خبرآنلاین | 1 سال پیش

۷۶ سوخو ۵۷ در راه نیروی هوایی به زودی گروهی از جنایتکاران را دریافت می کند خبرآنلاین

۷۶ سوخو-۵۷ در راه!/ نیروی هوایی به زودی گروهی از جنایتکاران را دریافت می‌کند

شرکت دولتی روستک در ۲۴ نوامبر اعلام کرد که نیروهای هوافضای روسیه قرار است تا پایان سال ۲۰۲۳ مجموعه ای از جنگنده‌های پیشرفته نسل پنجم سوخو-۵۷ را دریافت کنند.

تینا مزدکی_کارخانه هوانوردی گاگارین در Komsomolsk-on-Amur، بخشی از شرکت هواپیمایی متحد Rostec (UAC)، اخیراً گروهی از جنگنده‌های چند منظوره سوخو-۳۵S از نسل ۴ را به روسیه تحویل داده است. این گزارش خاطرنشان کرد که این دسته سوخو-۳۵S پایان برنامه تحویل هواپیما در سال جاری است. مدیر کل UAC، تأیید کرد که شرکتَ‌های آنها با پشتکار به برنامه تحویل پایبند هستند.

این امر ارائه سیستم‌های هوانوردی معاصر برای نیروهای هوافضای روسیه را تضمین می‌کند. در بیانیه مطبوعاتی تاکید شد که هواپیمای سوخو-۳۵S تحت آزمایش‌های زمینی و پروازی جامع در حالت‌های عملیاتی مختلف قرار گرفت و با موفقیت از فرودگاه به مکان‌های خدماتی تعیین‌شده خود منتقل شد. همچنین معاون اول مدیرعامل Rostec، از ویژگی‌های متمایز هواپیما از جمله تسلیحات هدایت شونده هوا به هوا و هوا به سطح بسیار موثر و سیستم دفاعی و مقابله الکترونیکی پیشرفته گفت.

۷۶ سوخو-۵۷ در راه!/ نیروی هوایی به زودی گروهی از جنایتکاران را دریافت می‌کند

در سپتامبر ۲۰۲۳، مجتمع نظامی-صنعتی روسیه اعلام کرد که یک جت جنگنده جدید سوخو-۵۷ Felon به نیروی هوافضای روسیه تحویل داده است. بر اساس برنامه تسلیحاتی فعلی دولت، پیش بینی می‌شود که نیروهای هوافضای روسیه تا سال ۲۰۲۷ در مجموع ۷۶ فروند هواپیمای سوخو-۵۷ را خریداری کنند. سوخو-۵۷ دو موتوره که به عنوان یک جنگنده چندمنظوره نسل پنجم توصیف می شود، توسط روسیه به عنوان رقیب لاکهید مارتین اف-۳۵ ارائه می‌شود که توسط ایالات متحده و متحدانش در اروپا و آسیا استفاده می‌شود.

علیرغم عدم افشای تعداد مشخصی از سوخو-۵۷های موجود در آخرین تحویل، با توجه به تحریم‌های اقتصادی اعمال شده علیه روسیه توسط قدرت‌های غربی این یک دستاورد قابل توجه است. این تحریم‌ها دسترسی صنعت هوافضای روسیه به اجزای پیشرفته و منابع مالی غربی را محدود کرده است.

به موازات آن، UAC روی نمونه اولیه سوخو-۷۵ Checkmate کار می‌کند که در ابتدا برای اولین پرواز خود در سال ۲۰۲۳ برنامه‌ریزی شده بود، که بعداً تا سال ۲۰۲۴ تجدید نظر شد. با این حال، تاخیرهای احتمالی در این برنامه ممکن است به دلیل تلفات قابل توجه جت‌های فعلی نیروی هوایی روسیه و تاثیر تحریم های اقتصادی ایجاد شود.

پیشرفت در هواپیمای جنگنده سوخو-۵۷

سوخو-۵۷ که به عنوان یک جت جنگنده نسل پنجم طبقه بندی می‌شود، دارای زرادخانه همه کاره است، که می‌تواند با موشک‌های هوا به هوا R-۷۷M، طراحی شده برای درگیری با اهداف هوایی دوربرد و موشک‌های کروز Kh-۵۹MK۲، که برای درگیری با اهداف زمینی در نظر گرفته شده است، مسلح شود.

همانطور که توسط شرکت دولتی ناظر بر برنامه فاش شده است و همانطور که توسط آزمایش‌های پروازی در حال انجام که شامل یکپارچه سازی موتور مرحله دوم است، نشان داده شده است، سکوی سوخو-۵۷ به طور مداوم در حال تکامل است.

