اکونا پرس | ۲ هفته پیش

نقش فیبرنوری در توسعه اقتصاد دیجیتال

به گزارشاکونا پرس،

مهندس ملک جعفریان مدیر مخابراتاستان تهراندر جمع نمایندگان سازمان ها، نهادها، موسسات و شرکت های فعال در عرصه هوشمندسازی شهری،مدیران ارشد شرکت مخابراتایرانو تهران از جمله مهندس سلطانی مدیرعاملشرکت مخابراتایران،ضمن تشریح نقش اثرگذار شرکتمخابرات در تامین ارتباطات مورد نیازجامعهو استفاده تمامی اپراتورها و فعالان حوزهفناوری اطلاعات و ارتباطاتاز زیرساخت ها و شبکه عظیممخابراتاستان تهران، روند شکل گیری و گسترش روزافزونصنعتارتباطات و مخابرات درایران و جهانرا تشریح کرد.

مدیر مخابرات استان تهرانبا ارایه گزارشی از آخرین دستاوردهای مخابرات استان تهراناز ۱۲ نیروی فناورانه که در ۲۶ سال آینده زندگی بشر را تحت تاثیر قرار می دهد، سخن گفت و در این باره خاطر نشان ساخت: همه ماباید با این ۱۲ نیرو آشنایی داشته باشیم، تا در مراودات روزمره زندگی و کسب وکار، تعاملات اجتماعی و فعالیت های سازمانی دچار نقصان نشویم. زیرا فرار از آن عملا اجتناب ناپذیر است.

وی ۱۲ نیروی فناورانه را شامل: بهتر شدن، هوشمند سازی، جریان داشتن، مرور صفحه نمایش، دسترسی داشتن، اشتراک گذاری، فیلتر کردن و پالایش، بازآرایی، تعامل کردن، پیگیری کردن، پرسش گری و آغاز کردن عنوان کرد و سپس به تشریح هر یک پرداخت.

نظر به اهمیت سخنرانی مهندس ملک جعفریان که مورد استقبال حاضران در پنجمین کنفرانسمسکن، شهرسازی و بازآفرینی شهری قرار گرفت، مشروح سخنان وی در بخش های بعدی خبری منتشر می شودو در این بخش چکیده ای از بیانات مدیر مخابرات استان تهران از نظر می گذرد:

انقلاب صنعتی، مسیر تحولی بزرگی را طی کرده که از اواخر قرن ۱۸ میلادی آغاز شده و تاکنون چهار مرحله اصلی را پشت سر گذاشته است. هر یک از این مراحل، به تغییرات عمده‌ای در صنعت و زندگی اجتماعی منجر شده‌اند. در ادامه به توضیح هر یک از این مراحل می‌پردازیم:

تا سال ۸۰۰ میلادی ارتباطات قبیله ای با بهره گیری از دود و آتش بود ونیروی کارترکیبی از انسان وحیوانرا در بر می گرفت. در سال ۱۴۵۰ که شاهد تولید کتاب با اختراع گوتنبرگ نیز هستیم، استفاده از نیروی باد و آب بهنیروی انسانی و حیوانیدوره قبل افزوده شد و در سال ۱۷۶۰انقلابصنعتی با اضافه شدن ذغال سنگ بهانرژیهای قبلی، منجر به گسترشجادهها و ارتباطات دریایی و زمینی شد. انقلاب صنعتی دوم در سال ۱۸۷۰ و با کشف انرژینفتو افزوده شدن انرژی های دیگر به انرژی های قبلی فرصت های جدیدی را در مسیررشد و توسعهجوامع بشری بوجود آورد. در این دوره تلگراف، جاده ها، ریل ها و گسترشحمل و نقلدریایی را شاهد هستیم.
در سال ۱۹۴۵ مجموعه ارتباطات فیزیکی، تلفن، رادیو، تلگراف،تلویزیونوماهوارههای ارتباطی منجر به بروز انقلاب صنعتی سوم شد. در همین دوره مشتقات نفتوانرژی هسته ایفرصت های جدیدی برای توسعه صنعت به ارمغان آورد.
انقلاب صنعتی چهارم در سال ۲۰۲۳ که مجموعه ای از ارتباطات فیزیکی، اینترنتی و ماهواره ای در کنار بهره گیری از انرژی های تجدیدپذیر همچون خورشید، گرمازایی، زمان و غیره به همراه تولداینترنتدر سال ۱۹۸۰ رخ داد، نیز از دیگر نقاط عطف مسیر تحول جوامع بشری بشمار می رود.

