حقوق نیوز |
2 سال پیش

استراتژی برای تقویت انگیزه زمانی که افسرده هستید حقوق نیوز

8 استراتژی برای تقویت انگیزه زمانی که افسرده هستید

علائم افسردگی می تواند از خفیف تا شدید متغیر باشد. آنها می توانند مزمن باشند یا می توانند به صورت دوره های یکباره ناشی از حوادث آسیب زای زندگی مانند مرگ یا بیماری در خانواده، پایان ازدواج یا مشکلات مالی رخ دهند.

علائم افسردگی عبارتند از:

  • کاهش علاقه به فعالیت هایی که معمولاً لذت بخش هستند
  • بی خوابی یا افزایش نیاز به خواب
  • بی اشتهایی یا افزایش نیاز به غذا خوردن که منجر به کاهش یا افزایش وزن می شود
  • بی قراری، تحریک پذیری یا کمبود انرژی و خستگی
  • مشکل در تمرکز و انجام کارهای معمولی
  • تصویر ضعیف از خود
  • افکار خودکشی

نکاتی برای داشتن انگیزه و حفظ انگیزه

اگر فکر انجام کاری طاقت فرسا به نظر می رسد، از کوچک شروع کنید. اهداف کوچک و قابل مدیریت تعیین کنید. همانطور که به این اهداف می رسید، می توانید شروع به اضافه کردن موارد بیشتری به آنها کنید تا اینکه در نهایت به همه اهداف خود برسید. در اینجا چند پیشنهاد برای شروع شما وجود دارد.

1. از رختخواب بلند شوید و از لباس خواب بیرون بیایید

عمل ساده بلند شدن اولین پیروزی خوب روز است. چند یادداشت ثابت همراه با جملات تاکیدی مثبت بگذارید، مانند: "بله، شما می توانید این کار را انجام دهید"، "هر سفر طولانی با یک قدم شروع می شود" یا "هرگز تسلیم نشو!" مغز شما هر فکری را که ایجاد می کنید هضم می کند، پس افکار مثبت را به او بدهید.

2. به پیاده روی بروید

ورزش به بدن شما کمک می کند تا اندورفین، هورمون های احساس خوب را آزاد کند. ورزش حداقل 35 دقیقه در روز، پنج روز در هفته، می تواند علائم افسردگی خفیف تا متوسط را بهبود بخشد. همچنین ممکن است به درمان انواع شدیدتر افسردگی کمک کند.

در مطالعه دیگری با منبع معتبر، چهار هفته تمرین هوازی برای بهبود علائم افسردگی مشخص شد.

3. دستان خود را کثیف کنید تا خلق و خوی بهبود یابد

با توجه به یک منبع معتبر مطالعه روی موش، نوع خاصی از باکتری موجود در خاک ممکن است تولید سروتونین را افزایش دهد. سروتونین به نوبه خود به کاهش علائم افسردگی کمک می کند.

باکتری‌هایی که در غذاهای تخمیر شده یافت می‌شوند، مانند ماست، می‌توانند با کاهش اضطراب و بالقوه بهبود علائم افسردگی، خلق و خوی خود را تقویت کنند.

4. بیش از حد برنامه ریزی نکنید

برای هر کار یا هدفی که انجام می دهید، هر چقدر هم که کوچک باشد، به خودتان تبریک بگویید.

اگر فقط می توانید یک یا دو کار را انجام دهید، خوب است. برای هر کار یا هدفی که انجام می دهید، هر چقدر هم که کوچک باشد، به خودتان تبریک بگویید. این به بهبود اعتماد به نفس و حس انگیزه شما کمک می کند.

5. از منفی گرایی دوری کنید

مغز شما هر فکری را که ایجاد می کنید هضم می کند، پس افکار مثبت را به او بدهید.

خواندن اخبار یا گشت و گذار در اینترنت، صحبت با افرادی که شما را خسته و منفی می کنند، یا مرور مجدد موضوعات غمگین – همه این فعالیت ها می توانند بر روحیه و انگیزه شما تأثیر بگذارند. در عوض، بر احساسات قدردانی تمرکز کنید. مطالب نشاط آور را بخوانید و اطراف خود را با افراد مثبت احاطه کنید.

6. به یک روتین پایبند باشید

احساس انجام وظایف روزانه باعث ارتقاء حس خوب می شود.

