دیجیاتو |
3 سال پیش

جنرال الکتریک می خواهد حسگر تشخیص ویروس کرونا را به دنیای موبایل بیاورد

تلفن‌های هوشمند از طریق سیستم‌های ردیابی سرایت ویروس نقش مهمی را در بسیاری از کشورهای جهان از جمله کره جنوبی و تایوان ایفا کرده‌اند. حالا محققان می‌خواهند یکبار دیگر از توانایی گوشی‌ها برای استفاده از حسگر تشخیص ویروس کرونا استفاده کنند.

البته که تزریق واکسن کرونا در بسیاری از کشورها آغاز شده و از داروهای موثری در مقابله با این بیماری کمک گرفته می‌شود، اما محققان شرکت «جنرال الکتریک» از موسسه ملی سلامت آمریکا کمکی در قالب هزینه مالیدریافت کرده‌اندتا به توسعه حسگرهای ریزی برای تعبیه در تلفن‌های هوشمند و شناسایی نانوذرات کووید-۱۹ بپردازند.

تیم پشت این پروژه مدعی است که می‌خواهد از همان امکاناتی برای شناسایی ویروس‌ها استفاده کند که ابزارهای بزرگ آزمایشگاهی به آن‌ها مجهز شده‌اند. این گروه پس از یک دهه آزمایش ادعا می‌کند توانسته شرایطی را به وجود بیاورد که گوشی‌های هوشمند هم بتوانند بدون مداخله‌ سایر عناصر محیطی ذرات ویروس را ایزوله و آزمایش کنند.

«رادیسلاو پاتیرایلو» از دانشمندان مرکز تحقیقاتی جنرال الکتریک می‌گوید: «حسگرهای ما شبیه سگ‌های بلادهاوند هستند. ما آن‌ها را برای شناسایی سوژه‌ای خاص آموزش می‌دهیم و آن‌ها هم بدون توجه به سایر عوامل محیطی می‌توانند به دنبال سوژه بگردند.»

محققان حالا با کمک مالی موسسه ملی سلامت دو هفته آتی را صرف بهینه‌سازی حسگر نوک-انگشتی خود می‌کنند و امیدوارند که در آینده بتوانند آن را روی دستگاه‌های مختلفی مثل تلفن‌های هوشمند، ساعت‌های هوشمند یا حتی گجت‌های دیواری کار بگذارند.

با وجود این‌که هنوز مشخص نیست این فناوری بتواند از آیفون یا گوشی‌های اندرویدی سر در بیاورد، ولی می‌توانیم تصور کنیم که استفاده از این چنین ابزار و فناوری جذابی تا چه اندازه می‌تواند به محافظت از ما در برابر ویروس‌ها کمک کند. امید آن است که یک روز بتوانیم بدون نیاز به آزمایشگاه موبایل را از جیب‌مان در بیاوریم و در هر محلی که هستیم با استفاده از حسگر تشخیص ویروس کرونا اطمینان پیدا کنیم که آلوده شده‌ایم یا نه.



#‌فناوری #‌تکنولوژی #‌علمی منبع: دیجیاتو

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

هواوی با رشد قابل توجه در بازار موبایل چین، برای آیفون چالشی جدی ایجاد کرده است.

2 ساعت پیش

مالک اسپیس‌ایکس می‌گوید هیچ مدرکی دال بر وجود بیگانگان در زمین ندیده است.

دیروز

برج ۵۸۱ متری «لجندز» ۳۹ متر بلندتر از مرتفع‌ترین آسمان‌خراش فعلی آمریکا یعنی مرکز تجارت جهانی وان در نیویورک خواهد بود و بعد از ساخت، ششمین برج بلند دنیا بعد از مرکز مالی Ping An چین لقب خواهد گرفت.

7 ساعت پیش

واتس‌اپ در تازه‌ترین نسخه بتای خود، دو قابلیت مهم را اضافه کرده است؛ به اشتراک‌گذاری فایل‌ها بدون نیاز به اینترنت و دیگری، افزودن یادداشت به مخاطبین.

8 ساعت پیش

درآمد عمده اپل برخلاف شرکت‌هایی مانند مایکروسافت، از فروش یک محصول یعنی آیفون حاصل می‌شود. بلومبرگ در تحلیلی اعلام کرد که عدم بازنگری در استراتژی بازار این شرکت می‌تواند به افت رشد و کاهش درآمد اپل منتهی شود.

دیروز

کادیلاک و لینکلن که لوکس‌ترین برندهای خودروی آمریکای شمالی به شمار می‌روند، پرخرج‌ترین خودروهای SUV به شمار می‌روند ولی هزینه سالانه نگهداری از این خودروها از ۷۰ میلیون تومان فراتر نمی‌رود.

5 ساعت پیش

کافی است کمی در اینترنت جست‌وجو کنید تا با انبوه مطالب دانش گمشده پیشینیان، باستان‌شناسی فضایی، اسرار مصر باستان و ... مواجه شوید. یکی از معروف‌ترین این ادعاها، ارتباط بین سرعت نور و مختصات جغرافیایی اهرام مصر است.

23 ساعت پیش

بنابر گزارش‌هایی که تیمی از دانشمندان به رهبری یک ستاره‌شناس منتشر کردند، هسته درونی ماه یک توپ جامد با چگالی مشابه آهن است. محققان امیدوارند این کشف به حل یک بحث طولانی در مورد جامد یا مذاب بودن قلب درونی ماه کمک کند و به درک دقیق‌تری از تاریخ ماه و در نتیجه، تاریخ منظومه شمسی منجر شود.

5 ساعت پیش

با گذشت زمان، حساسیت بدنه خودروها با توجه به نوع طراحی بیشتر شده و نیازمند محافظت بیشتری است. به تازگی نوآوری جدیدی در محافظت از بدنه خودرو در ایران و جهان مرسوم شده که به احتمال زیاد جایگزین بیمه بدنه خواهد شد!

3 ساعت پیش

بیشتر...