اینترنت از سال ۱۹۸۰ راه افتاد، ولی به شکل عمومی نبود و صرفا به عنوان تبادل و جابجایی اطلاعات به شکل محدود عمل می کرد. عملا از سال ۱۹۹۰ که تولید کنندگاننرم افزاربخصوصمایکروسافتراه اندازی شدند، اینترنت در دسترس عموم قرار گرفت.
در سال ۱۹۹۰ قریب به دو میلیون مشترک در سطح دنیا داشتیم، که از اینترنت استفاده می کردند و اطلاعات را بارگذاری و مبادله می کردند و سرویس اریه می دانند. شاید آن روزها دست اندرکاران و کارشناسان امر معتقد بودند که اینترنت به عنوان یک کالای گران قیمت و لوکس مطرح شده است ورشدآنچنانی نخواهد داشت.
اما عملا در سال ۱۹۹۴ آقای ” جف بیزوس”( Jeff Bezos) با راه اندازی آمازون و کتابخانه دیجتال خود، یک تحول اساسی در شبکه اینترنت ایجاد کرد وکسب و کاربه جایی رسیده است که امروز پنج میلیارد و ۶۰۰ اتصال به اینترنت را شاهد هستیم، که عملا ۲۶ و نیم میلیارد تجهیز الکترونیکی را در بردارد. در سایت ها و درفضای مجازیاگر شما جستجویی داشته باشید مشاهده می کنید انواع تجهیزات الکترونیکی از جمله لب تاپ ها،موبایلها، تبلت ها و تجهیزاتی که به شبکه اینترنت متصل است ۲۶ و نیم میلیارد تجهیزات را شامل می شود.

اگر ما کرهزمینرا ۵۱۰ میلیون کیلومتر مربع در نظر بگیریم و با احتساب دو سوماقیانوسها و دریاها و در نظر آوردن یک سوم خشکی ها، تقریبا در ۶۰ تا ۷۰ میلیون کیلومتر مربع، پنح میلیارد و ۶۰۰ میلیون کاربر تجهیزات خود را در مساحتی در حدود ۵۰ میلیون کیلومتر مربع کار گذاشته اند. عملا یک کامپیوتر بزرگی در سطح دنیا کار می کند که مغزهای بی شماری را با عنوان کاربرها به هم ارتباط داده است و اطلاعات و سرویس های متنوعی را مبادله می کنند.
تعاملی که در این شبکه در حال رخ دادن است و از سال ۱۹۹۴ که دوره آغاز اینترنت بود، ما هر ۱۰ سال یک آغاز دیگری برای اینترنت را شاهد هستیم. سوشال مدیا آمد و چند سال بعد فیسبوک آمد، واتساپ و اینستاگرام و تلگرام آمد و اینکهوش مصنوعیمدام آغاز جدیدی را در شبکه اینترنت ایجاد می کند.
شبکه اینترنت یک ضعف اساسی داشت به نام تعامل. اینک با عینک های ترکیبی و واقعیت ترکیبی که تجمیع واقعیت افزوده و واقعیت مجازی است، که از ابتدای سال میلادی جدید با ظهورفناوریهایی نظیر اپل ویژن و متاورس و غیره، فضای جدید تعاملی در شبکه اینترنت را به همراه داشته است، عملا این حس و ارتباط را با هزینه های بسیار کم فراهم می آورد. پیگیری کردن و اینکه انسان بتواند خود را در شبکه اینترنت ذخیره سازی کند، از وضعیت خودش و وضعیت شرکتش اطلاع داشته باشد، نیز از دیگر رویدادهای این حوزه بشمار می رود.
شما با یک ساعت دیجیتال و با استفاده از نرم افزارهای سایت ها، میزان خواب، سلامت،فشار خونتان و رفتار ظاهری خود را مورد سنجش قرار می دهید. اگرپیاده رویمی کنید آن را ثبت می کنید و خلاصه آنکه تمام پیگیری ها را با شبکه اینترنت دنبال می کنید.
بحث کتابخوانی که با ظهور اینترنت گمان می رفت عملا از رده خارج شود و یا منجر به کاهش دانش انسان شود و میزان مطالعه پایین آید، ولی عملا برعکس شد. در حال حاضر طبق آخرین اخبار، دانش مردم رشد چهار برابری را نشان می دهد و اطلاعات عمومی مردم اضافه شده است. کتاب نویسی و تولید کتاب کاهش پیدا می کند و کمرنگ شده است، اما اینترنت، فضایی را ایجاد می کند که برخی از شغل ها از بین می رود اما محصولی که از بین می رود بجای آن محصول جدیدی ایجاد می شود.

