بهروزآذر: حمایت از زنان شاغل برای انتصاب شایسته در دستگاه ها ضروری است all tv logo

نشست معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با حضور زهرا بهروز آذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده و مشاوران رؤسای دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

در این نشست، مباحث مختلفی از جمله رویکرد‌های دولت چهاردهم در امور زنان و خانواده، برنامه‌های عملیاتی اجرایی برنامهٔ پنج‌ساله هفتم و بزرگداشت مقام زن و استفاده از تمام ظرفیت‌های دستگاه‌ها برای تحکیم نهاد خانواده و رفع موانع رشد و شکوفایی زنان مطرح شد.

مشاوران و نمایندگان دستگاه‌ها در این نشست به بیان نظرات خود پرداختند و بر لزوم بازآرایی و ارتقای ساختار و تشکیلات حوزه زنان و خانواده مشتمل بر ساختار معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و ساختار مشاوران امور زنان و خانواده دستگاه‌های اجرایی جهت بهبود و تقویت راهبری اجرایی سیاست‌ها و قوانین حوزه زنان و خانواده تأکید کردند.

بهروز آذر در این نشست با تأکید بر نقش مهم هر دستگاه برای جبران کمبود‌ها و نقص‌های موجود، گفت: زنان نیمی از سرمایه فکری و تخصصی کشور هستند و باید از ظرفیت‌های آنان در سطوح مختلف استفاده کنیم.

وی همچنین به لزوم پیگیری انتصابات زنان در دولت اشاره کرد و افزود: مشاوران باید سفیران تغییر باشند و تلاش کنند تا حس تبعیض در جامعه ایجاد نشود و اگر در موارد اندکی به چشم می‌خورد، کاهش یابد و رفع شود.

معاون رئیس‌جمهور همچنین از مشاوران خواست تا در دستگاه‌های خود برای رشد زنان شایسته اقدام کنند و سه مأموریت اصلی برای آنها را که حوزه زنان شاغل در دستگاه اجرایی، خانواده‌های پرسنل و کلیه زنان ذینفع و خدمت گیرنده در جامعه اشاره کرد و گفت: یکی از مأموریت‌های شما حمایت از زنان شاغل در دستگاه‌تان است، باید تلاش کنید تا زمینه برای انتصابات مناسب برای آنها فراهم شود و بر اساس شایستگی‌های که پیدا کرده‌اند و بر مبنای عدالت استحقاقی بتوانند مسیر رشد را طی کنند.

وی همچنین به مسائل رفاهی و حقوقی زنان داخل دستگاه‌ها مانند حق عائله‌مندی و امتیازات رفاهی اشاره کرد و خواستار رصد و پایش مشکلات زنان و خانواده‌ها در دستگاه‌های مختلف شد.

وی به ایجاد و توسعه خدمات مشاوره خانواده در دستگاه‌ها اشاره کرد. بهروز آذر تأکید کرد: باید مشکلات زنان و خانواده‌هایی که مخاطبان دستگاه‌های شما هستند شناسایی و راهکار‌های لازم برای حل آن ارائه شود. زنان خدمات‌گیرنده شامل تمامی زنانی هستند که از خدمات دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها و نهاد‌های عمومی یا دولتی بهره‌مند می‌شوند. این گروه معمولاً طیف گسترده‌ای از افراد با نیاز‌ها و مشکلات متنوع را دربرمی‌گیرد، و توجه به آنها برای تحقق عدالت اجتماعی و برابری اهمیت ویژه‌ای دارد.

بهروزآذر همچنین گفت: زنان کارآفرین یا جویای شغل که از خدمات حمایتی یا آموزشی دستگاه‌های مرتبط با کارآفرینی، اشتغال، و مهارت‌آموزی بهره می‌گیرند، زنان نیازمند به خدمات بهداشتی و درمانی، افرادی که به خدمات بهداشتی، مشاوره‌های روان‌شناسی یا درمانی وابسته‌اند، زنان سرپرست خانوار یا آسیب‌دیده اجتماعی، نمونه‌ای از این گروه هستند.

این نشست با هدف هماهنگی بیشتر در امور زنان و خانواده و بهره‌برداری از ظرفیت‌های دستگاه‌ها برای بهبود وضعیت زنان برگزار شد.

منبع: مهر



#‌سیاسی

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

فدراسیون تاریخ و آمار برترین گلزنان آسیایی سال قبل را اعلام کرد که نام سردار آزمون نیز بین گلزنان برتر دیده می‌شود.

1 ساعت پیش

هند ممکن است کسری مالی ۴.۷ تا ۴.۸ درصد از تولید ناخالص داخلی را ثبت کند.

1 ساعت پیش

نخستین قطار فیبر کربنی جهان در چین که قرار است انتشار کربن دی اکسید را به میزان ۱۳۰ تن کاهش دهد و حدود ۱۱ درصد سبک‌تر از قطارهای سنتی هم‌اندازه خود است و به آن اجازه می‌دهد با هفت درصد مصرف انرژی کمتر کار کند، وارد خدمت شد.

1 ساعت پیش

رئیس اداره حفاظت و مدیریت زیستگاه‌ها و مناطق اداره کل محیط زیست استان البرز گفت: شرایط اکولوژیکی تالاب صالحیه نسبت به قبل بسیار تنزل پیدا کرده و حضور دام‌های سنگین مثل شتر در این محدوده باعث از بین رفتن پوشش گیاهی آن شده است.

1 ساعت پیش

یک رهبر فلسطینی تأکید کرد حماس و رژیم صهیونیستی به توافق آتش‌بس و تبادل اسرا در غزه نزدیک شده‌اند.

1 ساعت پیش

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به اینکه «احداث آب شیرین‌کن یکی از خواسته‌های مهم مردم استان بوشهر بوده است»، گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم برای اتمام این طرح تا سال آتی انجام شده و امیدواریم بر اساس زمان‌بندی انجام شده طرح را به سرانجام برسانیم. 

1 ساعت پیش

موسس و مدیرعامل تلگرام، پس از اعلام تغییرات سیاست شرکت متا و تسهیل سیاست‌های نظارت بر محتوا، از رویکرد این شرکت شبکه اجتماعی آمریکایی در برابر آزادی بیان، انتقاد کرد.

1 ساعت پیش

قائم‌مقام حزب کارگزاران سازندگی خراسان رضوی گفت: نمی‌توان فردی که صاحب ایده است را در یک چارچوب خاص محدود کرد. هر چه چارچوب‌ها بیشتر و سخت‌گیرانه‌تر شود، فضای ایده‌پردازی محدودتر می‌شود و این در واقع محدود شدن زندگی افراد نخبه و صاحب ایده است.

1 ساعت پیش

رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینکه میزان هدررفت غذا در ایران بیش از ۳۰ درصد است، گفت: از مجموع هدررفت غذا، آمار اتلاف میوه و سبزیجات بیش از ۴۰ درصد است که بیشترین میزان اتلاف را به خود اختصاص می‌دهد.

1 ساعت پیش

بیشتر...