شهرآرانیوز |
2 سال پیش

تعامل برای حل فصل مسائل مشکلات مشهدالرضا شهرآرانیوز

تعامل برای حل و فصل مسائل و مشکلات مشهدالرضا(ع)
در دیدار اعضای شورای اسلامی شهر مشهدمقدس با فرماندار بر لزوم تعامل و همکاری‌های بین‌بخشی برای حل و فصل مسائل و مشکلات شهر تاکید شد.

به گزارششهرآرانیوز، رئیس و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر، با «محسن داوری»، فرماندار شهرستان مشهد و معاون استاندار خراسان رضوی دیدار و گفتگو کردند.

شورای ششم به دنبال تعامل حداکثری با دستگاه‌های حاکمیتی است

مهدی ناصحی، نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در این دیدار اظهارکرد: با توجه به سوابق درخشان آقای داوری در سطح مدیریت عالی استان، امیدواریم اتفاقات مبارکی را در پرتو هماهنگی و همراهی‌های بین تمام دستگاه‌های اجرایی مشهد، از جمله شورای شهر شاهد باشیم.

وی با بیان اینکه این تعامل و هم‌افزایی آثار و برکات مختلفی را برای مردم عزیز مشهد فراهم می‌آورد و زائران و مجاوران بارگاه رضوی از آن بهره‌مند خواهند شد، گفت: شورای ششم شهر مشهد مقدس، در چارچوب وظایف، به دنبال حداکثر تعامل با دستگاه‌های حاکمیتی در شهر از جمله فرمانداری بوده چراکه کمیسیون تطبیق به ریاست فرماندار محترم برگزار می‌شود و این اتفاق فرصت ذی‌قیمتی است.

ناصحی افزود: بی‌شک سطح تعاملات در این دوره بین شورای شهر و فرمانداری، بالاترین سطح خواهد بود که از نگاه مدیریت شهری مشهد، اتفاق میمون و مبارکی است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با اشاره به تصویب لایحه اصلاح بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری و لایحه ۱۴۰۱ که روز گذشته تقدیم شورای شهر شد، تصریح کرد: براساس نگاه غالب بر شورای ششم و لزوم توجه ویژه به حاشیه شهر، بخش زیادی از اعتبارات و بودجه سال آینده به این پهنه‌ها تخصیص می‌یابد تا گامی در جهت توسعه عدالت برداشته باشیم.

سند توسعه محلات سریعتر به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شود

سید ابراهیم علیزاده، رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد مقدس نیز در ادامه ضمن ابراز خرسندی از اینکه «حاشیه شهر مشهد» یکی از دغدغه‌های مشترک فرمانداری و مدیریت شهری در دوره جدید است، اظهارکرد: با تکیه بر این مهم و در سایه همکاری‌های مشترک می‌توان اتفاقات خوبی را برای این پهنه‌ها رقم زد.

وی با بیان اینکه حاشیه شهر مشهد مقدس، یک سوم وسعت شهر را دربرگرفته، گفت: متاسفانه طی ۴ دهه اخیر تنها ۱۰ درصد از خدمات شهر به این مناطق شهری اختصاص یافته و لذا به منظور جبران این کم‌توجهی، توسعه عدالت‌محور در دستورکار مدیریت شهری و تاکیدات شورای ششم است.

علیزاده افزود: عزم و اراده شورای ششم بر این است که فاصله بین حاشیه و متن اصلی شهر را کمتر کنیم و سطح ارائه خدمات در این پهنه‌ها را ارتقاء دهیم تا خدمات بهتری به ساکنان ارائه شود.

بی‌توجهی به حق و حقوقات ساکنان توس

مجید طهوریان عسکری، رئیس کمیسیون ویژه توسعه و بهسازی توس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس نیز با اشاره به مرقومه مقام معظم رهبری در حاشیه بازدید ایشان از توس و آرامگاه حکیم ابوالقاسم فردوسی، اظهارکرد: ایشان در این دست‌نوشته، نکات بسیار حائز اهمیتی را کتابت فرموده و بر لزوم پای کار آمدن نهاد‌های دولتی برای ساماندهی توس تاکید نموده‌اند.

وی در ادامه با بیان اینکه پهنه تاریخی توس در سال ۹۱ و با ۳ هزار و ۴۰۰ هکتار مساحت به عنوان منطقه منفصل شهری، به شهر مشهد افزوده شده، گفت: براساس طرح جدید ابلاغی از سوی وزارت راه و شهرسازی، مساحت این پهنه به ۱ هزار و ۸۰۰ هکتار کاهش پیدا کرده است؛ اقدامی که موجب نارضایتی ساکنان شده چراکه حقوقات آن‌ها را زیر پا گذاشته است.

