دسته تقسیم کرده‌اند که از جمله ۱۲ استان که دارای شیب بسیار تند ابتلاء هستند. ۱۱ استان هم شیب ابتلای آنها در حال تند شدن است. پنج استان جهش ویروس در آنها به تازگی آغاز شده است. استان خوزستان و دو استان دیگر مجدد روند افزایشی ابتلاء در آنها شروع شده است.

سلیمانی دشتکی بیان کرد: در جلسه امروز تصمیم گرفته شد که محدودیت‌های کرونایی در شهرهای قرمز و نارنجی قویاً اجرا شود و فقط گروه یک می‌توانند فعالیت داشته باشند. مثلاً ادارات در مناطق قرمز فقط می‌توانند حداکثر با یک سوم نیرو فعالیت کنند.

استاندار خوزستان عنوان کرد: برای اینکه بتوانیم به خوبی کرونا را در اهواز کنترل کنیم، شهر اهواز را به ۲۴ منطقه تقسیم کرده‌ایم. ۱۲ منطقه کارگروهی با مسئولیت نیروی انتظامی و ۱۲ منطقه کارگروهی با مسئولیت سپاه، اجرای محدودیت‌ها را به عهده می‌گیرند. در این کارگروه نمایندگانی از اصناف و ادارات مرتبط حضور خواهند داشت تا تصمیمات متناسب با ستاد کرونا را اتخاذ کنند.

سلیمانی دشتکی افزود: دولت مصوباتی را در بخش کرونا مخصوص خوزستان در ۱۴ بند تصویب کرده که در حال فعالیت برای اجرایی کردن آنها هستیم. کسانی که در موج اخیر دچار ضرر شده‌اند بسته‌های حمایتی دریافت می‌کنند.

وی تاکید کرد: از مردم می‌خواهم برای کنترل بیماری کرونا همراهی و همکاری بیشتری داشته باشند تا بیماری کرونا در خوزستان تبدیل به اپیدمی نشود. همین حالا هم بستری‌های ما بسیار بالا است و اگر مردم همکاری نکنند تعداد فوتی‌ها به سرعت بالا می‌رود و تعداد بستری‌ها از توان درمانی استان خارج می‌شود.



#‌پزشکی منبع: بیتوته

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

بهبود سلامت استخوان در کودکان برای رشد و تکامل آن‌ها ضروری است. اما کودکان اغلب غذاهای چرب و شیرین را به غذاهای سالم ترجیح می‌دهند و از خوردن غذاهای مغذی اجتناب می‌کنند. این مساله یکی از نگرانی‌های اصلی والدینی است و سعی می‌کنند از طریق غذاها و وعده‌های غذایی سالم به تغذیه کودکان کمک کنند.

5 روز پیش

یک‌ کارشناس سلامت روان گفت: زنان برای کاهش علائم دوران یائسگی باید به سلامت روان و سبک سالم تغذیه‌ای خود اهمیت بیشتری بدهند.

3 روز پیش

همه افراد از جمله نوزاد شما، گاز تولید و دفع می کنند. همانطور که غذا از طریق دستگاه گوارش حرکت می کند، روده کوچک مواد مغذی قابل استفاده را جذب می کند. باکتری‌های روده بزرگ باقیمانده‌ها را تجزیه می‌کنند، هیدروژن و دی‌اکسید کربن آزاد می‌کنند و حباب‌های گاز را در این فرآیند تولید می‌کنند. آروغ زدن باعث می شود مقداری گاز در اوایل از معده خارج شود و بقیه گاز از روده بزرگ به راست روده منتقل می شود، جایی که عمدتاً از طریق حرکات روده یا نفخ خارج می شود.

پریروز

اشتباهاتی وجود دارد که افراد در حمام و دوش صبحگاهی نباید مرتکب شوند، این اشتباهات می تواند تهدیدی جدی پوست و حتی سلامت بدن شما باشد.

4 روز پیش

به عقیده محققان با پیشرفت علم تا پایان قرن، انسان‌هایی که ۱۵۰ سال عمر می‌کنند، چیز عادی در دنیا خواهد شد.

پریروز

عادات غذایی همواره تأثیرات مثبت و منفی زیادی بر سلامت بدن دارد؛ از همین جهت، کارشناسان تغذیه تأکید می‌کنند که بکوشیم خود را با عادات غذایی سالم وفق دهیم.

3 روز پیش

کلوچه‌ها و بیسکویت‌ها یکی از محبوب ترین میان وعده‌ها برای کودکان و بزرگسالان هستند. کودکان به طور ویژه به کلوچه‌ها و بیسکویت‌های مملو از شکلات، شکر و خامه علاقه دارند، اما آیا این خوراکی‌های محبوب و دوست داشتنی واقعا برای بچه‌ها مفید هستند؟

4 روز پیش

همهٔ ما گاهی خواب‌رفتن دست یا پا را تجربه می‌کنیم که نتیجهٔ طبیعی فشردگی عصب است. احساس گزگز اغلب با تغییر وضعیت بدن به‌راحتی برطرف می‌شود، چون فشار وارد بر عصب حذف می‌شود. خواب‌رفتن دست‌ها و پاها پارستزی نیز نامیده می‌شود.

پریروز

بنابر پژوهشی ۱۳ ساله که روی مردان بالغ در سوییس انجام شد، استفاده از تلفن همراه ممکن است با غلظت کمتر اسپرم و تعداد کمتر اسپرم مرتبط باشد.

4 روز پیش

بیشتر...