دیجیاتو |
3 سال پیش

چین آزمایش پهپادهای انتحاری برای حمله به اهداف مختلف

آکادمی الکترونیک و فناوری اطلاعات چین (CAEIT) اخیرا ویدیویی منتشر کرده که در آن شاهد پرتاب پهپادهای انتحاری از پشت کامیون و هلیکوپتر هستیم.

در این ویدیو پهپادهای انتحاری از راه دور توسط دستگاهی شبیه به تبلت کنترل می‌شوند. منابع ناشناس به «South China Morning Post»اعلام کرده‌اندکه این پهپادها و همچنین کامیون بخشی از استراتژی ارتش چین محسوب می‌شوند.

یکی از این منابع اعلام کرده:

«این کامیون و پهپادها در مراحل اولیه توسعه قرار دارند و مشکلات فنی هنوز برطرف نشده‌اند. یکی از نگرانی‌های اصلی درباره آن‌ها مربوط به سیستم‌های ارتباطی و نحوه جلوگیری از بروز مشکلات برای پهپادهای انتحاری محسوب می‌شود. ارتش به این موضوع پی بده که هوش مصنوعی مورد استفاده در این پهپادها واکنش کندی از خود نشان می‌دهد.»

در گزارش دیگری به این موضوع اشاره شده که این پهپادها برای هدف قرار دادن سربازها، تانک‌ها و دیگر وسایل نظامی توسعه پیدا کرده‌اند و این اولین باری نیست که CAEIT دست به چنین آزمایش‌هایی می‌زند.

در نوامبر ۲۰۱۷ این موسسه تحقیقات آزمایش‌های مشابهی را انجام داد که به باور بسیاری، بزرگترین آزمایش در نوع خود محسوب می‌شد. در این آزمایش‌ها شاهد وجود ۲۰۰ هواپیمای کوچک با بال ثابت بودیم.

به نظر می‌رسد پهپادهای موجود در ویدیوی اخیر شبیه به «CH-901» هستند که اولین پهپاد حمله تاکتیکی چین محسوب می‌شود. این پهپاد ۱.۲ طول دارد و وزن آن به ۹ کیلوگرم می‌رسد. ابعاد کوچک و وزن کم، باعث عملکرد پایین آن نمی‌شوند و این پهپاد می‌تواند با سرعت ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت پرواز کند.

این پهپادها نه تنها سرعت بالایی دارند، بلکه می‌توانند تا ۲ ساعت پیش از انفجار نیز پرواز کنند که آن‌ها را تبدیل به وسایل ترسناکی می‌کنند. در حال حاضر اطلاعات کاملی درباره پهپادهای جدید وجود ندارد، اما با توجه به اینکه می‌توانند سیستم‌های دفاع هوایی را به چالش بشکند، باعث نگرانی کشورها خواهند شد.



#‌فناوری #‌تکنولوژی #‌علمی منبع: دیجیاتو

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

گوشی تاشدنی جدید گلکسی زد فلیپ ۶ سامسونگ با تراشه‌ی قدرتمند کوالکام در گیک‌بنچ رؤیت شد.

5 ساعت پیش

تحقیقات جدید دانشمندان نشان می‌دهند که بهترین سرنخ وجود حیات در سیارات، رنگ بنفش آن‌ها است که نوعی باکتری در زمین، می‌تواند توضیح مناسبی برای این سرنخ باشد.

12 ساعت پیش

بارندگی شدید و جاری شدن سیل بی‌پیشینه این هفته در امارات عربی متحده و عمان باعث آبگرفتگی بزرگراه‌ها و ساختمان‌ها، ترافیک ایستا، اختلال کار فرودگاه و محبوس شدن مردم در خانه‌هایشان شد و زیان‌های جانی و مالی به همراه داشت.

11 ساعت پیش

تولید گوشی ایرانی چند سالی است توجه‌ها را به خود جلب کرده است و وزیر ارتباطات در آخرین اظهاراتش درباره آن گفت که سالیانه بیش از سه میلیارد دلار صرف واردات ۱۰ تا ۱۴ میلیون دستگاه گوشی می‌شود اما این امکان برای ما وجود دارد که بتوان تولیداتی در این بخش داشته باشیم.

17 ساعت پیش

با استفاده از نانوموادزیستی، محققان ساختار میکرومقیاسی ساختند که می‌تواند داروهای ضدسرطان را با موفقیت در محل تومور رهاسازی کند.

20 ساعت پیش

دانشمندان سنگاپوری، ارتشی از سوسک‌‎های مکانیکی که به‌صورت ریموت کنترل می‌شوند را در یک زمین بیابانی آزمایش کرده‌اند که در آینده می‌توان از این سوسک ها برای مأموریت‌های جستجو و نجات کمک گرفت.

16 ساعت پیش

آلفارومئو پس از یک هفته پرماجرا، در روز دوشنبه اعلام کرد که نام شاسی بلند جدید خود را به دلیل فشار دولت ایتالیا تغییر خواهد داد. این خودرو در ابتدا آلفارومئو میلانو نام داشت اما اکنون آلفارومئو جونیور خوانده می‌شود.

9 ساعت پیش

دیرینه‌شناسان در هندوستان فسیل خزنده‌ای باستانی را پیدا کرده‌اند که شاید بزرگترین مار تاریخ طبیعت باشد و تایتانوبوآ را که تا پیش از عنوان بزرگترین مار تاریخ را در اختیار داشت از تخت شاهی به زیر بکشد.

19 ساعت پیش

با محبوبیت شاسی‌بلندها در سراسر جهان، خودروسازان این مدل‌های بلندقامت را در انواع و اندازه‌های مختلفی به بازار فرستادند و شاسی‌بلندهای بسیار کوچکی با ابعادی در اندازهٔ هاچ‌بک‌ها به بازار آمدند.

22 ساعت پیش

بیشتر...