طهوریان عسکری افزود: در این مدت ۹ ساله، بسیاری از ساکنان توس حق و حقوقات ورود به محدوده داده‌اند، ولی امروز، براساس تقسیمات انجام شده، از محدوده شهری خارج شده‌اند و حق آن‌ها تضییع شده است.

«زائر»؛ فرصتی برای تحقق ۱۵۰۰ میلیاردتومان درآمد پایدار

غلامحسین صاحبی، عضو شورای شهر مشهد مقدس، مشهد را برخوردار از ظرفیت‌های اساسی دانست و گفت: یکی از این ظرفیت‌ها، «زائر» است؛ فرصتی که می‌تواند نقش بسزایی در اشتغالزایی داشته باشد و مشکل نیروی کار مشهد را برطرف کند.

وی افزود: این موضوع را صحیح برنامه‌ریزی کنیم و به این ظرفیت بپردازیم، در شهر مشهد مقدس مشکلی به نام «بیکاری» نخواهیم داشت؛ البته از این ظرفیت در بحث تولید و گردشگری نیز در سطوح کلان ملی، استانی و محلی غفلت شده است.

صاحبی با تاکید بر لزوم توجه ویژه به افزایش ماندگاری زائر، گفت: این افزایش موجب تحقق درآمد پایدار شهر می‌شود و از قبل آن می‌توان یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان درآمد پایدار داشته باشیم.

ورزش مشهد را به جایگاه واقعی خود برگردانیم

سید حسین علوی‌مقدم، رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد مقدس هم با بیان اینکه اشراف آقای داوری به مسائل و مشکلات شهر، فرصت مغتنمی است که فراهم شده، اظهارکرد: حل این دغدغه‌ها نیازمند هم‌افزایی و تعامل بین‌بخشی بین تمام دستگاه‌های تاثیرگذار در شهر است.

علوی‌مقدم افزود: یکی از موضوعات مهم و مغفول در این سال‌ها، موضوع «زائر و زیارت» است؛ مشهد مقدس را باید به شهری بین‌المللی تبدیل کنیم و برهمین اساس، شورای ششم، شعار «جهانشهر برکت و کرامت» را انتخاب کرد.

وی با تاکید بر اینکه مشهد مقدس، اولین کلانشهر مذهبی دنیاست، ولی در حوزه بین‌المللی آنگونه که باید تقویت نشده، گفت: توجه به بعد بین‌المللی مشهد اهمیت بسیار ویژه‌ای دارد و باید در این مسیر گام برداشت.

نایب رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در ادامه به تشریح مسائلی پیرامون حوزه بازآفرینی پرداخت و تصریح کرد: فرآیند تهیه و تصویب سند توسعه محلات از دغدغه‌های شورای ششم بوده که مجدانه پیگیر آن بوده‌ایم؛ ضمن اینکه در بدو آغاز به کار شورای ششم نیز مصوبه تخصیص ۱۰ میلیارد تومان اعتبار به محلات هدف بازآفرینی و محلات کم‌برخوردار شهر برای تعریف پروژه‌های زودبازده داشتیم.

علوی‌مقدم گفت: این دغدغه‌مندی نشان از توجه ویژه شورای ششم به مقوله «مردم‌محوری» است؛ امیدواریم فرآیند تهیه و تصویب اسناد توسعه محله تسریع پیدا کند و بتوانیم حاشیه شهر را به متن شهر تبدیل نمود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به بحث جوانان و ورزش اشاره داشت و تصریح کرد: این حوزه، حوزه‌ای وسیع، باظرفیت و پتانسیل بالاست؛ براساس همین اهمیت، در شورای ششم، کمیسیون ویژه «ورزش و جوانان» شکل گرفت تا به صورت تخصصی به این حوزه بپردازد؛ خوشبختانه تاکنون جلسات خوبی برگزار شده و اتفاقات ارزنده‌ای را درحال پیگیری هستیم.

رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با بیان اینکه متاسفانه طی سال‌های اخیر، به مقوله «ورزش» کمتر توجه شده است، گفت: ورزش، یک پدیده فرهنگی و اجتماعی است و ورزش استان و مشهد در گذشته سرآمد حوزه‌های مختلف بوده است.

علوی مقدم افزود: امیدواریم با هم‌افزایی و تعامل بتوانیم ورزش مشهد را به روز‌های خوب گذشته برگردانیم؛ کمیسیون ورزش و جوانان به دنبال نظام‌مند کردن ورزش شهری است تا مجدد سرآمد حوزه‌های مختلف شویم.

