بیتوته | 1 سال پیش

مهم ترین دلایل کم شدن میل جنسی در زوجین

مهم ترین دلایل کم شدن میل جنسی در زوجین



میل جنسی به عنوان یکی از مهم‌ترین عناصر ارتباطات زناشویی، می‌تواند تحت تاثیر متنوعی از عوامل نوعی هیجان ناپدید شود. این پدیده که ممکن است به صورت آرام، اما به‌طور مسلم در مواج محبت و عشق زناشویی ها پیش بیاید، می‌تواند نه تنها منشا آشفتگی‌ها و کشمکش‌های روزمره باشد، بلکه می‌تواند به ایجاد شکاف‌های عمیق‌تری در رابطه منجر شود.ما در ادامه این مقاله به مهم ترین دلایل کاهش میل جنسی در زوجین میپردازیم.

مقدمه مقاله مهم ترین دلایل کم شدن میل جنسی

این مقاله توسط تیم توانا و مجرب فرطب و همچنین بررسی تحقیقات علمی برترین دانشگاه های جهان تهیه شده ;که در مورد دوتا از مهم ترین مشکلات در بین زوجین کم شدن میل جنسی وتقویت قوای جنسیاست میپردازیم پس تا اخر با ما همراه باشید.

ما در زمینه انواع مشکلاتی داخلی مانند:کاهش وزن،تقویت قوای جنسی،مشکلات ریوی و کلیوی و غیره تحقیقات گسترده و کاملا علمی انجام دادیم و نتیجه آن بهترین عصاره های گیاهی و درمانی است که به خدمت شما عزیزان میرسانیم.پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید و اگر قصد خرید محصولات ما را دارید به سایت فرطب مراجعه کنید.

چند تا از مهم ترین دلایل کم شدن میل جنسی زوج ها

درابتدا ما قصد داریم دلایل کاهش و کم شدن میل جنسی در ذوجین را بیان کنیم. عوامل بسیاری از قبیل ذهنی و اعتماد به نفس،جسمی،شرایط زندگی،تغذیه و.. وجود دارندکه ما در این مقاله به چند تا از مهم ترین آنها میپردازیم.

اختلالات ژنتیکی

در این حالت، ایجاد بی‌میلی جنسی به دلیل عارضه‌های آناتومیک و فیزیولوژیک مانند نقص در تشکیل یا کارکرد نادرست غدد جنسی یا نارسایی اولیه آن‌ها می‌شود. یکی از خصوصیات بارز این نوع از بی‌میلی جنسی این است که فرد، پس از دوران بلوغ، هیچ‌گونه علاقه یا تمایل جنسی نشان نمی‌دهد.

این مشکل عمدتاً در افرادی به وقوع می‌پیوندد که غده‌های هیپوتالاموس یا هیپوفیز آن‌ها در ترشح هورمون‌های مرتبط با تحریک جنسی کم‌کاری می‌کنند.

این کم‌کاری موجب می‌شود که سطح هورمون تستوسترون در این افراد به شدت کاهش یابد. این حالت به ندرت دیده می‌شود، اما در برخی موارد در جوانان مشاهده شده است. در این حالت، ایجاد بی‌میلی جنسی به دلیل عارضه‌های آناتومیک و فیزیولوژیک مانند نقص در تشکیل یا کارکرد نادرست غدد جنسی یا نارسایی اولیه آن‌ها می‌شود.

یکی از خصوصیات بارز این نوع از بی‌میلی جنسی این است که فرد، پس از دوران بلوغ، هیچ‌گونه علاقه یا تمایل جنسی نشان نمیدهند.

استرس ،فشار روانی و اثرات فیزیولوژیکی

در دنیای پرتنش امروز، فشار روانی و استرس به عنوان دوتا از مهم‌ترین عواملی که می‌توانند بر میل جنسی افراد تأثیر گذار باشند، شناخته شده‌اند. میل جنسی که به عنوان یکی از حیاتی‌ترین جنبه‌های سلامت جنسی فردی به شمار می‌آید، می‌تواند تحت تأثیر پذیری‌های روانی و عواطفی قرار گیرد.

استرس می‌تواند به صورت مستقیم بر سیستم هورمونی تاثیر گذارده و موجب کاهش سطح هورمون‌هایی شود که در ایجاد تحریک جنسی نقش دارند. به علاوه، استرس می‌تواند بر سلامت عمومی تاثیر منفی بگذارد و به نوبه‌ی خود، موجب کاهش میل جنسی شود.

تغیرات هورمونی

کاهش سطوح هورمون‌های جنسی مثل تستوسترون یا استروژن می‌تواند میل جنسی را کم کند.

بیماری‌ها و اختلالات مختلف

برخی بیماری‌ها مثل دیابت، اختلالات قلبی و اختلالات کلیوی ،اختلالات روانی آرتریت، سرطان و غیره می‌توانند میل جنسی را کاهش دهند.

عوارض دارویی

برخی داروها مثل انواع انتی‌دپرسان‌ها، داروهای فشار خون، داروی ضدافسردگی و غیره می‌توانند میل جنسی را کم کنند.

سیگار و الکل

مصرف انواع مشروبات الکلی ،سیگار و دیگر مواد مخدر از عوامل دیگر کاهش میل جنسی به شمار میرود.

افزایش سن

افزایش و کوهولت سن میتواند بر کم شدن میل جنسی شما تاثیر گذار باشد.

چاقی و بی تحرکی

زندگی بی‌تحرک و وزن زیاد ممکن است به کم شدن میل جنسی منجر شود.

