عصر ایران |
2 سال پیش

عوارض احتمالی کووید در زنان باردار واکسینه نشده

متخصصان اظهار داشتند که باید برای تسریع روند واکسیناسیون در زنان باردار که میزان واکسیناسیون در میان آنها بسیار کمتر از عموم زنان است، اقدامات بیشتری انجام شود.

نتایج یک بررسی منتشر شده در "مجله پزشکی نیچر" نشان می دهد: بیماری کووید-۱۹ می تواند مشکلات مربوط به زایمان و بارداری را در بین زنان باردار واکسینه نشده ایجاد کند.

به گزارش ایسنا، بر اساس مطالعه‌ای در اسکاتلند در مورد بارداری و بیماری کووید-۱۹ مشخص شد که بیشتر عوارض زایمان در زنان واکسینه نشده رخ داده است. طبق این بررسی، زنانی که اواخر دوره بارداری خود به کووید-۱۹ مبتلا می‌شوند، در برابر عوارض ناشی از زایمان آسیب‌پذیر هستند.

همچنین احتمال بروز عوارض در این زنان بیشتر از زنانی است که در مراحل اولیه بارداری به کووید-۱۹ مبتلا شده اند یا اصلا به کووید-۱۹ مبتلا نشده اند. یافته‌ها نشان داد که زایمان زودرس، مرده‌زایی و مرگ و میر نوزادان در میان زنانی که ۲۸ روز یا کمتر از تاریخ زایمان به کروناویروس مبتلا شده‌اند، شایع‌تر است.

متخصصان اظهار داشتند که باید برای تسریع روند واکسیناسیون در زنان باردار که میزان واکسیناسیون در میان آنها بسیار کمتر از عموم زنان است، اقدامات بیشتری انجام شود.

این تیم از متخصصان داده های مربوط به تمام زنان باردار در اسکاتلند را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند که شامل بیش از ۸۷ هزار زن باردار از زمان شروع واکسیناسیون در دسامبر ۲۰۲۰ تا اکتبر ۲۰۲۱ است. میزان واکسیناسیون در مدت زمان انجام مطالعه در زنان باردار در مقایسه با دیگر زنان ۱۸ تا ۴۴ ساله کمتر بوده است.

متخصصان دریافتند که میزان مرگ و میر جنین یا نوزاد در میان نوزادانی که ۲۸ روز پس از ابتلای مادرشان به کووید-۱۹ به دنیا آمده بودند، ۲۳ مورد در هر ۱۰۰۰ مورد تولد بوده است. همچنین تمام مرگ و میر نوزادان مربوط به مادرانی بوده که در زمان ابتلا به کووید-۱۹ واکسینه نشده بودند.

به گزارش ایسنا به نقل از هندوستان تایمز، به گفته متخصصان همچنین حدود ۱۷ درصد از نوزادانی که در مدت ۲۸ روز پس از ابتلای مادر به کووید-۱۹ متولد شده بودند، زودتر از موعد مقرر یعنی حدود سه هفته زودتر به دنیا آمده بودند.

به کانال عصر ایران در تلگرام بپیوندید
نظرات کاربران


#‌اخبار منبع: عصر ایران

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

خداست که بر اشیاء غلبه تامّه دارد و هر غلبه و تسلطی، در حقیقت، ظهور غلبه و تسلط اوست. «ما من دابّة الّا هو آخذ بناصیتها‎؛ زمام اختیار هر جنبنده‌ای به دست مشیت اوست.»

یک ربع پیش

جزء هجدهم قرآن را با ترتیل شهریار پرهیزگار، معتز آقایی و عباس امام جمعه می‌شنوید.

2 ساعت پیش

عضو سابق تیم ملی کشتی آزاد گفت: سالنی را به من معرفی کردند که فقط 15 میلیارد برای راه‌اندازی هزینه داشت، گفتم احتمالاً مرا با فوتبالیست‌ها اشتباه گرفته‌اند.

یک ربع پیش

در دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان آمده است: «خدایا متوجه کن من را تا از برکات سحر ماه رمضان استفاده کنم. در طول سال از سحر باید استفاده کرد به خصوص در ایام ماه رمضان.» حافظ می‌گوید آن گنج سعادت که خدا داد به حافظ / از ورد شب و روز و دعای سحری بود.

2 ساعت پیش

دانشمندان هشدار دادند که قبل از خواب آب ننوشید زیرا ممکن است خطر جدی برای سلامتی باشد.

2 ساعت پیش

مصرف مواد غذایی مناسب شما از ابتلا بیماری قلبی حفظ می‌کند؛ در ادامه هفت ماده خوراکی که به سلامت قلب شما کمک می‌کند معرفی می شود.

2 ساعت پیش

درحالی‌که دست انسان ابزاری باورنکردنی با قابلیت‌های فراوان است، می‌تواند نقش مهمی در انتقال بیماری‌ها داشته باشد و به تهدیدی مرگبار تبدیل شود.

1 ساعت پیش

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: راهپیمایی مردمی جمعه‌‎های خشم و انزجار، امروز از حرم مطهر رضوی تا چهارراه شهدا برگزار می‌شود.

2 ساعت پیش

رژیم‌های غذایی مختلف و رها کردن رژیم‌های غذایی گذشته از دیگر عوامل شکست رژیم‌های غذایی به حساب می‌آید. هنگامی که رژیم‌های غذایی به طور ناگهانی رها می‌شوند کاهش وزن در رژیم‌های غذایی بعدی سخت‌تر می‌شود.

1 ساعت پیش

بیشتر...