نرخ‌گذاری خدمات حمل‌ونقل عمومی با هدف تشویق مردم به حمل‌ونقل پاک

ایمان فرهمندی، رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهدمقدس با تاکید بر اینکه آلودگی هوای مشهد، موضوع حائز اهمیتی است که باید پیوسته آن را مورد تاکید قرار داد، اظهارکرد: آلودگی هوای شهر دو منشاء اصلی دارد که ۳۳ درصد آن سهم خودرو‌های شخصی و ۲۰ درصد آن هم سهم ۴ نیروگاه سطح شهر است.

وی با تاکید بر لزوم انتقال نیروگاه‌های اطراف شهر به نقاطی دیگر، گفت: متاسفانه نیروگاه توس برای تولید برق مازوت‌سوزی می‌کند؛ تولید برقی که برای شهر مشهد بسیار خطرناک بوده چراکه آلاینده‌ترین مواد را وارد هوای شهر می‌کند.

فرهمندی با بیان اینکه سفر‌های درونشهری را باید به سمت استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی ببریم، افزود: متاسفانه محدودیت جدی برای توسعه این زیرساخت‌ها داریم چراکه تامین و توسعه زیرساخت‌ها هزینه‌های سنگینی می‌طلبد و پرداخت آن در توان مدیریت شهری نیست.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس خاطرنشان کرد: دوام خدمات حمل‌ونقل همگانی وابسته به درآمد است؛ نرخ کرایه تاکسی‌ها، سرویس‌های مدارس و ... به شدت پایین و شکننده و نیازمند توجه جدی است.

فرهمندی افزود: امسال مصوبه جامعی برای نرخ‌گذاری خدمات حمل‌ونقل با نگاه تشویق مردم به سمت مد‌های حمل‌ونقلی پاک خواهیم داشت که امیدواریم همراهی فرماندار را هم داشته باشد.

حسن کریمدادی، رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد مقدس هم با بیان اینکه روزانه ۲ هزار تن زباله در شهر تولید می‌شود، تصریح کرد: در ابتدای فعالیت شورای ششم، میزان تفکیک زباله از مبداء ۱۰ درصد بوده که این عدد امروز به ۱۲ درصد رسیده است؛ عددی که امیدواریم تا پایان شورای ششم به ۲۰ درصد افزایش یابد.

کریمدادی با تاکید بر لزوم ایجاد زباله‌سوز که موجب کاهش میزان دفن زباله می‌شود، گفت: تحقق این مهم مستلزم کمک دولت است؛ با شرایط کنونی، احداث زباله‌سوز برای سرمایه‌گذار توجیه اقتصادی ندارد چراکه برق خریداری شده، ارزان است.

وی کم‌آبی را «آب» دیگر معضل اساسی شهر مشهد دانست و افزود: درحال حاضر ۲۲ میلیون مترمکعب مصرف آب داریم که با توجه به برنامه‌های مدیریت شهری برای توسعه سطح و سرانه‌های فضای سبز، این عدد به ۳۴ میلیون مترمکعب خواهد رسید؛ با توجه به بحران آبی که درگیر آن هستیم، باید بازچرخانی و استفاده از ظرفیت تصفیه‌خانه‌ها را در دستورکار قرار دهیم که نیازمند کمک دستگاه‌های حاکمیتی است.

تمام ظرفیت‌های اقتصادی پای کار اعتلاء مشهدالرضا (ع) است

مجید دبیریان، رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد مقدس هم با بیان اینکه فرماندار، نماینده عالی دولت و متولی هماهنگی و تعامل با دستگاه‌های مختلف شهر است، اظهارکرد: به عنوان نمایندگان مردم در شورای شهر، از نماینده عالی دولت می‌خواهیم تا موجبات فراهم آمدن نهایت تعامل و بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های دستگاه‌های تاثیرگذار در شهر را فراهم آورد و این تعامل به منصه ظهور برسد.

وی با اشاره به محوریت فعالیت خود در شورای شهر و تشریح رسالت‌های کمیسیون اقتصادی و سرمایه‌گذاری، گفت: حوزه اقتصادی مدیریت شهری آمادگی کامل دارد که تمام ظرفیت‌ها را در حوزه اقتصادی پای کار بیاورد تا از این طریق موجبات اعتلاء شهر را فراهم آوریم.

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با بیان اینکه دولت، مجلس شورای اسلامی و شورای شهر مشهد برخاسته از جریان انقلابی هستند، افزود: یکی از نکات بسیار مهم و حائز اهمیت، ایجاد وحدت و تقویت هم‌افزایی بین جریان‌های سیاسی است؛ نقش مدیران عالی سیاسی و اجرایی در این عرصه تعیین‌کننده و با اهمیت است.

دبیریان تصریح کرد: محور و اساس مدیریت شهری در این دوره، خدمت به شهر و به ویژه حاشیه شهر و ساکنان این پهنه‌هاست؛ در این راه تحت تاثیر حواشی نخواهیم بود، به رسالت خود پایبند و در این مسیر با قوت پیش خواهیم رفت.