مفهموم مالکیت عملا در شبکه اینترنت از بین رفته است. یعنی شما قبلا یک دستگاه ویدئو سی دی می خریدید و با تهیه سی دی از بازار، مالک سی دی بودید. ولی الان شما دسترسی می خرید و چند ماه از فیلیمو و نماوا فیلم دانلود می کنید. یا نرم افزاری را روی گوشی موبایل تان نصب می کنید و از تپسی و اسنپ سرویس دریافت می کنید. یا با ورود به دیجی کالا، محصولی را انتخاب می کنید و برایتان ارسال می شود.
پس عملا مالکیت به کنار رفته است و دسترسی جانشین آن شده است. کتابخوانی اگر کمرنگ یا حذف شده، به جای آن صفحه نمایش در دسترس قرار گرفته است. گوشی های موبایل و تبلت و لب تاپ و کامپیوتر پیش روی مان است و استفاده می کنیم. درچنین شرایطی ارایه سرویس مورد نظر قرار گرفته است.
شرکت ها و سازمان ها دراقتصاددیجیتال می کوشند تا سرویس ها و خدمات خود را دیجیتالی کنند. ارایه خدمات دیجیتالی یعنی اینکه مردم بتوانند با حداقل حضور، موفق به دریافت سرویس شوند. در هر ساعت از شبانه روز و در هر زمانی از سال که اراده کنند بتوانند سرویس و خدمت مورد نیاز خود را دریافت کنند. سازمان ها در حال حاضر به سمت و سوی استفاده از خدمات الکترونیکی رفته اند. بانک ها این کار را از خیلی وقت پیش تر شروع کرده اند و در حال رسیدن به بلوغ بیشتر هستند.

۱۲ نیروی فناورانه

۱– بهتر شدن ( becoming ) :
از زمانی که اینترنت بوجود آمد کمتر کسی زمان حال را پیش بینی می کرد و اصلا افق درستی برای آن مشخص نبود و آن را به عنوان یک کالای لوکس و بدون فایده معرفی می کردند. در آن زمان وجود تجهیزات و وسایل سرگرمی (‌ مانند رادیو و تلویزیون و… ) طوری همه گیر شده بود که عملا کتاب خواندن را مختل کرده بود و همه ازرادیو و تلویزیوناستفاده می کردند و حجم بالایی صرف تولیداتبرنامه های تلویزیونیشده بود و کانال های متعددی از رادیو و تلویزیون با هزینه بسیار سنگینی ایجاد شده بود و کمتر کسی می توانست تصور کند که اینترنت جایگزین آن شود (‌ شرکت های تلویزیونی abc ؛ استودیوهای تولید فیلم و موزیک ) تصور نمی کردند که افراد وارد پلتفرم ها شوند و خود تولید کننده محتوا شوند. الان طوری شده است که همیشه باید بروز باشیم، نرم افزار گوشی ها و کامپیوتر ها و غیره هر لحظه بروز می شوند و ما باید یادگیری آن را در دستور کار داشته باشیم.

۲ – هوشمند سازی ( cognifying ) :
الان سوپر کامپیوتر واتسون که در سال ۲۰۰۷ توسط IBM جهت امورات پزشکی و مشاوره های مرتبط طراحی و ساخته شده بود، بطور کامل برای ارایه خدمات پزشکی مبتنی بر هوش مصنوعی با قابلیت های یادگیری عمیق –شبکه عصبیو کلان داده ها الان به شبکه جهانی متصل می باشد و با حدود ۹۹.۳ درصد دقت بیماری ها را تشخیص می دهد ( برای داروسازی – آشپزی و …. )‌ سرویس ارایه می دهد

و طوری خواهد شد به مانندبرقدر کنار افراد به عنوان دستیار حضور داشته باشد (‌ مشاوره های حقوقی – مدیریتی –سلامت– ترجمه و تبدیل زبان- مدیریت عکس ها و تصاویر –تشخیص چهرهدرفیس بوکو ….. ) این تشخیص توسطذهنبشر امکان پذیر نیست، ولی اتصال به شبکه جهانی و حجم داده بالا و سرعت زیاد برای هوش مصنوعی امکان پذیر می کند. در نهایت باید پذیرفت انسان ها فقط می توانند در شاخه هایی از هوش ۱ یا ۲ یا ۳ حوزه قوی عمل کنند، ولی در هوش های مختلف دیگر ضعیف هستند، ولی در استفاده از هوش مصنوعی و استفاده در حوزه های دیگر دستیار خوبی برای افراد وپوششدادن ضعف هوش های افراد می شود. در زمانی که کامپیوتر انسان را در شطرنج شکست داد فکر می کردند مسابقه شطرنج طرفدارانش کم شود ولی الان اینگونه نیست. شطرنج بازان بزرگ دنیا چندین برابر شدند و همه ترکیبی و با کمک ماشین مسابقه می دهند و مسابقات جذابتر شده است.

