بهروزآذر: حمایت از زنان شاغل برای انتصاب شایسته در دستگاه ها ضروری است all tv logo

نشست معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با حضور زهرا بهروز آذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده و مشاوران رؤسای دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

در این نشست، مباحث مختلفی از جمله رویکرد‌های دولت چهاردهم در امور زنان و خانواده، برنامه‌های عملیاتی اجرایی برنامهٔ پنج‌ساله هفتم و بزرگداشت مقام زن و استفاده از تمام ظرفیت‌های دستگاه‌ها برای تحکیم نهاد خانواده و رفع موانع رشد و شکوفایی زنان مطرح شد.

مشاوران و نمایندگان دستگاه‌ها در این نشست به بیان نظرات خود پرداختند و بر لزوم بازآرایی و ارتقای ساختار و تشکیلات حوزه زنان و خانواده مشتمل بر ساختار معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و ساختار مشاوران امور زنان و خانواده دستگاه‌های اجرایی جهت بهبود و تقویت راهبری اجرایی سیاست‌ها و قوانین حوزه زنان و خانواده تأکید کردند.

بهروز آذر در این نشست با تأکید بر نقش مهم هر دستگاه برای جبران کمبود‌ها و نقص‌های موجود، گفت: زنان نیمی از سرمایه فکری و تخصصی کشور هستند و باید از ظرفیت‌های آنان در سطوح مختلف استفاده کنیم.

وی همچنین به لزوم پیگیری انتصابات زنان در دولت اشاره کرد و افزود: مشاوران باید سفیران تغییر باشند و تلاش کنند تا حس تبعیض در جامعه ایجاد نشود و اگر در موارد اندکی به چشم می‌خورد، کاهش یابد و رفع شود.

معاون رئیس‌جمهور همچنین از مشاوران خواست تا در دستگاه‌های خود برای رشد زنان شایسته اقدام کنند و سه مأموریت اصلی برای آنها را که حوزه زنان شاغل در دستگاه اجرایی، خانواده‌های پرسنل و کلیه زنان ذینفع و خدمت گیرنده در جامعه اشاره کرد و گفت: یکی از مأموریت‌های شما حمایت از زنان شاغل در دستگاه‌تان است، باید تلاش کنید تا زمینه برای انتصابات مناسب برای آنها فراهم شود و بر اساس شایستگی‌های که پیدا کرده‌اند و بر مبنای عدالت استحقاقی بتوانند مسیر رشد را طی کنند.

وی همچنین به مسائل رفاهی و حقوقی زنان داخل دستگاه‌ها مانند حق عائله‌مندی و امتیازات رفاهی اشاره کرد و خواستار رصد و پایش مشکلات زنان و خانواده‌ها در دستگاه‌های مختلف شد.

وی به ایجاد و توسعه خدمات مشاوره خانواده در دستگاه‌ها اشاره کرد. بهروز آذر تأکید کرد: باید مشکلات زنان و خانواده‌هایی که مخاطبان دستگاه‌های شما هستند شناسایی و راهکار‌های لازم برای حل آن ارائه شود. زنان خدمات‌گیرنده شامل تمامی زنانی هستند که از خدمات دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها و نهاد‌های عمومی یا دولتی بهره‌مند می‌شوند. این گروه معمولاً طیف گسترده‌ای از افراد با نیاز‌ها و مشکلات متنوع را دربرمی‌گیرد، و توجه به آنها برای تحقق عدالت اجتماعی و برابری اهمیت ویژه‌ای دارد.

بهروزآذر همچنین گفت: زنان کارآفرین یا جویای شغل که از خدمات حمایتی یا آموزشی دستگاه‌های مرتبط با کارآفرینی، اشتغال، و مهارت‌آموزی بهره می‌گیرند، زنان نیازمند به خدمات بهداشتی و درمانی، افرادی که به خدمات بهداشتی، مشاوره‌های روان‌شناسی یا درمانی وابسته‌اند، زنان سرپرست خانوار یا آسیب‌دیده اجتماعی، نمونه‌ای از این گروه هستند.

این نشست با هدف هماهنگی بیشتر در امور زنان و خانواده و بهره‌برداری از ظرفیت‌های دستگاه‌ها برای بهبود وضعیت زنان برگزار شد.

منبع: مهر



#سیاسی

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری تمامی فرودگاه‌های کشور برای انجام پرواز‌های داخلی و خارجی بارگشایی

13 ساعت پیش

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: در مناطقی از شرق مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های

13 ساعت پیش

معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس در خصوص استفاده از ابزار‌های بازار سرمایه برای کمک به سه

2 ساعت پیش

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ترور دانشمندان و فرماندهان کشور، تأکید کرد که این اقدامات نه‌تنها خللی

14 ساعت پیش

خرمالی گفت: کلیه آمار‌های اقتصادی از جمله وارادت کالا‌های اساسی به کشور از مسیر مناطق آزاد با دستور

16 ساعت پیش

بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۱۲ تیر ماه در

2 ساعت پیش

رئیس مرکز مدیریت راه‌های کشور از پیش‌بینی تردد روزانه یک میلیون و ۹۳۵ هزار وسیله نقلیه در محورهای مو

15 ساعت پیش

بنابر گفته مسئولان، سال گذشته حدود ۲۰ هزار مگاوات ناترازی داشتیم اکنون به کمتر از ۱۰ هزار مگاوات رسی

4 ساعت پیش

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از کاهش کیفیت هوا برای غالب مناطق کشور خبر داد

2 ساعت پیش

بیشتر...