ساماندهی حاشیه شهر در گرو پای‌کار آمدن همه ظرفیت‌هاست/ برنامه‌محوری؛ شرط موفقیت در پیشبرد اهداف

محسن داوری، فرماندار شهرستان مشهد و معاون استاندار خراسان رضوی نیز در پایان این نشست، با بیان اینکه در سایه تعامل و همراهی می‌توانیم عرصه جدیدی را در مشهد ایجاد کنیم، گفت: شورای ششم، شورایی جوان، انقلابی و تازه نفس و بسیار تاثیرگذار است؛ باید توجه داشت که شهرداری، بخشی از حوزه شورای شهر است و شما شورای شهری هستید که باید برای شهر مشهد کار کنید.

داوری افزود: مشهد مقدس از بلاتکلیفی رنج می‌برد و متاسفانه آنگونه که باید ظرفیت‌سازی نکرده‌ایم؛ فعالیت‌ها جزیره‌ای شده و به صورت متمرکز اقدامات را پیش نبرده‌ایم.

فرماندار شهرستان مشهد به تشریح مسائل و دغدغه‌های خود پرداخت و تصریح کرد: از جمله این موارد می‌توان به امور معیشتی و رونق کسب و کار، اقتصاد زیارت، توجه به اشتغال و رفع موانع و مشکلات صنایع، توجه به حاشیه شهر و اهتمام برای تثبیت و توانمندسازی این پهنه‌ها، آب و محیط زیست، بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی، اسیب‌های اجتماعی و تسهیل زیارت ارزان اشاره داشت.

وی با اشاره به سابقه ۱۸ ساله فعالیت خود در شهر مشهد مقدس، گفت: تجربه و آسیب‌شناسی مسائل را تاکنون داشته‌ایم و امروز زمان اجراست؛ اگر به دنبال دستیابی به اهداف مدنظر هستیم، باید طرح و برنامه‌ای منسجم داشته باشیم.

داوری با تاکید بر اینکه ساماندهی حاشیه شهر مستلزم پای کار آمدن تمام ظرفیت‌های شهرستان مشهد است، افزود: در این مسیر نیازمند وحدت و هم‌افزایی بین دستگاه‌های مختلف هستیم و از فعالیت‌های جزیره‌ای باید پرهیز کرد.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس

عضو شوید:آخرین اخبار کشور را در این صفحه اینستاگرام دنبال کنید



#‌اخبار #‌مشهد منبع: شهرآرانیوز

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

عراق و آمریکا در بیانیه مشترک پس از دیدار السودانی با بایدن  بر همکاری های دوجانبه بر اساس توافقنامه چارچوب استراتژیک تاکید کردند. 

یک ربع پیش

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 62 سنت معادل 0.69 افزایش به 90 دلار و 72 سنت رسید.

یک ربع پیش

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.13 درصد افزایش به 2386 دلار و 32 سنت رسید.

یک ربع پیش

ممکن است وقتی به سن خاصی رسیدید، متوجه شوید که در حال مبارزه با میزان کلسترول بالای خون خود هستید. حتی اگر سهم خود را برای کاهش کلسترول خون، بدون دارو و از طریق رژیم غذایی و ورزش انجام دهید، بدن شما در پاکسازی کلسترول ناسالم از بدن نسبت به دوران جوانی کمتر کارآمد خواهد بود.

1 ساعت پیش

پویش ملی «همدلی با غزه» با محوریت‌ کانون‌های خدمت سراسر کشور به منظور حمایت از مردم ستم‌دیده فلسطین با استقبال پرشور مردم همراه شد.

1 ساعت پیش

سرپرست سفارت افغانستان در قطر اعلام کرد: اسرائیل با اقدامات تحریک کننده خود به اوکراین دوم تبدیل می‌شود.

1 ساعت پیش

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از ادامه روند ارزیابی ساختمان های ناایمن خبر داد.

1 ساعت پیش

اسرائیل پس از تحمل تنبیه از ناحیه ایران، سیاست عملیات روانی متناقضی را پی گرفته است. از یک سو می‌گوید ضربه سنگینی به او‌ وارد نشده و از طرف دیگر برخی مقاماتشان می‌گویند ضربه آنقدر سنگین بوده که می‌خواهند از زیر بار فشار روانی ناشی از آن خارج شوند.

یک ربع پیش

بابایی کارنامی گفت: دلیل طرح سوال از وزیر کار نحوه برگزاری جلسات سه‌جانبه و افزایش حقوق بدون امضای نمایندگان‌ کارگران است.

1 ساعت پیش

بیشتر...