۳– جریان داشتن ( FLOWING ) :
وجود استفاده کنندگان در اینترنت، جریان اطلاعات را فراهم می سازد و این جریان اطلاعات کپی را ایجاد می کند و این کپی بارها و بارها در شبکه در حال کپی و در حال جریان هست و شاید اطلاعاتی میلیون ها بار کپی شود و عملا این کپی جریان داشتن در اینترنت را رقم می زند و هر گاه این کپی ها در اینترنت متوقف شود عملا اینترنت متوقف خواهد شد. در نسل اول وب، اطلاعات به صورت دسکتاپ ذخیره می شد، الآن اطلاعات به صورت انبوهی از اطلاعات صفحات وب درشبکه های اجتماعیاطلاعات در اینترنت به صورت وب – صدا و ویدیو رایگان در حال کپی شدن می باشد. زمانی قیمت پیدا می کند که به آن ارزشی اضافه نماییم، این ارزش ها کپی نمی شوند که به آن ویژگی های سازنده می گوییم که این ارزش ها مشخصات خاصی دارند که نسیت به کپی های رایگان ویژه گی های سازنده ایی ( نمی توان کپی – تقلید یا ذخیره و انبار کرد ) اضافه می کند که عبارتند از : ۱- آنی بودن: ( یک گزاره نسبی می باشد از ۱ دقیقه تا چند ماه ) ۲- شخصی سازی: ( مثلا دارویی عمومی قیمت ارزانی دارد ولی وقتی برای دی ان ای شما ساخته می شود شخصی سازی می شود،خودرواپشنال و… ) ۳- تفسیر: ( شرکت ردهت و آپاچی نرم افزار اپن سورس رایگان می دهد، ولی راهنمای آن پولی می باشد و یا کپیدی ان ایرایگان می شود ولی تفسیر آن هزینه ی زیادی دارد. ۴- اصالت: مثلا نرم افزاری معروف را رایگان دریافت کنید ولی به دلیل بد افزار بخواهید به اصل آن پول پرداخت کنید و…موسیقیها و عکس های اورجینال که حاضریم به اصل آن پول پرداخت کنیم ۵- دسترسی پذیری: مثلا به فضای ابری و قابلیت ذخیره سازی محتوای رایگان که بتوانیم فایل های خود را ذخیره نماییم پول پرداخت می کنیم که در دسترس باشند. ۶- تجسد: فضای دیجیتال بدن جسمان ندار در فضای سایبری رایگان می باشد ولی جهت حضوری کنسرت یا ارسال کتاب به صورت مجلد پول های زیادی دریافت می کنند. ۷- حمایت های مالی: که طرفداران به دلیل حمایت کمک های مالی پرداخت می کنند ‌( دارای ۴ شرط می باشد ۱- آسان پرداخت شود ۲- مقدار آن معقول باشد ۳- مزیت ایجاد نماید ۴-پولمستقیم بدست خلق کننده برسد ) ۸- یافته شدن: ویژگی به مانند ۷ ویژگی دیگر نمی باشد و پیدا کردن محصولی در بین محصولات نامحدود اینترنت بایستی توسط شرکت ها تحلیل و ارایه و پیشنهاد شود، که در نتفلیکس و آمازون به خاطر تحلیل این شرکت ها به طور کامل ارایه می شود.
با این حال جاری بودن شرایطی را برای استفاده کننده فراهم کرده است که استفاده هر کاری را که دوست دارد با استفاده از ابزارهای موجود بر روی ملای خود درآورد.

