تیتر برتر |
2 سال پیش

راه های درمان آنفلوآنزا در زمان بارداری سایت تیتربرتر TitreBartar com

راه های درمان آنفلوآنزا در زمان بارداری

تیتربرتر؛هر فردی بالای شش ماه هر سال بایدواکسن آنفلوانزابزند، به‌خصوص افرادی که دچار ضعف دستگاه ایمنی هستند از جمله زنان باردار ، کودکان و افراد مسنیا افرادی که در معرض خطر بیشتر دچار شدن به عوارض آنفلوانزا هستند.

توصیه های مهم پیشگیری بیماری آنفلوآنزا برای زنان باردار

همه زنان باید واکسن سالانه آنفلوآنزا را تزریق کنند. اگر هنگام بارداری دچار آنفلوآنزا شدید، به این توصیه‌ها عمل کنید:

- درمان را هر چه زودتر شروع کنید. داروهای ضد ویروسی که پزشکتان تجویز می‌کند در صورتی که در طول ۴۸ ساعت اول شروع علائم بیماری مصرف شوند، بیشترین تاثیر را دارند.

- داروهای ضد ویروسی ممکن است علائم بیماری را کاهش دهند، باعث می‌شوند سریع‌تر حال شما بهتر شود و به پیشگیری از عوارض وخیم بیماری برای شما و نوزادتان کمک می‌کنند.

- دکترتان ممکن است مصرف خوراکیداروی ضد ویروسی اوسلتامیویررا که دارویی کاملا بررسی شده است، برای شما تجویز کند.

- تب در حین بارداری به افزایش خطر نقائص هنگام تولد نوزاد ارتباط داده شده‌است. بنابراین اگر دچار تب شده باشید، باید فورا با پزشک‌تان تماس بگیرید.

اصطلاح موجآنفلوآنزانباید باعث وحشت شما شود، منظور از موج این است که شمار افراد بیشتری نسبت به میانگین معمول در این زمان سال دچار آنفلوآنزا شده‌اند.

با اینکه زمان مطلوب زدن واکسن آنفلوآنزا در انتهای شهریور و اوائل مهرماه پیش از شروع فصل شیوع آنفلوآنزا در ماه‌های سرد سال است، اما همین حالا هم می‌توانید واکسن آنفلوآنزا را بزنید تا در بقیه فصل شیوع از دچار شدن به این بیماری در امان بمانید.

زمان دریافت واکسن آنفلوآنزا توسط زنان باردار

مراکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا توصیه می‌کنند هر فردی بالای شش ماه هر سال واکسن آنفلوانزا بزند، به‌خصوص افرادی که دچار ضعف دستگاه ایمنی هستند یا افرادی که در معرض خطر بیشتر دچار شدن به عوارض آنفلوانزا هستند.

واکسن آنفلوانزا احتمال دچار شدن به این بیماری، میزان به مراجعه به دکتر و غیبت از محل کار یا تحصیل را کاهش می‌دهد.

پس از زدن واکسن آنفلوانزا ۲ هفته طول می‌کشد تا تأثیربخشی آن ظاهر شود، بنابراین باید پیش از شروع فصل شیوع آنفلوانزا واکسن را بزنید.

واکسن آنفلوانزا برای زنان باردار و افراد دچار بیماری مزمن توصیه می‌شود، اما برای نوزادان کمتر از ۶ ماه یا افراد دچار آلرژی به ترکیبات واکسن توصیه نمی‌شود.

ویروس آنفلوآنزایی که امسال بیشتر شیوع یافته است، نوع H1N1 است که علائم آن اندکی شدیدتر است و به خصوص ممکن است علائم گوارشی به صورت تهوع و استفراغ ایجاد کند.

به جز این، علائم و شیوه‌های پیشگیری و درمان این نوع ویروس تفاوتی با انواع ویروس‌های فصلی آنفلوآنزا ندارد و واکسن موجود باعث محافظت در برابر این نوع ویروس آنفلوآنزا هم می‌شود.

زنان باردار در معرض خطر آنفلوآنزا هستند؟

آنطور که مقامات وزارت بهداشت می‌گویند تمام افراد فوت‌شده به علت آنفلوآنزا در امسال افرادی با بیماری‌های زمینه‌ای مانند بیماری‌های قلبی و ریوی یا افراد سالمند بوده‌اند. این افراد به علت ضعف دستگاه ایمنی‌شان بیشتر در معرض خطر دچار شدن به عوارض خطرناک آنفلوآنزا مانند ذات‌الریه هستند.

بنابراین اگر ۶۵ ساله یا بالاتر هستید یا بیماری‌ زمینه‌ای مانند بیماری‌های قلبی، ریوی و کبدی (ازجمله نارسایی قلبی، آسم یا دیابت) دارید، انجام اقدامات پیشگیری مانند زدن واکسن برای شما ضرورت بیشتری دارد.

کودکان زیر پنج سال نیز بیشتر در معرض خطر عوارض آنفلوآنزا هستند. در این مورد هم زدن واکسن برای پیشگیری در کودکان بالای ۶ ماه قابل انجام است.

