بیتوته |
3 سال پیش

وزیر بهداشت: مصرف فاویپیراویر رمدسیویر باید منطبق بر پروتکل ها باشد



وزیر بهداشت،اخبار پزشکی،خبرهای پزشکی
وزیر بهداشت در نامه به رئیس سازمان غذا و دارو نوشت: مصرف داروهای ضدویروس «فاویپیراویر» و «رمدسیویر» جهت جلوگیری از جهش و مقاومت ویروس باید منطبق با پروتکل‌ها بوده و نسخه‌نویسی نیز توسط پزشکان متخصص عفونی و ریه صورت گیرد.

به گزارش تسنیم، دکتر سعید نمکی در نامه‌ای خطاب به دکتر شانه‌ساز، رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مصرف داروهای ضدویروس «فاویپیراویر» و «رمدسیویر» جهت جلوگیری از جهش و مقاومت ویروس باید منطبق با پروتکل‌ها بوده و نسخه‌نویسی نیز توسط پزشکان متخصص عفونی و ریه و یا پزشکان عمومی آشنا به پروتکل‌ها و مورد تائید معاونین درمان و بهداشت دانشگاه‌ها صورت گیرد.

متن نامه وزیر بهداشت به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر شانه‌ساز

معاون محترم و رییس سازمان غذا و دارو

با سلام؛

پیرو مکاتبات و مذاکرات قبلی در مورد افزایش دسترسی راحت‌تر بیماران مبتلا به 19 COVID- به داروهای ضدویروس فاویپیراویر و رمدسیویر باتوجه به اینکه خوشبختانه با همت شرکت‌های تولیدکننده داخلی به مقدار کافی تولید شده است ترتیبی اتخاذ فرمائید:

باتوجه به مصرف این داروها در بیماران سرپایی و بستری موقت مبتنی بر پروتکل‌های ابلاغی معاون محترم درمان به منظور کاهش بار بیمارستان‌ها به خصوص با موج جدید ویروس موتاسیون یافته ترتیبی اتخاذ فرمایید تا در داروخانه‌های منتخب به اندازه کافی در دسترس باشد.

داروخانه‌های منتخب در تعداد حداکثر و لیست آنها به مراکز 16 ساعته و مراکز خصوصی و خیریه کلیه شهرستان‌ها ارسال و جهت اطلاع بیماران و جلوگیری از سرگردانی آنها نصب شود. به علاوه در سایت‌های مختلف جهت اطلاع عموم اعلام شود.

مصرف این داروها جهت جلوگیری از جهش و مقاومت ویروس باید منطبق با پروتکل‌ها بوده و نسخه‌نویسی نیز توسط پزشکان متخصص عفونی و ریه و یا پزشکان عمومی آشنا به پروتکل‌ها و مورد تایید معاونین درمان و بهداشت دانشگاه‌ها صورت گیرد.

جهت جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی و یا قاچاق فرآورده‌های مذکور داروخانه‌های منتخب مکلف به ثبت موارد با ذکر تعداد دارو، نام بیمار و پزشک معالج در سامانه TTACهستند.

پوشش بیمه‌ای داروهای «فاویپیراویر» و «رمدسیویر» مورد توجه قرار گیرد

همچنین وزیر بهداشت در نامه‌ای دیگر خطاب به ناصحی عضو هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان بیمه سلامت و سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی بر ضرورت توجه به پوشش بیمه‌ای داروهای «فاویپیراویر» و «رمدیسیو» در درمان سرپایی مبتلایان به کرونا تاکید کرد.

متن نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر ناصحی

عضو محترم هیات مدیره و مدیرعامل سازمان بیمه سلامت

جناب آقای دکتر سالاری

مدیرعامل محترم سازمان تامین اجتماعی

با سلام؛

پیرو تصمیمات قبلی درمورد پوشش داروهای ضد ویروس فاویپیراویر و رمدسیویر برای بیماران سرپایی مبتلا به COVID-19، هنوز شکواییه‌هایی از بعضی از استان‌ها مبنی بر عدم پوشش بیمه‌ای این داروها در درمان سرپایی واصل می‌شود.