۴– مرور صفحه نمایش ( SCREENING ):
از عهد باستان تا نیمه قرن ۱۵ (‌ ۱۴۵۰ ) که ماشین چاپ توسط گوتنبرگ اختراع شد تمام مراودات و تعاملات به صورت شفاهی صورت می گرفت و ثبت و یادداشت فقط به طور محدود و در اختیار پادشاهان و ثروتمندان بود. بعد از چاپ کتاب تعداد واژگان از ۵۰ هزار به یک میلیون واژه رسید و این نشانه محصولات وتوسعه و پیشرفتکاری جدید جامعه بشری می باشد و از سال ۱۹۵۰ که عملا صفحه نمایش ها با تلویزیون اغاز گشت و از زمان فراگیری اینترنت همه گمان می کردند که کتاب خوانی منسوخ شده است و افراد گرفتار سرگرمی های جدیدی مانند دیدن تلویزیون وبازیهای کامپیوتری شده اند در صورتی که اصلا اشتباه می باشد و از ابتداء سال ۱۹۸۰ میلادی تا به حال مطالعه مردم ۴ برابر شده است و همه چیز را در صفه نمایش پیگیری و کنترل می کنند و عملا میان اهل کتاب و صفحه نمایش جنگی فرهنگی در گرفته است، که با این روند احتمالا پیروز آن صفحه نمایش می باشد، فضای مجازی که پنجره آن همین مانیتورها می باشد که حدود ۱۰ میلیارد مانیتور در سایزهای مختلف از گوشی های موبایل – ساعت های مچی – تبلت – تلویزیون – عینک های واقعیت مجازی – افزوده و ترکیبی صفحه نمایش های تبلیغاتی و… را شامل می شود، به نوعی عمل می کند که تمامآ ۳۱۰ میلیون کتاب و ۱/۶ میلیارد مقاله و…. را در خود جای می دهد و هر کسی با لینک و شدن برجسته به خطی در کتاب می تواند آن را در شبکه منتشر نماید و آن را فراگیر نماید و اگر این لینک ها دقیق و آسان زده شود، حتی اصلاح و دروغ های آن را می توان مانند ویکیپیدیا براحتی حذف نمود. الاایحال پیش بینی می شود کلا نوشتن حذف شود و همه چیز در تایپ خلاصه شود و از طرفی با ارزان شدن صفحات نمایش و نصب آن در محل های مختلف اعضاءخانوادهبا عینک های خاصی و با نگاه کردن به صفحات نمایش مطالب خود را از آنجایی که رها کرده اند دنبال نمایند و یا شاهد با توسعه عینک های ترکیبی عملا صفحات نمایش به شدت کاهش یابند.

۵– دسترسی داشتن (ACCESSING) :
شاید مالکیت زمانی معنا داشت فیلمی خریداری می شد، نوار کاستی خریده می شد و یا برای سفر به شهرها و مکان های دیدنی نیاز به خرید منزل نمی یود یا اجاره می شد، ولی الان با اتصال به سایت های فیلیمو، فیلمنت و … و خرید دسترسی، هر قیلمی را می توانیم تماشا کنیم و یا با اتصال به سایت های موسیقی، هر موسیقی را گوش نماییم و در خارج ها اوبر-آمازون – ایر ان بی برات اجاره مکان و ابرانی ها جاجیکا و شاهد در آینده هزینه های بیمه – تعمیرات – نگهداری و… باعث شود اجاره یا کرایه آن باعث شود سریعتر بتوانیم به آن با اجاره دسترسی پیدا کنیم و یا با زیاد شدن خودروهای خودران، گرفتن خدمات به جای خرید توسعه یابد و یا خرید نرم افزار اجاره ماهیانه آن انجام شود، به مانند فتوشاپ و یا به جای خرید کامپیوتر از فضا و حافظه رم ابری استفاده شود و به ۵ دلیل احساس می شود در آینده این موضوع دسترسی توسعه یابد : ۱- ماده زدایی ۲- درخواستی و آنی ۳- تمرکز زدایی در حوزه مالی با بلاکچینو بیت کوین انجام شده است ۴- هم افزایی بسترها مانند فیلم هایی که در فیلیمو و فیلمنت و … مشترکین قرار داده می شود. ۵- فضای ابری

۶– اشتراک گذاری (SHARING) :
در فضای اینترنت و وب شرایطی ایجاد شده است که شرکت های بزرگ سایت هایی به وجود آورده اند که از به اشتراک گذاری – مشارکت – همکاری و مالکیت اشتراکی که در اختیار استفاده کنندگان خود قرار می دهند بزرگ و بزرگتر می شوند. مثلا مانند: یوتیوپ – اینستاگرام –گوگل– توییتر و… به عنوانشبکه اجتماعیو شرکت های تخصصی مانند آپاچی و ریدیت (‌ ردهت ) به عنوان ارایه دهنده سرویس های اختصاصی شرایطی به وجود آورده اند که مالکیت اجتماعی برای تولیدات خود در عین حالی که برای شرکت ها می باشد برای شخص ایجاد کرده است.

