محور جلسات تنظیم بازار بحث درباره اقلام ضروری خانوارها است تسنیم
به گزارشخبرگزاری تسنیماز تبریز،بهرام سرمست امشب در جلسه ستاد تنظیم بازار استان آذربایجان شرقیبا اشاره به نقش تعیینکننده جلسات ستاد تنظیم بازار در تامین کالاهای اساسی مردم عزیز، گفت: این جلسات باید مستند به تحلیل بازار، پیشبینی قیمتها و مبتنی بر گزارش واقعبینانه باشد.
وی افزود: محور جلسات تنظیم بازار، بحث و تصمیمگیری درباره اقلام ضروری به دلیل سهم بیشتر آنها در سبد معیشتی و مصرف خانوارها است.
استاندار آذربایجان شرقیاضافه کرد: با توجه به اهمیت گوشت قرمز، مرغ و نان در نزد مردم، دولت برای تامین و تنظیم قیمت این اقلام برنامهریزی و سرمایهگذاری دایمی دارد.
سرمست با اشاره به این که ارزیابی از میزان موفقیت عملکرد مدیران متفاوت است، یادآوری کرد: به عنوان مثال به طور سنتی در ارزیابی عملکرد فرمانداران، موضوع آرد و نان و کنترل و نظارت محسوس آن بسیار مهم است، در حالی که امروزه ارائه خدمات فرهنگی به عموم شهروندان یا طراحی و چیدمان مبلمان شهری برای افراد معلول و سالمندان در ارزیابی فرمانداران و شهرداران جدی گرفته نمیشود.
وی ادامه داد: سهم چشمگیر نان در شکایات مردمی از طریق سامانه 124 توسط شهروندان، نشان می دهد که این مسئله باید توسط سازمانهای متولی جدی گرفته شود.
استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: سازمان های صمت و جهاد کشاورزی با همکاری نهادهای مسئول ذیربط دیگر با نگرش هدفمند، توأم با تحلیل بازار و آیندهنگری و با لحاظ کردن هزینه خانوار در سایر هزینهها و پیشبینی قیمتهای آینده اقلام ضروری، گزارش سه یا شش ماههدر جلسات ستاد تنظیم بازار ارائه دهند.
سرمست افزود: گمرکات استان در راستای حمایت و همراهی ستاد تنظیم بازار نسبت به تسریع در ترخیص کالاهای اساسی اهتمام کند.
وی بیان کرد: همچنین سامانه ستکا به صورت پایلوت تا آخر سال جهت تنظیم بازار به صورت آزمایشی در استان راهاندازی شود.
استاندار آذربایجان شرقی، گفت: در راستای ماموریت های ستاد تنظیم بازار برخی تکالیف به سازمانها و ادارات محول میشود که باید به صورت جدی انجام دهند.
سرمست با اشاره به قیمت بالای گوشت گفت: جهاد کشاورزی میتواند با کمک به بهبود الگوی مصرف خانوارها در مصرف گوشت و با ترویج فرهنگ استفاده از گوشت آبزیان علاوه بر کاهش هزینه سبد خانوارها به ارتقای سلامتی آنان نیز کمک کند.
انتهای پیام/
#اخبار
بیشتر...
تبلیغات
نشست بررسی تاریخچه عکاسی در اردبیل با عنوان «عکاسباشی؛ از علی خان والی تا عکاسی پلازا» در موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
فرماندار شهرستان اردستان گفت: مردم این شهرستان از مدیریت ناکارآمد برخی ادارههای خستهاند و درخواست تغییر دارند.
فرماندار ویژه ورامین در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان ورامین گفت: تولید داخلی به عنوان عامل اصلی در تحقق استقلال اقتصادی کشور و نمایانگر قدرت ایران اسلامی در سطح بینالمللی است.
سرپرست فرمانداری تیران و کرون گفت: راه اندازی کتابخانه سیار در این شهرستان یکی از مطالبات مردمی برای دسترسی آسان به کتاب و مطالعه است.
نخست وزیر عراق و هیئت همراه با رهبر انقلاب اسلامی دیدار و گفتگو کردند.
حسن فتحی چند سالی را به کارگردانی سریال تاریخی «جیران» گذراند و پس از فراز و نشیبهای ابتدایی که این پروژه به لحاظ انتشار و مناقشه بر سر مالکیت ادبی هنری از سر گذراند، به ساخت «ازازیل» برای شبکه نمایش خانگی مشغول شد؛ پروژهای که اگرچه هنوز زمان انتشارش مشخص نشده اما حالا با حاشیههایی از جنس دیگر مواجه شده است.
معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب خوزستان، از بخشودگی جریمه استفادهکنندگان غیرمجاز از شبکه توزیع آب شهری و روستایی از بهمن ماه تا پایان اسفند خبر داد.
سرپرست فرمانداری ویژه ملایر پروژه سایت پرتودهی در ملایر را یکی از پروژههای عظیم غرب کشور دانست و گفت: مرکز پرتودهی غرب کشور نمونه بارز جهش تولید است که فاز نخست این پروژه عظیم ملی در آستانه بهرهبرداری است.
واقعیت امر این است که ترامپ را نمیتوان به سبک و سیاق سیاستمدارانی مانند کارتر، بوش پسر و بایدن فردی پایبند به برخی خطوط قرمز راهبردی در عرصه داخلی و خارجی آمریکا قلمداد کرد. خلق دکترین، متغیری وابسته به وجود برخی پیشفرضها، اصول و استراتژیها در ذهنیت یک سیاستمدار است. اگرچه در عرصه اقتصادی میتوان از اصولی مانند «حمایت گرایی اقتصادی»،«گذار از نهادگرایی در عرصه اقتصاد بینالملل»و … بهعنوان برخی مؤلفههای ذهنی وی یادکرد اما این گزارههای ذهنی، بیش از آنکه مولود یک اندیشه اقتصادی باشد، معلول رویکرد پراگماتیستی ترامپ در عرصه اقتصاد و تجارت است.
بیشتر...