تجربه ارزشمند ما در خوزستان در اوج همه‌گیری جدید با ویروس موتاسیون یافته انگلیسی نشان داد که اگر شیوه درمان سرپایی در مراکز 16 ساعته با داروهای ضد ویروس اعمال نمی‌شد سرریز بیماران بستری علاوه بر تحمیل هزینه سنگین، مرگ و میر را به شدت بالا می‌برد کما اینکه مرگ و میر نسبت به تعداد بیماران در خوزستان بسیار کمتر از حد انتظار و نسبت‌های قبلی کشوری بود.

لذا شایسته است پوشش بیمه‌ای داروهای مذکور در درمان سرپایی مورد توجه قرار گیرد. بی‌تردید درمان ضد ویروس در روزهای اول به شدت بار بیمارستان‌ها و هزینه‌های سنگین مرتبط با این بیماران را خواهد کاست.



#‌پزشکی منبع: بیتوته

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

تحقیقات نشان می دهد که ورزش می تواند به کاهش تجمع چربی مرتبط با افزایش سن در بدن کمک کند.

پریروز

میانگین زمان دوش گرفتن ۸ دقیقه است و اگر بیش از ۱۵ دقیقه زیر دوش می‌مانید، باید به فکر تغییر روتین حمام خود باشید.

1 روز پیش

به عنوان یک روان درمانگر جنسی میل جنسی همیشه مورد توجه من قرار داشته است. مفهوم دلزدگی جنسی یا بی‌حوصلگی جنسی مفهوم قابل توجهی است که این مقاله روی آن تمرکز دارد.

21 ساعت پیش

انتخاب نوشیدنی‌هایی که شیرینی طبیعی و فواید تغذیه‌ای را ارائه می‌دهند، می‌تواند به کاهش هوس به شیرینی و در عین حال به سلامت کلی کمک کند

18 ساعت پیش

اگر احساس خستگی برای شما مدت‌ها است که به امری دائمی تبدیل شده، حتماً به پزشک مراجعه کنید؛ اگر آهن کافی در بدن شما وجود ندارد، رژیم غذایی خود را تغییر دهید و اسفناج و گوشت بیشتری مصرف کنید.

17 ساعت پیش

تستوسترون هورمونی است که سبب افزایش ویژگی‌های جنسی مردانه می‌شود. هورمون‌ها همان پیام‌رسان‌های شیمیایی هستند که سبب شروع تغییرات مورد نیاز در بدن می‌شوند. تستوسترون نوعی هورمون آندروژن است (یعنی هورمونی که مسئول شکل‌گیری ویژگی‌های مردانه است)، که توسط انواعی از سلول‌ها در بیضه تولید می‌شود که به آنها سلول‌های لیدیگ می‌گویند. این هورمون پس از آن‌که تولید شد وارد گردش خون می‌شود تا عملکرد خود را ایفا کند و میزان آن در بدن توسط مغز و غذه هیپوفیز کنترل می‌شود.

2 روز پیش

محققان دانشگاه لوزان سوئیس به ارتباط بین درآمد و سرعت پیری مغز انسان دست یافته‌اند.

2 روز پیش

این گزارش به دنبال بررسی‌های علمی یکی از باورهای اشتباه مردم در خصوص آبلیموهای سنتی تهیه شده است. شاید پس از مطالعه آن، بیشتر از قبل در خرید آبلیموهای به اصطلاح سنتی تامل کنیم.

21 ساعت پیش

به نظر می‌رسد پاسخ این پرسش که «از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟»، در حال تغییر است زیرا عمر مردم طولانی‌تر شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامتی جسمی و روحی برخوردارند.

نیم ساعت پیش

بیشتر...