۷– فیلتر کردن وپالایش(FILTERING) :
در کل ۱۵۸ میلیون کتاب داریم که ۲ میلیون کتاب اضافه می شود ؛ هر سال ۸ میلیون آهنگ ؛ ۱۶ هزار فیلم؛ ۳۰ میلیارد مطلب وبلاگی؛ ۲۲۰ میلیارد توییت و ۴۵۰ هزار محصول جدید که با کمی تلاش و وصل به اینترنت می تواند به کل این اطلاعات دسترسی پیدا کرد و جداکردن و گشتن در این فضا و رسیدن به علاقه مندی مورد نظر بسیار دشوار می باشد مطلب که طوری عمل نماییم یا اینکه از نرم افزارهایی استفاده نماییم که بتوانیم نیازمندی خود را در حوزه های مختلف توسط آن مشخص و هدفمند نماییم و مطالب به راحتی و سهولت در اختیارمان قرار گیرد و آن چیزی نیست جز استفاده ازفیلترینگدر فضای اینترنت، این کارها توسط گوگل؛ آمازون؛ توییتر؛ نتفلیکس؛ پاندورا؛ لینکدین و…. در سایت ها قرار داده شده و پیشنهاد های مختلف ارایه می دهد که از این طریق درآمدهای مختلفی نیز ایجاد می شود.
الاایحال نیاز به فیلترینگ با تنوع بسیار که بتوانیم اطلاعات باکیفیت و واقعی را مشخص و دریافت نماییم و…. که فیلترینگ به دانش تبدیل می شود که بتوانیم مخاطب را در هر شرایطی کنترل و یا جذب سایت ها و یا اینکه مشترک بتواند نیاز خود را در هر شرایطی تامین نماید. طوری که با قرار داد اوتار رودمان بتوانیم نیازمندی های واقعی خود را در فضای مجازی مشخص و بعد از آن اقدام نماییم به خرید. فیلترها بر اساس رفتار و کردار خودمان شخصی سازی شده است.

۸– بازآرایی (REMIXING):
درجهانمحصولات جدید از بازآرایی محصولات ساده قدیمی ایجاد می شود یا اینکهرشد اقتصادیپایدار از منابع جدید بوجود نمی آید، بلکه باز آرایی منابع کنونی به گونه ایی که آنها را ارزشمندتر کند عامل رشد و پایداری می باشد، یا اینکه تمامی فناوری های جدید و پیچیده از ترکیب فناوری های ساده قبلی و کنونی ساخته می شوند یا اینکه فناوری های مدرن از بازآرایی و ترکیب فناوری های ساده تر بوجود آمده اند که در حوزه فناوری در ۳۰ سال آینده بازآرایی طوری در شبکه انتشار و نهادینه خواهد شد که از ترکیب ویدیوها و تصاویر دو بعدی و سه بعدی قرار داده شده در شبکه اینترنت ویدیو ها و تصاویر جدید خلق خواهد شد که مباحث مالکیت نیز تحت شعاع قرار می گیرد و تغییر خواهد کرد. در حوزه ویدیو؛ تصویر؛ آهنگ و… و یا اینکه مالکیت تحت NFT به نوعی در محصول جدید لحاظ شده و توسط شبکه تعیین حدود می گردد.

در نهایت کل اقتصاد جهان از سوی ماده به بیت حرکت می کند و از مالکیت فاصله می گیرد و به سوی دسترسی می رود. و خودش را از ارز کپی دور می کند و به سوی

ارز

شبکه می رود و به سوی بازآرایی پیوسته؛ فزاینده و اجتناب ناپذیر حرکت می کند که در حال حاضر قوانین با آن دیر هماهنگ می شود و هماهنگی اتفاق می افتد. بازآرایی یگانه منبع نوآوری و

ثروت

می باشد.۹–تعامل کردن (INTERACTING):

واقعیت مجازی جهانی ساختگی می باشد که حسی بسیار واقعی دارد، ولی آن بی تحرک ولی کاملا ذهنی می باشد در آینده نزدیک عینک های واقعیت ترکیبی و تکنولوژی های جدید دیگر بیشتر در فضای مجازی شناور و حس واقعی ایجاد می کند؛ سنسورهای بسیار زیاد متصل به اتسان یا لباس هایمان و با نزدیک شدن

تلفن های همراه

مان؛ گوشی و ساعت و … به ما انسان ها تعاملات انسان یا تجهیزات جانی را با فضای مجازی و تجهیزات جانبی افزایش پیدا می کند (‌ نصب سنسور در تجهیزات لباس ها و اشاره به ماشین ظرفشویی و لباسشویی و… ارتباط برقرار می کنند.( پهبادها – کواد کوپترها و عینک های واقعیت مجازی ( شناوری بیشتر ) – آموزش واقعیت ترکیبی۱۰–پیگیری کردن (TRACKING):

ما انسان ها دقیق خدمات را نمی شناسیم ولی برای آنکه دقیق و کامل هویت خودمان را درک کنیم هر کاری می کنیم. تخمین زده می شود با توجه به کوچک شدن سنسورها و ابزارهای تصویر رداری و کوچک شدن عینک های واقعیت های اقزوده؛ ترکیبی و مجازی و تکنولوژی های جدید دیگر شخصی و اجتماعی تمامی افراد جریان زندگی خود را با نرم افزارهای ابری ضبط کامل نمایند و آنها را به تمامی عملکرد سلامتی؛ ورزشی و کاری و… پیوند بزنند و در

