دیجیاتو |
3 سال پیش

ایمپلنت جدید با قابلیت شارژ بی سیم با کمک نور به جنگ بیماری ها می رود

دانشمندان موسسه علوم و فناوری کره، موفق به توسعهایمپلنتبی‌سیم جدیدی شده‌اند که با کمک نور می‌‌تواند نورون‌های مغز را هدف قرار داده و به لطف قابلیت‌های جدیدی که دارد به صورت بی‌سیم از خارج بدن بیمار شارژ می‌شود.

ایمپلنت‌های مورد استفاده در علوم پزشکی، معمولا برای تنظیم فعالیت مغز مورد استفاده قرار می‌گیرند و تا حد زیادی در درمان بیماری‌هایی مانند پارکینسون و افسردگی کاربرد دارند.

سال گذشته میلادی، دانشمندان موفق به توسعه ایمپلنت مغزی شدند که از LED های کوچکی بهره می‌برد. ایمپلنت مذکور قابلیت کنترل سلول‌های مغزی حساس به نور را دارد. تحقیقات جدید در امتداد فعالیت‌های قبلی انجام شده است و ایمپلنت جدید نسبت به نسخه قبلی بهبود یافته است.

در نسخه جدید و بهبود یافته، تغذیه مورد نیاز این سیستم به صورت بی‌سیم تامین می‌شود. در واقع ایمپلنت مجهز به آنتن کوچکی است که از طریق میدان‌های مغناطیسی متناوب که برای بدن انسان بی‌‌ضرر است، از طریق پوست پالس‌هایی می‌فرستد و می‌تواند باتری کوچک ایمپلنت را شارژ کند.

ایمپلنت جدید دارای پروب‌های بسیار باریکی به ضخامت موی سر انسان است که می‌‌توان از قابلیت‌های آن برای رساندن دارو به اندام‌های مختلف بدن استفاده کرد.یکی از ویژگی‌های جالب توجه ایمپلنت مغزی آن است که می‌تواند روی مغز سوار شده و امکان کنترل آن با کمک گوشی هوشمند و به صورت بی‌سیم نیز وجود دارد.

پروفسور «جا وونگ جینگ» سرپرست تیم تحقیق می‌گوید:

«‌با کمک این سیستم قدرتمند دیگر نیازی به جراحی‌های دردناک نیست. به علاوه باتوجه به امکان شارژ باتری از خارج بدن، دیگر نیازی به تعویض باتری نیز وجود ندارد. از این ایمپلنت به عنوان محرک مغز، سیستم ضربان ساز قلب و معده می‌توان استفاده کرد.»

به علاوه ایمپلنت جدید مجهز به بلوتوث است و امکان کنترل LEDها را از طریق گوشی هوشمند فراهم می‌کند. با کمک چیپست موجوددر این سیستم می‌توان الگوهای برنامه ریزی شده‌ای برای آن تعریف کرد. ایمپلنت مذکور روی موش‌های صحرایی به صورت آزمایشی تست شده است.



#‌فناوری #‌تکنولوژی #‌علمی منبع: دیجیاتو

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

دانشمندان «دانشگاه استنفورد» و «دانشگاه پنسیلوانیا» به سرپرستی دکتر «مریم حاج فتحعلیان»، از نانوذرات طلا برای از بین بردن باکتری‌های دهان و دندان استفاده کرده‌اند.

9 ساعت پیش

شرکت‌های تایوانی بازار سرورهای هوش مصنوعی را قبضه کرده‌اند و حدود ۹۰ درصد از تولیدات این حوزه در تایوان انجام می‌شود.

8 ساعت پیش

گروه جدیدی از ماهواره‌های «استارلینک» شرکت «اسپیس‌ایکس» قرار بود روز پنجشنبه ۲۸ مارس از کالیفرنیا پرتاب شوند اما این پرتاب یک روز به تعویق افتاد.

5 ساعت پیش

دانشمندان با استفاده از دی‌ان‌ای باستانی به دست آمده از بقایای یک امپراتور چینی قرن ششم که در دوران تاریکی این کشور حکومت می‌کرد، توانسته‌اند تصویری از ظاهر احتمالی او به دست آورند.

3 ساعت پیش

بریف بی-۲۰۰ آلت‌ایر (Beriev Be-200 Altair) یک هواپیمای جت آبی-خاکی است که توسط شرکت هواپیماسازی بریف در روسیه طراحی و ساخته شده است.

7 ساعت پیش

ربات انسان‌نمای Unitree H1 که ماه گذشته رکورد سرعت راه‌رفتن را جابه‌جا کرده بود، حالا به یک دستاورد جدید رسیده است. جدیدترین نسخه این ربات دوپای چینی، اولین رباتی است که می‌تواند بدون استفاده از سیستم‌های هیدرولیکی پشتک بزند.

2 ساعت پیش

پژوهشگران «دانشگاه کالیفرنیا، سن‌دیگو» در مقاله جدیدی نوشته‌اند که تغییرات اقلیمی، چرخش زمین را به طور قابل توجهی تغییر می‌دهند و زمان را به هم می‌زنند.

8 ساعت پیش

ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا مدت‌هاست که به شدت با ایده تبلیغات سنتی مخالف بوده است. موضع ضد تبلیغاتی او میلیاردها دلار برای شرکت صرفه جویی کرده و از سوی بسیاری به عنوان یک ضربه بزرگ تلقی شده است.

20 ساعت پیش

محققانی در دانمارک با استفاده از هوش مصنوعی و داده‌های چندین میلیون نفر، به پیش بینی مراحل زندگی یک فرد تا انتهای زندگی‌اش پرداخته‌اند و امیدوارند که بدین ترتیب بتوانند آگاهی‌ها درباره قدرت فناوری و خطرات آن را افزایش دهند.

16 ساعت پیش

بیشتر...