آستان نیوز | 3 سال پیش

بازچرخانی تجهیزات پزشکی در کشور با سرمایه گذاری آستان قدس رضوی آستان نیوز پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی حرم مطهر امام رضا علیه السلام

بازچرخانی تجهیزات پزشکی در کشور با سرمایه گذاری آستان قدس رضوی
آستان قدس همواره حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان را یکی از دغدغه های اصلی خود می داند؛ حال اگر این کسب و کار در حوزه سلامت مردم و موثر در روند تحول نظام سلامت کشور باشد، اهمیتی دو چندان پیدا می کند.

به گزارش آستان نیوز، مهر ماه سال گذشته بود که مرکز نوآوری ویتا با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری افتتاح شد؛ مرکزی که پروژه بازچرخانی یا همان تعمیر، به روزرسانی و نوسازی دستگاه‌ها و تجهیزات پزشکی را بر عهده گرفت تا با مشارکت و سرمایه گذاری شرکت فناوری و نوآوری آستان قدس رضوی و همکاری شتاب دهنده سنتز دانشگاه صنعتی شریف اقدامی مهم در حوزه بهداشت و درمان آغاز شود.

تجهیزات معیوب در مسیر بازسازی
پیش از این، دستگاه ها و تجهیزات پزشکی به دلیل نداشتن دانش کافی چه برای راه اندازی و چه برای تعمیر، در وضعیت اسقاط قرار می‌گرفتند، اما این پروژه شرایطی را فراهم کرد تا تجهیزات معیوب وارد مسیر بازسازی و احیا شوند. در قالب این طرح با دریافت مجوز از مراجع ذیصلاح، دستگاه های پزشکی که قابلیت بازچرخانی را دارند، شناسایی شده و پس از خرید تجهیزات لازم، عملیات بازچرخانی انجام می‌شود.

بازچرخانی 20 ونتیلاتور در دوره کرونا
طبق گزارش شرکت فناوری و نوآوری رضوی، از زمان افتتاح این مرکز تاکنون یک دستگاه سی تی اسکن، یک دستگاه تصویر برداریCRM و 20 دستگاه ونتیلاتور توسط متخصصان داخلی بازچرخانی شده است و تعمیر و به روزرسانی 81 دستگاه دیگر نیز در دست اقدام است که پیش بینی می شود تا در ماه های آینده تکمیل شود.

همچنین این مرکز قصد دارد از تیر ماه سالجاری با بهره گیری از توانمندی متخصصین کشور، توان بازچرخانی خود را به 20 واحد دستگاه در ماه در خطوط بازچرخانی، از جمله 12 واحد دستگاه تنفسی، ارتقا دهد تا در شرایط بحرانی کشور ناشی از شیوع کرونا و تحریم‌ها، گام موثری در راستای تامین نیاز به تجهیزات پزشکی بر دارد.

حمایت از نخبگان و جلوگیری از خروج ارز
بهره وری و استفاده از توانمندی نیروی متخصص داخلی از جمله اهداف طرح بازچرخانی تجهیزات پزشکی است، چرا که علاوه بر اشتغالزایی، نقش موثری در جلوگیری از خروج نخبگان از کشور داشته است. جلوگیری از خروج ارز نیز یکی دیگر از اهداف پروژه بازچرخانی تجهیزات پزشکی در داخل کشور است.



#‌اخبار #‌بهداشت_درمان

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

استروژن یک هورمون جنسی است که بر بسیاری از سیستم‌های بدن از جمله سیستم تولید مثل، استخوان‌ها، پوست و مغز تأثیر می‌گذارد.

4 روز پیش

ویتامین D یکی از ویتامین‌های ضروری برای حفظ سلامت استخوان‌ها، سیستم ایمنی بدن و بسیاری از عملکردهای دیگر است. بدن انسان به طور عمده از طریق نور خورشید این ویتامین را تولید می‌کند، اما برخی عوامل می‌توانند مانع از جذب کافی ویتامین D از خورشید شوند.

پریروز

واریس، یکی از شایع‌ترین مشکلات عروقی است که با ظاهر ناخوشایند رگ‌های برجسته و پیچ‌خورده در پاها، می‌تواند بر کیفیت زندگی افراد تأثیر بگذارد. این مشکل علاوه بر جنبه زیبایی، ممکن است با درد، خستگی، سنگینی پاها و حتی عوارض جدی‌تری مانند لخته‌های خونی و زخم‌های پوستی همراه باشد. خوشبختانه با پیشرفت‌های علم پزشکی، روش‌های متنوع و موثری برای درمان قطعی واریس معرفی شده‌اند.

پریروز

یک پژوهش جدید که توسط محققان دانشگاه کانتربری در نیوزیلند انجام شده است، نشان می‌دهد کودکانی که بیش از ۹۰ دقیقه در روز به هر نوع صفحه نمایشی (تلویزیون، تلفن‌هوشمند، تبلت، مانیتور و غیره) نگاه می‌کنند، در سنین ۵/۴ تا ۸ سالگی از نظر واژگان (روان بودن حروف)، اعداد و ارتباطات، کمتر از حد متوسط هستند.

4 روز پیش

 رشد گفتاری کودکان از شش ماهگی سالگی آغاز می شود و در طول روند رشد ممکن است اختلالاتی برای کودک بوجود آید. تاخیر کلامی،لکنت زبان،ناروانی های گفتار و مشکلات تلفظی از جمله اختلالاتی است که می تواند در گفتار کودکان ایجاد شود. بسیاری از والدین زمانی که با مشکلات گفتاری کودک خود موجه می شوند دچار اضطراب و دستپاچگی می گردند.مرکز گفتاردرمانی دکتر صابر با در اختیار داشتن متخصصین گفتاردرمانی کودکان با تجربه در حیطه اختلالات گفتاری و ارزیابی دقیق گفتار کودکان شما را در جهت بهبود مشکلات گفتاری کودکان خود یاری می رساند.

پریروز

گاهی اوقات حمایت اجتماعی معنادار کمتر مردان، آنها را برای همراهی و حمایت به شرکای عاطفی متکی می‌کند.

5 روز پیش

بیشتر بزرگسالان هنگام مرگ، حرف از آمدن عزیزان خود به بالین‌شان و صحبت با آنها می‌زنند. اما کودکان هنگام مرگ چه می‌بینند؟

5 روز پیش

در روابط خانوادگی، یکی از مهم‌ترین و پیچیده‌ترین موضوعات، تعیین حد و مرزهای صمیمیت میان والدین و فرزندان است. این موضوع نه تنها به روابط خانوادگی بلکه به سلامت روانی و اجتماعی افراد نیز مرتبط است. هرچند صمیمیت و نزدیکی عاطفی بین والدین و فرزندان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، اما در عین حال، تعیین مرزهای مناسب برای حفظ استقلال و توسعه شخصیت فردی فرزند، ضروری است.

6 روز پیش

ورزش حداقل 30 دقیقه ای سه بار در هفته، می تواند به اندازه ویاگرا و داروهای مشابه در بهبود عملکرد نعوظ موثر باشد. 

3 روز پیش

بیشتر...