اعتمادبه‌نفس پایین

کسی که احساس می‌کند جذاب نیست، تمایل کمتری برای برقراری رابطه جنسی دارد. ترس از رد شدن توسط طرف مقابل نیز ممکن است باعث کاهش میل جنسی شود.

کاهش میل جنسی بعد از زایمان

در دوره پس از زایمان، بسیاری از زنان ممکن است تجربه‌ی کاهش در میل جنسی داشته باشند. این پدیده بیشتر به دلیل تغییرات هورمونی و فرآیند شیردهی است که می‌تواند تاثیر متفاوتی بر میل جنسی زنان داشته باشد. درجه این تغییرات ممکن است از فرد به فرد متغیر باشد.

ورزش نکردن و ضعیف بودن عضلات

ورزش نکردن و کم تحرکی میتواند یک دلیل مهم برای کاهش میل جنسی چه برای مردان و زنان باشد.همچنین ضعیف بودن عضلات لگن ،فیله و کمر میتواند بر توان جنسی و همچنین کاهش میل جنسی شما تاثیر بگذارد.

تا اینجا با مهم ترین و تاثیر گذارترین عوامل بر کاهش میل جنسی در زنان و مردان آشنا شدید.اما در ادامه به سراغ راه ها 100%تضمینی برای درمان و بهبود میل جنسی شما میپردازیم پس با ما همراه باشید.

جمع بندی

ما در این مقاله به همراه تیم متخصص فرطب تلاش کردیم که به یکی از مهم ترین مشکلات در بین ذوجین بپردازیم. امید واریم که این محتوا برای شما مفید واقع شده باشه همچنین اگر قصد خرید محصولات فرطب را دارید به سایت اختصاصیفرطبمراجعه کنید.



#‌پزشکی

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که کمبود ویتامین D می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر عادات ماهانه زنان بگذارد. این ویتامین نه تنها به تنظیم هورمون‌ها کمک می‌کند، بلکه در کاهش التهاب و مدیریت دردهای قاعدگی نیز نقش دارد. در این گزارش، به بررسی ارتباط بین کمبود ویتامین D و مشکلات قاعدگی پرداخته‌ایم.

۱ هفته پیش

مداخله سریع در درمان لکنت زبان می‌تواند به بهبود چشمگیر و سریع‌تر کودکان کمک کند.

۱ هفته پیش

گاهی اوقات تپش قلب برحسب دلایلی ایجاد می‌شود که بدن نیازمند جریان خون بیشتری است.

۱ هفته پیش

یکی از مشکلات و بیماری‌های پوست سر شوره است که بسیاری از افراد درگیر آن هستند. شوره سر در موارد حاد زندگی روزانه را هم تحت تأثیر قرار می‌دهد و می‌تواند از نظر زیبایی و راحتی فرد مشکلاتی ایجاد کند. این عارضه با پوسته‌ ریزی، خارش و گاهی اوقات التهاب پوست سر همراه است. عوامل مختلفی مانند قارچ‌های پوستی، چربی زیاد یا کم روی پوست سر و حتی استرس می‌توانند به بروز شوره کمک کنند. خوشبختانه امروزه محصولات ضد شوره متعددی با ترکیبات موثر برای درمان شوره سر در دسترس است. در ادامه با دلایل ابتلا به شوره سر و درمان آن با محصولات ضد شوره سریتا آشنا می‌شویم.

۱ هفته پیش

در سال‌های اخیر، درخواست برای درمان با هورمون تستوسترون مردانه در میان زنان، به ویژه در دوران میانسالی و پیش از یائسگی، افزایش چشمگیری داشته است. این هورمون که به طور طبیعی در بدن مردان تولید می‌شود و مسئول ویژگی‌های فیزیکی مانند توده عضلانی و بم شدن صدا است، در زنان نیز نقش مهمی در حفظ سطح انرژی، سلامت عضلانی و برخی عملکردهای دیگر ایفا می‌کند. اما چرا زنان به دنبال درمان با تستوسترون می‌روند و آیا این درمان واقعاً می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی آن‌ها کمک کند؟

۱ هفته پیش

اعتیاد یکی از بحران‌های بزرگ جامعه است که علاوه بر تأثیرات شخصی، اثرات منفی زیادی بر خانواده‌ها دارد. کودکان و نوجوانانی که در خانواده‌های دارای مشکلات اعتیاد زندگی می‌کنند، بیش از دیگران در معرض آسیب‌های روانی و اجتماعی قرار دارند. اما با رویکردی درست و حمایتی از سوی والدین، می‌توانیم از فرزندان خود در برابر این تهدید بزرگ محافظت کنیم.

۱ هفته پیش

گروهی از پژوهشگران در مقاله‌ی دیدگاهی جدیدی که در مجله‌ی Advances in Nutrition منتشر شده است، به موضوع «مواد مغذی هوابرد» پرداخته‌اند که از راه تنفس جذب می‌شوند.

۱ هفته پیش

شستن بیش از حد دست‌ها (به‌ویژه با صابون‌های قوی) می‌تواند باکتری‌های مفیدِ روی سطح پوست را از بین ببرد و باعث خشکی پوست، ترک‌های پوستی و آسیب دیدن لایه محافظ طبیعی پوست شود که خود این مورد، خطر ابتلا به عفونت‌ها را افزایش می‌دهد.

۱ هفته پیش

کودکان با ضریب هوشی بالاتر از معمول، اغلب رفتارها و عادات خاصی از خود بروز می‌دهند که آن‌ها را متفاوت از دیگران می‌کند. البته این شرایط هوش یا استعداد بالا لزوما به معنای موفقیت آکادمیک نخواهد بود و شامل هوش هیجانی، کنجکاوی و خلاقیت می‌شود.

۱ هفته پیش

بیشتر...