زمان و مکان

لازم آنها را جستجو و رصد نمایند و از ابتدا زندکی تا انتها ذخیره سازی و پیگیر نمایند.۱۱– پرسش گری (QUESTIONING):

فضای مجازی و وب گردی شرایط ذهن گروهی را فعال کرده، تفکرم را وسیعتر کرده است و اندیشه ام را کمتر و در رویاهایم پرسش ایجاد می شود به جای آنکه آن را در ذهنم پرورش دهم و فکر کنم در فضای وب جستجو می کنم؛ توییت می کنم، پاسخ می شنوم، جواب می دهم، انقدر پرسش و جواب می گیرم تا آنکه برای رویاهام عملکرایی داشته باشم، تا چیزی می سازم و خلق می کنم که مالکیت آن از خودم می باشد. به جای آنکه بنشینم و فکر کنم به انجام آن می پردازم و به آن جامه عمل می پوشانم. ولی بعضی ها فکر می کنند این دلخوش کنک می باشد و وقت گذرانی، ولی اینگونه نمی باشد. در اینترنت با پیوندها و آنلاین بودن میلیون ها نفر می توانیم با هدف و درست سوال کردن و جستجو پاسخ آنها را بگیریم. هر سال انسان ها ۲۵۰۰ میلیارد سوال از اینترنت می پرسند و موتورهای جستجو به همین تعداد پاسخ می دهند. در هر صورت اینترنت فضایی را فراهم کرده است که پرسش در آن راحت و جواب گرفتن و پیوند زدن به سادگی و هزینه بسیار کمی دارد

پرسش و پاسخ

به صورت صحبت و…۱۲–آغاز کردن (BEGINNING):

در زمانی زندگی می کنیم که از

تولد

اینترنت از ۶ اگوست ۹۱ حدود ۲۳ سال می گذرد که در حدود ۵۴۰۰ میلیون مشترک اینترنت می باشند و در حدود ۲۶.۲ میلیارد تجهیز از همراه – نوت بوک – تبلت -گیمر تجهیزات IOT – و… به اینترنت متصل می باشند و بحث های هوشمندسازی و ماینیگ اطلاعات از ابتدای سال ۲۰۲۴ در شبکه استارت خورده است. در

مغز

طبیعی که انسان ها پدید آورده اند و روزانه ۵۴۰۰ میلیون نفر در آن مشغول به ایجاد جریان اطلاعاتی در آن می باشند و هر روز آن را غنی تر و بروز رسانی می کنند و این افتخاری برای ما می باشد که شاهد رشد آن می باشیم و هر روز با شتاب بیشتری و بطور تصاعدی آن را توسعه و هوشمند می کنیم. الان با ۱۰۰ زتابایت اطلاعات در ۱۰ سال آینده ظرفیت اطلاعات آن به ۷۶۰ زتابایت می رسد و با استقرار هوش مصنوعی و شتابی که در توسعه آن وجود دارد و با اضافه شدن اتصالات جدید که هر سال نسبت به سال بعد دوبرابر می شود به مانند یک کامپیوتر مجازی واحد می باشد که در سطح زمان گسترده شده است و این ۵۴۰۰ استفاده کننده از طریق سیم مسی و فیبرهای نوری اتصالات نرونی را با تجهیزات انتهایی فراهم کرده اند و عملا با اتصالات بیشتر به شبکه و جمع اوری اطلاعات با تحهیزات جدید و اتصال به قسمت های مختلف حجم داده رو به افزایش می باشد و عملا این رایانه بزرگ که توسط انسان ها در حال بزرگ شدن می باشد و ۸ درصد برق جهان را می بلعد. الاایحال در ۲۶ سال آینده با رشد و توسعه ای که در شبکه ایجاد می شود دوباره در آغاز شبکه در سال ۲۰۵۰ می باشیم و این

رایانه

واحد که در ۵۴ هکتار زمان گسترده شده است در ۲۶ سال آینده همین مسیر بهتر شدن – هوشمندی بیشتر – جریان داشتن – دسترسی بیشتر – تعامل کاملتر – پیگیری دقیق تر -پرسشگری – بازآرایی – فیلترهای دقیقتر و کامل – اشتراک گذاری بیشتر و صفحات نمایش جدید و بیشتر را دوباره با همین فرایند آغاز می کند.