روال خود را یادداشت کنید، آن را روی دیوار یا جایی که آن را می بینید بچسبانید، و هنگامی که کارها را کامل کردید از علامت های تیک استفاده کنید. حس انجام دادن کارهای روزانه حس خوب بودن را تقویت می کند و به شما انگیزه می دهد تا هر روز هدف بیشتری داشته باشید.

همچنین می توانید یک دفترچه یادداشت به عنوان بخشی از برنامه روزانه خود داشته باشید. دفترچه ها مکان خوبی برای دفع افکار منفی و ایجاد فضا برای مثبت ها هستند.

7. معاشرت کنید

روابط مثبتی را انتخاب کنید، مردم را تشویق کنید تا در صورت تمایل با شما معاشرت کنند و به داوطلب شدن فرصت دهید. کمک به فرد نیازمند، خلق و خوی شما را بهبود می بخشد و انگیزه شما را برای بلند شدن از رختخواب در روز بعد افزایش می دهد.

8. خواب کافی داشته باشید

افسردگی می تواند از نظر جسمی تخلیه کننده باشد. کم یا زیاد خوابیدن بر خلق و خوی شما تأثیر می گذارد. هشت ساعت خواب در روز را هدف بگیرید.



#‌روانشناسی #‌روانشناسان منبع: حقوق نیوز

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

کتاب خودیاری برای درمان وسواس فکری عملی به زبان ساده توسط دکتر کامیار سنایی مرداد ماه سال ۱۳۹۹ نگاشته‌شد. بهنرین کتاب برای کمک به درمان وسواس فکری عملی...

6 ماه پیش

اختلال دوقطبی یک اختلال خلقی مزمن است که باعث تغییرات شدید در خلق و خو، سطح انرژی و رفتار می شود. دوره‌های شیدایی و هیپومانیک نشانه اصلی این بیماری هستند و اکثر افراد مبتلا به اختلال دوقطبی دوره‌های افسردگی نیز دارند. این بیماری با داروها، رواندرمانی، تغییر شیوه زندگی و سایر درمان ها قابل کنترل […]

5 ماه پیش

ترس از مجازات، آبرو و یا مورد بازخواست قرار گرفتن باعث می شود تا کودک و نوجوان از گفتن حقایق سر باز زند و گرایش به دروغگویی در آن ها شدت می یابد.

6 ماه پیش

خانواده اولین و مهم‌ترین بافت اجتماعی را برای رشد فرد فراهم می‌سازد. روش‌هایی كه والدین در تربیت فرزندان خود به كار می‌گیرند، نقشی اساسی در تأمین سلامت روانی فرزندان آنها خواهد داشت به‌طوریکه اکثر مشکلات رفتاری کودکان منعکس کننده‌ی رفتارهای است.

6 ماه پیش

کتاب خودیاری برای درمان پانیک کتابی است به زبان ساده درباره حملات پانیک. در این کتاب در ابتدا خواننده با ساختار پانیک و دلایل ایجاد آن آشنا می شود

6 ماه پیش

اضطراب جدایی چیست؟ طبیعی است که فرزند خردسال شما هنگام جدایی از شما احساس اضطراب کند. در اوایل کودکی، گریه کردن، عصبانیت، یا چسبیدن (همه نشانه‌های اضطراب جدایی) واکنش‌های سالم به جدایی و مرحله طبیعی رشد هستند. ممکن است از تولد کودک شروع شود و ممکن است تا سن چهار سالگی دوباره تکرار شود. در […]

5 ماه پیش

این یک باور کلیشه ای است که بزرگترین مشکلات در ازدواج حول محور پول و رابطه جنسی می چرخد. اما این ها تنها مشکلاتی نیستند که می توانند یک رابطه طولانی مدت را ایجاد یا از بین ببرند. مجموعه ای از…

6 ماه پیش

آگورافوبیا یک وضعیت روانشناختی است که باعث ترس بیش از حد از موقعیت های خاص می شود. برخی از افراد حتی ممکن است از ترک خانه خود اجتناب کنند. آگورافوبیا با درمان قابل کنترل است که شامل دارو درمانی، درمان شناختی رفتاری و تغییر سبک زندگی است. هر چه زودتر تشخیص و درمان را دریافت […]

5 ماه پیش

کتاب صوتی پورنوگرافی لذت ممنوعه را می توانید از طریق فروشگاه سایت دکتر سنایی تهیه کنید. همچنین از طریق شماره واتس آپ 00989034733009 نیز می توانید سفارش...

6 ماه پیش

بیشتر...