جزئیات راه اندازی بانک هوشمند ارائه خدمات مالی آنلاین از مرداد ۱۴۰۴ twitter cd3333 twitter cd3333 linkedin 161 rss
به گزارششمانیوزبه نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، حسین افشین در آئین امضای توافقنامه همکاری با بانک مرکزی از راهاندازی «بانکاس» نئوبانک مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی با همکاری بانکهای عامل مختلف و متکی به توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان، خبر داد و تصریح کرد: در قالب این توافقنامه همکاری، نئوبانک هوشمند با عنوان «بانکاس»، حمایت میشود.
معاون علمی رئیسجمهور از شناسایی و حمایت تیم توانمند برای راهاندازی این نئوبانک، طی دو ماه آتی و رونمایی رسمی از آن تا مردادماه سال آینده خبر داد و گفت: طی تعاملاتی که با بانک مرکزی داشتیم و با استفاده از اعتباراتی که معاونت علمی در اختیار دارد، راهاندازی این بانک هوشمند در قالب این توافقنامه میان معاونت علمی و بانک مرکزی در دستور کار قرار گرفت که ۶ مرداد سال آینده و همزمان با روز کارآفرین، بهطور رسمی آغاز بهکار خواهد کرد.
وی با بیان اینکه برای ایجاد و راهاندازی «بانکاس»، از فناوری هوش مصنوعی به کمک شرکتهای دانشبنیان استفاده میشود، عنوان کرد: با حمایت و همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و بانک مرکزی ذیل این توافقنامه همکاری، نئوبانک هوشمند و مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی قادر خواهد بود تحول جدیدی را در ارائه خدمات پولی و بانکی به مردم رقم بزند.
همکاری بانکها و شرکتهای دانشبنیان برای ایجاد «بانک اس»
مسعود همدانلو، دبیر ستاد دیجیتال، اتصالپذیری و ارتباطات درباره «بانکاس»، نئوبانک مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی بیان کرد: موافقتهای اولیه برای ایجاد «بانکاس» صورت گرفته و زمینه برای تخصیص اعتبارهای اولیه نیز فراهم شده است.
وی در ادامه با اشاره به تحقق موافقت اولیه میان معاونت علمی و بانک مرکزی برای راهاندازی این نئوبانک، عنوان کرد: از وجوه تمایز این نئوبانک، مشارکت شرکتهای دانشبنیان و بانکهای عامل مختلف است. این نئوبانک متکی به یک بانک عامل نخواهد بود و بانکهای مختلف در راهبری این نئوبانک نقشآفرین خواهند بود. نئوبانک مبتنی بر «اعتبار اجتماعی» به ارائه تسهیلات خواهد پرداخت که روشی متفاوت از روشهای معمول در بانکها است.
همدانلو، عنوان کرد: به زودی فراخوانی برای شناسایی و بررسی طرحهای شرکتهایی که بتوانند چنین پلتفرمی را طراحی کنند، اعلام خواهد شد. پس از بررسیها، شرکت توانمند شناسایی و فرآیند ایجاد نئوبانک با حمایت و تعامل معاونت علمی و بانک مرکزی پیش خواهد رفت.
گفتنی است، «بانکاس» که با حمایت معاونت علمی و توسط شرکتهای دانشبنیان و همکاری بانکهای کشور ایجاد میشود، خدمات خود را به صورت آنلاین و بدون نیاز به شعبه فیزیکی ارائه میدهد. این نئوبانک، از فناوریهای نوین برای ارائه خدمات مالی به مشتریان بهره میبرد و تمرکز زیادی بر تجربه کاربری ساده و کاربرپسند خواهد داشت. انجام تمام خدمات مالی و بانکی به صورت برخط، سهولت و سرعت در انجام تراکنشها و دریافت خدمات آنلاین، کاهش هزینهها به دلیل ساختار دیجیتال، و دسترسپذیری جهانی که امکان استفاده از خدمات را برای مشتریان در کشورهای مختلف فراهم میکند، از مزایای «بانکاس» به شمار میرود.
#اخبار
بیشتر...
تبلیغات
سازمان هواشناسی کشور نسبت به فعالیت سامانه بارشی و خیزش گرد و خاک در نقاط مختلفی از کشور تا روزهای
سرپرست معاونت استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشور گفت: پروازهای ورودی و خروجی فرودگاه مهرآباد تهر
معاون وزیر جهاد گفت: استان های زاگرس نشین شامل ۱۱ تا ۱۲ استان، بیش از ۹۰ درصد آتش سوزی ها اتفاق می ا
مدیرعامل شرکت توانیر از اجرای موفق ۳۶ بسته مدیریت مصرف در سطح کشور خبر داد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: تعدادی از واحدهای تولیدی که مرتبط با کالاهای اساسی و ضر
قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۱۴ تیر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روزه
مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راههای کشور گفت: ترافیک سنگین در برخی از محورهای شمالی از جمله چالوس
صنعت هوانوردی به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی کشورها همواره با بحرانها و چالشهای غیرمنتظ
هشت عضو اوپکپلاس درباره بازگرداندن روزانه ۵۴۸ هزار بشکه دیگر از مجموع کاهش عرضه داوطلبانه اضافه خود
بیشتر...