دیجیاتو |
2 سال پیش

تولیدکنندگان محتوا می توانند ماهانه حداکثر ۱۰ هزار دلار از یوتیوب Shorts درآمد داشته باشند

یوتیوب می‌خواهد ماهانه حداکثر ۱۰ هزار دلار بابت تولید ویدیوهای پرطرفدار در سرویس یوتیوب Shorts به تولیدکنندگان محتوا پاداش بپردازد. این شرکت بودجه‌ای ۱۰۰ میلیون دلاری در نظر گرفته تا در طول یکسال آینده به کاربران این سرویس درآمد پرداخت کند.

یوتیوب رقم بالایی را برای جذب تولیدکنندگان محتوا در نظر گرفته، اما پرداخت درآمد به آن‌ها مشروط به چند عاملمختلف است. درآمدزایی در این سرویس وابسته به تعداد تولیدکنندگان محتوا و تماشاگران ماهانه این ویدیوهاست. پرداخت پاداش نیز به موقعیت مکانی هر مخاطب بستگی خواهد داشت.

یوتیوب می‌گوید کاربران برای درآمدزایی باید ویدیوهای اورجینال تولید کنند و آپلود مجدد ویدیو از سایر پلتفرم‌ها شامل درآمدزایی نخواهد شد. پرداخت‌ها فعلا فقط محدود به ۱۰ منطقه از جمله آمریکا، بریتانیا، هند و برزیل است. با این حال، گفته شده که در آینده مناطق بیشتری تحت پوشش این سرویس قرار می‌گیرند

تولیدکنندگان محتوای یوتیوب از نمایش تبلیغات در ویدیوها درآمدزایی می‌کنند و میزان درآمد آن‌ها رابطه مستقیمی با تعداد بازدید هر ویدیو دارد. ولی یوتیوب در سرویس Shorts نمی‌خواهد روی هر ویدیوی کوتاه تبلیغ بگذارد و به دنبال روش‌های جایگزینی برای درآمدزایی است.

«نیل موهان»، مدیر ارشد محصول یوتیوب می‌گوید صندوق درآمدهای Shorts در نهایت با یک برنامه بلندمدت و مقیاس‌پذیر درآمدزایی جایگزین خواهد شد. این سرمایه صرفا برای ابتدای راه در نظر گرفته شده تا یوتیوب ببیند چه سیستمی برای درآمدزایی تولیدکنندگان بهتر جواب خواهد داد. موهان می‌گوید: «شما در Shorts اساسا با فیدی از ویدیوهای کوتاه روبرو می‌شوید، بنابراین مدل تجاری آن باید متفاوت باشد.»

تیک تاکواسنپ‌چتبه جای تبلیغات بر اساس محبوبیت ویدیوها به کاربران درآمد اختصاص می‌دهند. این روش برای تولیدکنندگان محتوا سازوکار جذاب‌تری محسوب می‌شود، اما مشخص نمی‌کند که هر کاربر در هر ماه چقدر درآمد خواهد داشت.

یوتیوب با این سرمایه ۱۰۰ میلیون دلاری سعی دارد عقب‌ماندگی خود را نسبت به سایر سرویس‌های میزبانی از ویدیوهای کوتاه جبران کند. این شرکت اگرچه دیر به بازی آمده اما همچنان بزرگ‌ترین پلتفرم میزبانی از ویدیو است و به همین واسطه می‌تواند کاربران زیادی را به سمت سرویس خود جذب کند.



#‌فناوری #‌تکنولوژی #‌علمی منبع: دیجیاتو

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

تولید گوشی ایرانی چند سالی است توجه‌ها را به خود جلب کرده است و وزیر ارتباطات در آخرین اظهاراتش درباره آن گفت که سالیانه بیش از سه میلیارد دلار صرف واردات ۱۰ تا ۱۴ میلیون دستگاه گوشی می‌شود اما این امکان برای ما وجود دارد که بتوان تولیداتی در این بخش داشته باشیم.

10 ساعت پیش

یکی از منابع معتبر دنیای فناوری مدعی شده اپل اندازه نمایشگر آیفون ۱۷ پلاس را نسبت به نسل‌های قبلی کاهش می‌دهد.

15 ساعت پیش

بارندگی شدید و جاری شدن سیل بی‌پیشینه این هفته در امارات عربی متحده و عمان باعث آبگرفتگی بزرگراه‌ها و ساختمان‌ها، ترافیک ایستا، اختلال کار فرودگاه و محبوس شدن مردم در خانه‌هایشان شد و زیان‌های جانی و مالی به همراه داشت.

5 ساعت پیش

تحقیقات جدید دانشمندان نشان می‌دهند که بهترین سرنخ وجود حیات در سیارات، رنگ بنفش آن‌ها است که نوعی باکتری در زمین، می‌تواند توضیح مناسبی برای این سرنخ باشد.

5 ساعت پیش

آلفارومئو پس از یک هفته پرماجرا، در روز دوشنبه اعلام کرد که نام شاسی بلند جدید خود را به دلیل فشار دولت ایتالیا تغییر خواهد داد. این خودرو در ابتدا آلفارومئو میلانو نام داشت اما اکنون آلفارومئو جونیور خوانده می‌شود.

2 ساعت پیش

دانشمندان سنگاپوری، ارتشی از سوسک‌‎های مکانیکی که به‌صورت ریموت کنترل می‌شوند را در یک زمین بیابانی آزمایش کرده‌اند که در آینده می‌توان از این سوسک ها برای مأموریت‌های جستجو و نجات کمک گرفت.

9 ساعت پیش

با محبوبیت شاسی‌بلندها در سراسر جهان، خودروسازان این مدل‌های بلندقامت را در انواع و اندازه‌های مختلفی به بازار فرستادند و شاسی‌بلندهای بسیار کوچکی با ابعادی در اندازهٔ هاچ‌بک‌ها به بازار آمدند.

15 ساعت پیش

دسترسی شرکت های بزرگ فناوری به داده‌های افراد متوفی در رسانه‌های اجتماعی، موجب بروز نگرانی از سوی برخی کارشناسان در خصوص سوءاستفاده شرکت ها از این داده‌ها شده به طوری که خواهان نابود کردن همیشگی این داده‌ها شده اند.

7 ساعت پیش

تحلیل شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد اقدام امروز اسرائیل در خاک ایران با واکنش طنز ایرانی‌ها پاسخ داده شده است.

3 ساعت پیش

بیشتر...