هفتمین روز نمایشگاه کتاب چگونه گذشت ایسنا
هفتمین روز از نمایشگاه کتاب تهران هم گذشت و سیوششمین دوره نمایشگاه به ایستگاه پایانی نزدیکتر شد.
به گزارش ایسنا، سهشنبه، ۲۳ اردیبهشتماه، هفتمین برگ از دفتر سیوششمین دوره نمایشگاه کتاب تهران درحالی ورق خورد که در ابتدای روز شاهد حضور گسترده دانشآموزان و بهمرور و بهویژه بعدازظهر شاهد حضور خانوادههایی بودیم که نمیخواستند به اصطلاح به شلوغی آخر هفته بخورند.
در این روز هم نویسندهها، شاعران و مترجمان برای رونمایی کتاب و دیدار با مخاطبانشان به نمایشگاه آمده بودند. برخی سرشان برای امضا دادن شلوغ بود و بودند کسانی که سرشان خلوت بود و کسی سراغی از آنها نمیگرفت. محمد شمس لنگرودی، م. مؤید، نسیم مرعشی، رامین ناصرنصیر، مصطفی رحماندوست، مرتضی سرهنگی، رضا امیرخانی، حسن تولایی و اردشیر رستمی از جمله افرادی بودند که در نمایشگاه حضور داشتند.
در این روز اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه کتاب حاضر شد و از غرفه نشر وزارت امور خارجه بازدید کرد و درنشست «کتاب و دیپلماسی»به سخنرانی پرداخت.
همچنین علی منتظری، رئیس جهاد دانشگاهی در نمایشگاه کتاب حضور یافت.
با توجه به قیمت بالای کتابها، «تخفیف» کلیدواژه وسوسهبرانگیزی برای جذب مخاطب است و ناشران بسیاری عنوان «تخفیف» را در نقطه نقطه غرقه خود چسبانده و نوشتهاند این کتاب با تخفیف در نمایشگاه فلان قیمت. البته ناشرانی هم هستند که با تخفیف ۵۰ درصد همانند بساطیهای کنار خیابان، کتابها را عرضه میکنند.
ناشری برای جذب مخاطب در راهرو از مراجعهکنندگان میخواهد به غرفهشان سر بزنند یا ناشر دیگری گردونه شانس گذاشته تا کتابهایشان را بر اساس شانس مراجعهکننده با تخفیف مشخص در یک سقف خرید، بفروشد. سفر به عتبات بر اساس قرعهکشی هم یکی دیگر از راههای جذب مخاطب است.
ناشران خارجی نمایشگاه کتاب گویا چندان برای بازدیدکنندگان جذاب نبوده و مراجعهکنندگان کمتری دارند. ناشری که بعد از چند سال از اقلیم کردستان عراق در نمایشگاه حضور دارد میگوید باید ما را در شبستان میگذاشتند، در بین ناشران لاتین و عرب کمتر دیده میشویم.
جمعآوری کتاب دارای مجوز ناشران یکی از مسائلی است که هر ساله در نمایشگاه تکرار میشود؛ ناشری میگوید، گفتهاند چهار عنوان کتاب را جمع کند و در نمایشگاه نفروشد اما برای اینکه جلو دردسر احتمالی را بگیرد، عنوان کتابها را نمیگوید.
امسال حضور روستاها و عشایر دوستدار کتاب را در نمایشگاه نداریم و پایتخت کتاب، شهر اوز هم در پرتترین نقطه ممکن است؛ در ایوان رواق غربی نمایشگاه پشت مانیتور بزرگ حیاط مصلی که اگر گذرتان به صورت اتفاقی آنجا نیفتد آنها را نخواهید دید. گویا جانمایی روستاهای دوستدار کتاب و پایتخت کتاب که بخش ترویجی کتابخوانی هستند، به قدری بد بوده که برخی عطایش را به لقایش بخشیدهاند.
به گفته سخنگوی نمایشگاه، نمایشگاه کتاب تا ظهر سهشنبه تقریبا ۲۸۵ میلیارد تومان فروخته که حدود ۱۵۹ میلیارد و ۴۲۲ میلیون تومان سهم فروش مجازی و ۱۳۵ میلیارد و ۶۵۳ میلیون تومان سهم فروش حضوری بوده است.
سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از ۱۷ اردیبهشت آغاز شده و تا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی(ره) ادامه خواهد یافت. همزمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقهمندان فراهم کرده است.
انتهای پیام
#اخبار
بیشتر...
تبلیغات
وزارت نفت اعلام کرد:آتشسوزی پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی و فجر جم درپی حمله رژیم صهیونیستی با واکنش
کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: تکمیل سامانه املاک و اسکان توانسته است دلالان و سوداگران را از این باز
بر اساس پیگیریها فردا یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴، معاملات اوراق بهادار در بورسهای کشور متوقف خواهد بود.
پیگیریها حاکی از آن است که فعالیت بانکها فردا مطابق روال گذشته خواهد بود.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: همه اتحادیهها، اصناف، تعاونیها، تشکلهای مردمی و فعالان بازار با هماهنگی کا
بهدنبال تعطیلی موقت فرودگاهها و تقویت سفرهای ریلی به منظور پاسخگویی به نیازهای مسافران، وزیر راه
رئیس کل بانک مرکزی به منظور تقویت ذخایر کالاهای اساسی کشور دستور تخصیص معادل یک میلیارد دلار ارز بر
روند تامین و تدارک کالاهای اساسی و مواد غذایی مورد نیاز کشور در جلسه شورای معاونین وزارت جهاد کشاور
وزیر راه و شهرسازی از اعلام آمادگی کامل لجستیکی جهت ترخیص انبوه کالاهای موجود و خریداری شده در بناد
بیشتر...