سلامت نیوز |
3 سال پیش

کمبود داروهای جدید برای مقابله با خطرناکترین باکتریهای جهان دارو مراقبت سلامت نیوز

کمبود داروهای جدید برای مقابله با خطرناکترین باکتریهای جهان

سلامت نیوز:سازمان جهانی بهداشت (WHO) نسبت به کمبود داروهای جدید برای مقابله با خطرناکترین باکتریهای جهان هشدار داد.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: کمبود داروهای جدید برای مقابله با عفونتهای متداول موجب شده تا بشر به شکل وحشتناکی در معرض خطرناکترین باکتریها در جهان قرار گیرد.


گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت نشان می دهد که هیچ یک از ۴۳ آنتی بیوتیکِ در حال بررسی و تولید، به میزان کافی نمی توانند با تهدیدهای فزاینده ناشی از ۱۳ باکتری مقاوم به دارو مقابله کنند.


بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، شکست مداوم در تولید، ساخت و توزیع آنتی بیوتیکهای موثر و جدید، تاثیر مقاومت ضد میکروبی را بیش از پیش افزایش داده و در نتیجه توانایی بشر را در درمان موفقیت آمیز عفونت های باکتریایی تهدید می کند.


این سازمان همچنین تاکید کرد: کودکان و افرادی که در مناطق فقیرنشین زندگی می کنند بیشتر در معرض این باکتریها هستند هرچند عفونتهای مقاوم به آنتی بیوتیک می تواند سلامت همه افراد را تحت تاثیر قرار دهد.


طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، از هر ۱۰ نوزادی که به عفونت خونی دچار می شود سه نفر جان خود را از دست می دهد زیرا آنتی بیوتیکهای موجود در درمان این عفونتها دیگر از اثربخشی لازم برخوردار نیستند.


همچنین ذات الریه باکتریایی- بیماری قابل پیشگیری دیگری که در برابر داروهای موجود مقاوم شده است- یکی از مهمترین دلایل مرگ و میر در کودکان زیر پنج سال است.


گزارش سازمان جهانی بهداشت تاکید دارد که تقریبا تمامی آنتی بیوتیکهای موجود، انواعی از آنتی بیوتیکهای تولید شده در دهه ۱۹۸۰ هستند که در مقاطع مختلف نجات بخش جان انسانها بوده اند.


به گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان ملل، با این حال بررسی آنتی بیوتیکهایی که در مراحل بالینی آزمایشگاهی و تولید قرار دارند نشان می دهد که این داروها هنوز نمی توانند برای مقابله با باکتریهای مقاوم به دارو مناسب باشند.



#‌اخبار_سلامتی منبع: سلامت نیوز

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

نایب رییس انجمن علمی گفتاردرمانی ایران، مداخلات زودهنگام را در رفع اختلالات گفتار و زبان بسیار مهم دانست و گفت: به محض بروز مشکلات گفتار، زبان و بلع در هر سنی، مراجعه سریع به مراکز درمانی و توانبخشی می‌تواند در درمان موثر باشد.

8 ساعت پیش

همه افراد از جمله نوزاد شما، گاز تولید و دفع می کنند. همانطور که غذا از طریق دستگاه گوارش حرکت می کند، روده کوچک مواد مغذی قابل استفاده را جذب می کند. باکتری‌های روده بزرگ باقیمانده‌ها را تجزیه می‌کنند، هیدروژن و دی‌اکسید کربن آزاد می‌کنند و حباب‌های گاز را در این فرآیند تولید می‌کنند. آروغ زدن باعث می شود مقداری گاز در اوایل از معده خارج شود و بقیه گاز از روده بزرگ به راست روده منتقل می شود، جایی که عمدتاً از طریق حرکات روده یا نفخ خارج می شود.

3 روز پیش

پیری به این معنی نیست که زمین خوردن اجتناب‌ناپذیر و حتمی است و برای جلوگیری از آن کارهای زیادی می‌توان انجام داد.

3 ساعت پیش

کارشناس اداره کل آرایشی، بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره مصرف ضد آفتاب توسط مادران باردار و کودکان مطالبی بیان کرد.

8 ساعت پیش

همهٔ ما گاهی خواب‌رفتن دست یا پا را تجربه می‌کنیم که نتیجهٔ طبیعی فشردگی عصب است. احساس گزگز اغلب با تغییر وضعیت بدن به‌راحتی برطرف می‌شود، چون فشار وارد بر عصب حذف می‌شود. خواب‌رفتن دست‌ها و پاها پارستزی نیز نامیده می‌شود.

3 روز پیش

یک سری اشتباهات شناختی، لابلای فکرهای مختلف ما آدم‌ها همیشه خود نمایی می‌کنند. برای اینکه فاجعه‌سازی نکنیم، بهتر است جلوی استفاده از کلماتی مثل هولناک، وحشتناک و افتضاح را بگیریم.

3 ساعت پیش

می دانید که ورزش برای سلامت قلب و عروق عالی است، اما تحقیقات جدید نشان می دهد که مغز نقش زیادی در این زمینه دارد.

3 روز پیش

هله‌هوله (Junk food) عبارتی است که معمولاً برای غذاها و نوشیدنی‌های بسیار فراوری شده مثل فست‌فودها، نوشابه‌های گازدار، کیک و کلوچه‌های صنعتی، شکلات و آب‌نبات و اسنک‌های نمکی استفاده می‌شود. این غذاها بخش بزرگی از رژیم غذایی افراد را تشکیل می‌دهند. طبق مطالعات، هله‌هوله تقریباً ۵۰ درصد از کالری دریافتی روزانه خیلی از افراد را شامل می‌شود.

2 ساعت پیش

از آنجا که انسان در تمام طول عمر خود با پول و مشتقات آن سر و کار دارد و جزء جداناپذیر زندگی است، وقت گذاشتن برای آموزش این مهارت از وظایف والدین محسوب می‌شود. این در حالی است که آموزش نحوه رفتار با پول و کارکردهای آن در آموزه‌های تربیتی بسیاری از والدین جایی ندارد.

4 ساعت پیش

بیشتر...