ایجاد ۴۰۰ فرصت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر خبرنامه دانشجویان ایران

رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به اهمیت ارتباط دانشگاه‌ها با صنعت گفت: اکنون وقتی نمایندگان صنایع به دانشگاه مراجعه می‌کنند، مشخصاً نیروی انسانی خلاق و دارای پتانسیل بالا را مطالبه می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، علیرضا رهایی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به اهمیت موضوع ارتباط با صنعت و تأمین نیروی انسانی برای صنایع، گفت: برخلاف سال‌های گذشته، شاهد تغییر رویکرد صنایع بزرگ هستیم. اکنون وقتی نمایندگان صنایع به دانشگاه مراجعه می‌کنند، مشخصاً نیروی انسانی خلاق و دارای پتانسیل بالا را مطالبه می‌کنند و حتی از کمبودهایی در این زمینه سخن می‌گویند.

وی افزود: در روزهای گذشته، در نمایشگاه صنعت نفت و گاز شرکت کردم و در آنجا نیز شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ تأکید داشتند که برای تأمین نیروی انسانی مورد نیازشان، به دنبال همکاری نزدیک‌تر با دانشگاه‌ها و مراکز علمی هستند. بنابراین، امروز جذب نیروی انسانی کارآمد و خلاق به یکی از دغدغه‌های جدی صنعت، به‌ویژه صنایع بزرگ، تبدیل شده است.

رهایی با ابراز خرسندی از وجود ظرفیت‌های بالا علمی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای همکاری با بخش‌های صنعتی کشور، خاطر نشان کرد: به عنوان نمونه، در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی طی سه تا چهار ماه اخیر، حدود 8 تا 10 موافقت‌نامه با شرکت‌های مختلف پتروشیمی امضا شد که یکی از محورهای اصلی آنها، آموزش و ارتقای نیروی انسانی بوده است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به برگزاری نمایشگاه کار در این دانشگاه اظهار کرد: با تلاش حوزه پژوهشی دانشگاه، دفتر ارتباط با صنعت و همکاری دیگر بخش‌ها، بستری فراهم شده تا نمایندگانی از صنایع بزرگ با حضور در دانشگاه بتوانند ارتباط مستقیمی با دانشجویان برقرار کنند.

ایجاد 400 فرصت شغلی در نمایشگاه کار سال گذشته

وی دانشجویان این دانشگاه را دارای ظرفیت‌های علمی و فناوری بسیار بالا توصیف کرد که در آینده می‌توانند در صنایع مختلف اثرگذار باشند، خاطر نشان کرد: طبق آماری که از نمایشگاه سال گذشته (اردیبهشت 1403) به دست آمده، حدود 5500 رزومه توسط دانشجویان ارسال شد و حدود 400 فرصت شغلی ایجاد کرد.

رهایی اضافه کرد: این نمایشگاه، زمینه‌ای را فراهم می‌کند تا دانشجویان با شرکت‌های بزرگ کشور آشنا شوند؛ شرکت‌هایی که مجری بسیاری از پروژه‌های کلان ملی هستند.

وی ادامه داد: این تعامل دوطرفه به صنایع نیز این فرصت را می‌دهد تا با ظرفیت‌های علمی دانشگاه آشنا شوند و زمینه برای انتقال دانش، اشتغال دانش‌آموختگان و در نهایت ارتقای تولید فراهم شود. این اشتغال‌زایی کمک می‌کند تا دانش‌آموختگان با امید و تکیه بر تجارب علمی خود، آموخته‌هایشان را به کار گیرند و باعث بهبود وضعیت اقتصادی کشور شوند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر هدف اصلی این نمایشگاه را آشنایی دانشجویان با پیشرفت‌های صنعت و جذب نیرو در مجموعه‌هایی که به نیروی متخصص نیاز دارند، عنوان کرد و گفت: تجربه موفق این نمایشگاه در دو سال اخیر می‌تواند زمینه‌ساز برگزاری گسترده‌تر آن در سال آینده شود.



#اخبار

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

وزیر راه و شهرسازی از اعلام آمادگی کامل لجستیکی جهت ترخیص انبوه کالا‌های موجود و خریداری شده در بناد

4 ساعت پیش

وزیر راه وشهرسازی گفت: تخلیه و بارگیری در بنادر در حال انجام است و تلاش می شود تا مردم با مشکلی مواج

1 ساعت پیش

وزیر جهاد کشاورزی گفت: همه اتحادیه‌ها، اصناف، تعاونی‌ها، تشکل‌های مردمی و فعالان بازار با هماهنگی کا

2 ساعت پیش

به‌دنبال تعطیلی موقت فرودگاه‌ها و تقویت سفر‌های ریلی به منظور پاسخگویی به نیاز‌های مسافران، وزیر راه

2 ساعت پیش

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:طی پنج روز آینده در برخی ساعات در شرق، جنوب شرق، مناطقی از مرکز

1 ساعت پیش

روند تامین و تدارک کالا‌های اساسی و مواد غذایی مورد نیاز کشور در جلسه شورای معاونین وزارت جهاد کشاور

3 ساعت پیش

پیگیری‌ها حاکی از آن است که فعالیت بانک‌ها فردا مطابق روال گذشته خواهد بود.

6 ساعت پیش

رئیس کل بانک مرکزی به منظور تقویت ذخایر کالا‌های اساسی کشور دستور تخصیص معادل یک میلیارد دلار ارز بر

5 ساعت پیش

کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: تکمیل سامانه املاک و اسکان توانسته است دلالان و سوداگران را از این باز

4 ساعت پیش

بیشتر...