تفاوت سرماخوردگی و آنفلوانزا

یک موضوع دیگر که باید به آن توجه کنید تفاوت میان علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا است. گرچه بسیاری از علائم این دو بیماری شبیه به هم است. اما در سرماخوردگی علائم بیشتر بر بینی متمرکز است، یعنی عطسه، آبریزش و گرفتگی بینی و ... در مقابل در آنفلوآنزا در کل بدن احساس بیماری می‌کنید و تب و لرز، گلودرد و بدن‌درد بارزتر است و گاهی سرفه‌های شدید دارید.

زمان مراجعه به دکتر

اغلب افراد مبتلا به آنفلوآنزا بیماری ملایمی دارند و نیاز به مراجعه پزشکی پیدا نمی‌کنند.

اما در این موارد آنفلوآنزا باید به نزد دکتر بروید:

- اگر کودک زیر پنج سال دارید که علائم شاخص آنفلوآنزا را نشان می‌دهد، در بردن فوری او به نزد دکتر تردید نکنید.

- اگر علائم آنفلوآنزا را دارید و دچار تنگ نفس یا درد قفسه سینه هم شده‌اید، این علائم جدید را نباید به آنفلوآنزا نسبت دهید چرا که ممکن است دچار عوارضی مثل ذات‌الریه یا پنومونی شده باشید و باید به دکتر مراجعه کنید.

- اگر تب‌تان فروکش نمی‌کند، ممکن است عفونت دیگری (عفونت باکتریایی) به آنفلوآنزای اولیه اضافه شده باشد. بنابراین باید برای معاینه به نزد دکترتان بروید.

- اگر به علت تهوع و استفراغ نمی‌توانید مایعات بنوشید، باید به نزد دکترتان یا بیمارستان بروید تا با تزریق مایعات وریدی کمبود آب و املاح بدنتان جبران شود.

- اگر گلودردتان آنقدر شدید است که نمی‌توانید چیزی بخورید.

- اگر سرفه مداوم و شدیدی دارید که پس از مدتی برطرف نمی‌شود.

- اگر سردرد یا گرفتگی بینی‌تان پس از چند روز برطرف نشده و بدتر شده است. در این مورد ممکن است دچار عفونت سینوس یا سینوزیت شده باشید.

واکسن آنفلوانزای سالانه باعث محافظت شما در برابر ویروس نوع H1N1 هم می‌شود.

علاوه بر واکسیناسیون، شستن دست‌ها با آب و صابون هم به پیشگیری کمک می‌کند. مدت شستن دست‌هایتان باید به اندازه خواندن دو بار ترانه «تولدت مبارک باشد». همچنین می‌توانید از محلول‌های ضدعفونی‌کننده الکل‌پایه برای تمیز کردن دست‌هایتان استفاده کنید.

به یاد داشته باشید که دست‌هایتان را به چشم‌ها، بینی یا دهانتان نزنید و از افراد بیمار دوری کنید.

گفتنی است مقامات بهداشتی کشور اعلام کرده‌اند که امسال نسبت به سال گذشته ویروسآنفلوانزابا شدت بیشتری فعال است و بیشترین ویروس در گردش در سال جاری نوع H1N1 ویروس است.

گردآورنده:علی اکبر رضایی



#‌سرگرمی #‌خواندنی منبع: تیتر برتر

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

به گزارش همشهری آنلاین امید حامدی‌فر بازیکن جنوبی استقلال که فصل گذشته به این تیم پیوسته بود و در این فصل ماجراهایی عجیبی را تا به اینجا پشت سر...

5 ماه پیش

همشهری: پلنگ از جمله غارهای آهکی است که مورد توجه گردشگران و غارنوردان است. این غار حدود ۵۰ متر طول دارد و ارتفاعش از سطح دریا ۲ هزار و ۴۸۰ متر است....

5 ماه پیش

سلامت‌نیوز نوشت: پوسیدگی دندان نوعی بیماری است که در آن بافت سخت دندان (مینا و سپس عاج) تخریب می‌شود. این تخریب به وسیله اسیدی که از برخی باکتری‌ها...

5 ماه پیش

در این مقاله قرار است تصاویری را با هم مرور کنیم که بخش منطقِ مغزتان را اذیت خواهد کرد و با این حال تماشای آن‌ها سرگرم کننده است.

5 ماه پیش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، پوستر رسمی فیلم کوتاه مدیر مدرسه به کارگردانی میکائیل دیانی و تهیه‌کنندگی سیدمحمدهادی آقاجانی...

5 ماه پیش

اطلاعات آنلاین نوشت: آویشن برای تقویت اعصاب، درمان افسردگی، خستگی و بی‌خوابی مفید است و باعث کاهش فشارخون و چربی خون می‌شود. علی حسین بیرانوند اظهار...

5 ماه پیش

به گزارش همشهری آنلاین، معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام این خبر در هفتمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: اجرای برنامه...

5 ماه پیش

همشهری آنلاین نوشت: ماکارونی یکی از غذاهای مورد علاقه همه انسان‌ها از کوچک تا بزرگ است اما مصرف زیاد ماکارونی خطراتی برای بدن دارد که بهتر است...

5 ماه پیش

همشهری - سعیده مرادی: قدمت آسیاب والی به دوره قاجار برمی‌گردد؛ آسیابی که با نیروی آب، گندم را آرد و تنورهای چندین نانوای دور و نزدیک شهر را روشن نگه‌...

5 ماه پیش

بیشتر...