کنسول مدیریت، اینترنت عمومی، شبکه های شرکتی، شبکه های مهمان، قرنطینه، چارچوب احراز هویت، سرور احرار هویت، نرم افزار مشتری و در نهایت مشتری اجزای کلیدی کنترل دسترس به شبکه بشمار می روند. تمرکز ما در سال ۱۴۰۳ و همچنین ۱۴۰۴ بر روی اجرای فیبر به منازل، اماکن دولتی و تجاری است. مخابرات استان تهران با ارایه سرویس هایی نظیرتلفنثابت، دیتا و امکانات خصوصی به ارایه خدمت می پردازد. در بخش دیتا خدمات حوزه دیتای خانگی شامل FTTH، VDSL، ADSL , و در بخش دیتای تجاری شامل اینترنت، SIP-T و همچنین شبکه اختصاصی است. در بخش امکانات اختصاصی نیز POWER فضا و لینک را شاهد هستیم.

شایان ذکر مهندس ملک جعفریان در این کنفرانس به تشریح و تبیین سیاست های شرکت مخابرات ایران در حوزه گسترش فیبرنوری بعنوان یکی از اصلی ترین محورهای ایجاد شهرهای هوشمند پرداخت و انسجام و همراهی سایر سازمان ها و نهادها را در ایجاد شهر هوشمند موثر دانست.

پاسخگویی به پرسش های حاضران توسط مدیر مخابرات استان تهران، پایان بخش برنامه نخستین روز از برگزاری کنفرانس بین المللیمسکن، شهرسازی و بازآفرینی شهری در نمایشگاه شهر هوشمند ایران بود.



#‌اخبار منبع: اکونا پرس

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

عارف معاون اول رئیس جمهور آیین نامه اجرایی جزء 10 بند ث تبصره 13 قانون بودجه سال 1403 کل کشور را ابلاغ کرد. براساس مصوبه جدید دولت، جانبازان مشمول واردات خودرو می توانند با انصراف از واردات، نسبت به دریافت...

4 ساعت پیش

قیمت هایما 8s روز گذشته توسط ایران خودرو کاهش یافت؛ ایران خودرو چندی پیش در تاریخ 6 آبان ماه طی بخش نامه‌ای قیمت جدیدی برای هایما 8اس اعلام کرده بود، اما روز گذشته در لیست قیمتی که ایرانخودرو منتشر کرد،...

4 ساعت پیش

  فونیکس، یکی از زیر برندهای مدیران خودرو لیست قیمت آبان 1403 محصولات خود را طی جدولی اعلام کرد.  نوع خودرو قیمت (تومان) آریزو6 پرو 1,437,000,000 آریزو6 GT 1,614,100,000 تیگو7 پرو 1,730,300,000 FX پریمیوم 1,966,700,000 تیگو8 پرومکس IE 2,809,800,000 تیگو8...

4 ساعت پیش

در اطلاعیه جدید گروه پرشیا موبیلیتی، شاسی‌بلند ترا اعلام و دعوتنامه سری اول مشتریان خودرو صادر شد. طی این اطلاعیه و بر اساس اعلام سازمان حمایت، قیمت این خودرو در درب کارخانه به مبلغ ۲۶ میلیارد و ۷۷۲ میلیون ریال...

4 ساعت پیش

نمایشگاه خودرو اصفهان 1403 از امروز (یکشنبه 13 آبان) افتتاح شده و به مدت 4 روز ادامه دار خواهد بود. گروه ایران روور یکی از شرکت کنندگان این نمایشگاه است که با محصولات وارداتی اشکودا به این نمایشگاه آمده است....

3 دقیقه پیش

نمایشگاه‌های فروش خودروهای خارجی که تا دو سال پیش تنها میزبان خودروهای کارکرده قدیمی بودند، حالا مملو از خودروهای جدید و صفر وارداتی‌اند. محصولاتی که با مقررات فراوان برای فروش به مصرف‌کننده نهایی در سامانه یکپارچه عرضه می‌شدند و سیاستگذار...

4 ساعت پیش

رئیس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور فراجا به این پرسش که آیا به هنگام فروش خودرو باید کارت سوخت را هم به خریدار تحویل دهیم یا خیر؛ پاسخ داد.

4 ساعت پیش

پذیرفته شدگان طرح جایگزینی خودرو، فقط تا ۲۰ آبان برای مراجعه به مراکز اسقاط، فرصت دارند. مهران سالاریه‏ اعلام کرد: پذیرفته‌شدگان طرح‌های جایگزینی دو خودروساز ایران خودرو و سایپا که پیامک دریافت کرده‌اند، فقط تا 20 آبان مهلت دارند ضمن...

4 ساعت پیش

معاون بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا گفت: عرضه خودرو موضوعی بسیار مهم است که بر اساس شرایط مشخص صورت می‌پذیرد و در هیج جای جهان عرضه خودرو از طریق بورس انجام نمی‌شود. مهدی آقاطاهریان، معاون بازاریابی و فروش گروه...

4 ساعت پیش

بیشتر...