استخراج تولید معادن حتی یک روز هم در جنگ تحمیلی اخیر تعطیل نشد tv logo

باشگاه خبرنگاران جوانـ وجیهه الله جعفری با بیان اینکه معاونت امور معادن و صنایع معدنی در روز‌های گذشته حتی یک روز هم تعطیل نبوده است، ادامه داد: بر اساس آمار‌های موجود، روند استخراج در معادن، تولید در صنایع معدنی کشور ادامه دارد.

وی افزود: با تدابیر ویژه وزارت صمت، کارگروه‌های تخصصی تشکیل و رصد واحد‌های معدنی و صنایع معدنی به شکل جدی در زمان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه انجام و به شکل آنی تمام موضوعات مدیریت می‌شد.

وی بیان کرد: با بخش خصوصی، انجمن‌های معدن و صنایع معدنی جلسه اضطراری تشکیل داده شد.

وی در ادامه با قدردانی از مدیران کل صمت ۳۱ استان کشور که در طول حمله رژیم صهیونیستی در صحنه نبرد همراه بودند، گفت: تمامی همکاران وزارت صمت در استان‌ها آماده باش بودند و به شکل آنی گزارش وضعیت تمامی واحد‌های معدنی و کارخانجات صنایع معدنی کشور توسط مدیران صمت استانی و به مرکز (وزارت صمت) ارسال می‌شد.

جزئیات بسته حمایتی از صنایع آسیب‌دیده

جعفری با اشاره به تدوین بسته حمایتی برای واحد‌های تولیدی گفت: این بسته حمایتی در کارگروه زیربنایی با پیگیری وزارت صمت نهایی و تصویب شده و منتظر ابلاغ دولت است.

معاون وزیر صمت ادامه داد: این بسته در دو محور تدوین شده است؛ نخست، حمایت ویژه از واحد‌های آسیب‌دیده از جنگ از طریق تأمین ارز و منابع مالی برای بازسازی، و دوم، حمایت عام از صنایع کشور که شامل تسهیل در ثبت سفارش، ترخیص کالا، امور گمرکی و رفع موانع تولید می‌شود.

وی بیان کرد: با توجه به تنگنا‌های مالی واحد‌های تولیدی و خدماتی، در بخش تامین مالی به مباحث مربوط به تنفس یا تقسیط بدهی‌های سررسید شده، رفع محدودیت‌های ناشی از برگشت چک و تعلیق محدودیت‌های بانکی ناشی از عدم بازگشت ارز حاصل از صادرات، تسهیل تامین مالی واحد‌های منتخب از طریق خط اعتباری با حداقل وثایق و افزایش ۵۰ درصد حد اعتباری واحد‌های منتخب پرداخته شده است.

منبع: ایرنا



#اخبار_اقتصادی

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

رئیس اتحادیه تعاونی‌های مسافربری گفت: قیمت بلیت اتوبوس افزایش نیافته و شرکت‌ها حق ندارند قیمت را تغی

7 ساعت پیش

طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری تمامی فرودگاه‌های کشور برای انجام پرواز‌های داخلی و خارجی بازگشایی

3 ساعت پیش

خرمالی گفت: کلیه آمار‌های اقتصادی از جمله وارادت کالا‌های اساسی به کشور از مسیر مناطق آزاد با دستور

6 ساعت پیش

طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری تمامی فرودگاه‌های کشور برای انجام پرواز‌های داخلی و خارجی بارگشایی

3 ساعت پیش

رئیس مرکز مدیریت راه‌های کشور از پیش‌بینی تردد روزانه یک میلیون و ۹۳۵ هزار وسیله نقلیه در محورهای مو

5 ساعت پیش

معاون وزیر صمت گفت: افزایش ۱۵ درصدی قیمت خودرو‌های داخلی در کارخانجات مورد تایید قائم مقام وزیر صمت

8 ساعت پیش

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ترور دانشمندان و فرماندهان کشور، تأکید کرد که این اقدامات نه‌تنها خللی

4 ساعت پیش

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: در مناطقی از شرق مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های

3 ساعت پیش

معاون وزیر صمت گفت: افزایش ۱۵ درصدی قیمت خودرو‌های داخلی در کارخانجات مورد تایید قائم مقام وزیر صمت

8 ساعت پیش

بیشتر...