۷۶ سوخو-۵۷ در راه!/ نیروی هوایی به زودی گروهی از جنایتکاران را دریافت می‌کند

Rostec اخیرا فاش کرده است که آخرین موتور مرحله دوم، Izdeliye ۳۰، در جت‌های جنگنده خاص سوخو-۵۷ نصب شده است. این هواپیماها در حال حاضر در مرحله آزمایش پرواز برای ارزیابی و تایید عملکرد موتور ارتقا یافته هستند. علاوه بر این، در ۱۴ نوامبر، Rostec، یک شرکت دولتی در روسیه، از افزایش قابلیت‌های رزمی جنگنده نسل پنجم سوخو-۵۷ از طریق ادغام فناوری‌های پیشرفته خبر داد.

علاوه بر این، برنامه‌هایی برای توسعه نسخه دو سرنشینه نسل پنجم جنگنده مافوق صوت PAK FA/سوخو-۵۷ فاش شد. گزارش شده است که شرکت هواپیمایی متحد (UAC) حق اختراع یک «هواپیما تاکتیکی رادارگریز دو صندلی» را به دست آورده است. این هواپیما برای شناسایی و از بین بردن اهداف هوایی، سطحی و زمینی با استفاده از سلاح های هدایت شونده و غیر هدایت شونده طراحی شده است. همچنین می‌تواند به عنوان یک پست فرماندهی برای هماهنگی «اقدامات شبکه محور گروه‌های مختلط هواپیما» عمل کند.

دیمیتری کورنف، کارشناس روسی، از چندین کاربرد بالقوه برای جنگنده دو سرنشینه نسل پنجم سوخو-۵۷، از جمله آموزش رزمی، هدایت تشکیلات پهپاد، و انجام حملات با اپراتور مسئول استقرار سلاح را گفت، او همچنین از سازگاری کابین خلبان برای انتقال کنترل بین خلبانان را برجسته گفت و کاربرد این هواپیما را به عنوان یک پلت فرم آموزشی رزمی پیشنهاد کرد.

بیشتر بخوانید:

  • افشای جزئیاتی جالب از جنگنده‌های نسل ششم روسیه!

  • پهپاد مسلح ترکیه در یک قدمی میدان جنگ!/ عکس

کورنف خاطرنشان کرد که زمانی که سوخو-۵۷ در سیستم‌های شناسایی و حمله ادغام می‌شود، وظایف خلبان پیچیده‌تر می‌شود که نیازمند فیلتر کردن اطلاعات، انتخاب هدف و انتخاب سلاح است. کورنف با توجه به چالش مدیریت این وظایف به تنهایی، بر مزایای داشتن دو خدمه تاکید کرد. این قابلیت خلبان را قادر می‌سازد تا روی کنترل هواپیما و نبرد هوایی تمرکز کند در حالی که دیگری عملیات سیستم‌های تسلیحاتی را انجام می‌دهد. این در نهایت عملکرد هواپیماهای تهاجمی را افزایش می‌دهد.

منبع:eurasiantimes

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهاناپلیکیشن خبرآنلاینرا نصب کنید.


#‌اخبار_دانش

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

اپل قرار است به‌زودی قابلیتی را به ساعت‌های هوشمند اپل واچ اضافه کنند که برای کاربرانی که احتمال ابت

6 ماه پیش

با نام‌گذاری این گونه‌ها، این امکان برای محققان دیگر نیز فراهم‌شده که بتوانند مطالعات دیگری را پیش ب

6 ماه پیش

در شرایطی که دو فوق ستاره فوتبال جهان به ثبت هزار گل زده نزدیک‌اند، هوش مصنوعی پاسخ داد کدام‌یک از ا

6 ماه پیش

در نتیجه تصادف و آتش‌سوزی خودروی تسلا با برخورد به گاردریل و ستون بتنی در تورنتو کانادا، ۴ نفر جان خ

6 ماه پیش

یک پژوهش بین‌المللی نشان می‌دهد که اسفنج ساخته‌شده از اکسید گرافین و کیتوسان می‌تواند در استخراج طلا

6 ماه پیش

به نظر می‌رسد گوگل در حال تست قابلیتی مشابه با Live Activities آیفون برای اندروید ۱۶ است. این قابلیت

6 ماه پیش

نتایج تحقیقات پژوهشگران آلمانی درباره قارچ‌های سمی نشان داده است که سم در برخی از این دسته قارچ‌ها ب

6 ماه پیش

رولزرویس برای ادای دین به شخصیت شرور جیمز باند، فانتوم گلدفینگر را معرفی کرد.

6 ماه پیش

شرکت نوکیا کورپوریشن می‌گوید آتیلا همراه آیهان مجوزی برای تولید گوشی با برند نوکیا ندارد.

6 ماه پیش

بیشتر...