عصر ایران | ۱ هفته پیش

جزئیاتی از پرونده تعرض به دانش آموزان در شهر ری

بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد معلم دبستانی که در یکی از مدارس شهرری به چند دانش‌آموز تعرض کرده، در سال ۱۳۹۹ از طریق آزمون استخدامی جذب شده و در سال تحصیلی جاری شکایت‌هایی از او مبنی بر تنبیه بدنی دانش‌آموزان انجام شده بود.

به گزارش تسنیم، تعرض معلم دبستانی در شهرری، زنگ خطر بی‌توجهی به سلامت روان و شخصیت متقاضیان شغل معلمی را به صدا درآورد.

انتشار خبری تلخ از سوی یکی از رسانه‌ها درباره تعرض یک معلم به چند دانش‌آموز پسر در دبستانی در محدوده دولت‌آباد شهرری، بار دیگر جامعه را نسبت به امنیت روانی دانش‌آموزان در محیط‌های آموزشی نگران کرد.

براساس پیگیری‌های خبرنگار تسنیم از وزارت آموزش و پرورش، این اتفاق در اوایل سال تحصیلی جاری رخ داده و منجر به اخراج معلم خاطی شده است.

این معلم که در سال 1399 از طریق آزمون استخدامی وارد آموزش و پرورش شده بود، سابقه بدرفتاری و تنبیه بدنی دانش‌آموزان را داشته است؛ موضوعی که خانواده‌ها بارها به مدیر مدرسه هشدار داده بودند، اما با بی توجهی از سوی مدرسه همراه شد تا آنکه در نمازخانه مدرسه، تعرض به چند نفر از دانش‌آموز رخ داد و والدین ماجرا را به مدیر مدرسه اطلاع دادند.

به دنبال گزارش والدین، پرونده به حراست و گزینش آموزش و پرورش منتقل و نهایتاً منجر به اخراج معلم خاطی شد. با این حال، مسئولان تاکید کرده‌اند که این فرد از مسیر رسمی گزینش عبور کرده و حتی ظاهری موجه داشته است.

آیا نصب دوربین در مدارس می‌تواند بازدارنده باشد؟

حادثه اخیر در فضای نمازخانه مدرسه رخ داده؛ فضایی که معمولاً فاقد دوربین است. این پرسش بار دیگر مطرح شده که آیا نصب دوربین‌های نظارتی در محیط‌های عمومی مدارس و کلاس درس می‌تواند در پیشگیری از تخلفات احتمالی نقش ایفا کند؟ هرچند رعایت حریم خصوصی دانش‌آموزان اهمیت بالایی دارد، اما نظارت هوشمندانه در فضاهای عمومی مدارس و کلاس درس می‌تواند به بازدارندگی، افزایش امنیت و شفاف‌سازی رخدادهای احتمالی کمک کند.

مطابق قانون، در مواردی که حقوق عمومی و اجتماعی در خطر قرار گرفته، فرد آسیب‌دیده امکان یا تمایل به طرح شکایت شخصی ندارد (همچون کودکان)، موضوع دارای ابعاد اجتماعی، رسانه‌ای و روانی گسترده است،دادستان به عنوان مدعی‌العموم می‌تواند به موضوع وارد شود.

با توجه به جنبه عمومی جرم و آثار روانی و اجتماعی آن بر دانش‌آموزان، خانواده‌ها و افکار عمومی، انتظار می‌رود دادستان به عنوان مدعی‌العموم به موضوع ورود کرده و رسیدگی قضایی به این پرونده را در دستور کار قرار دهد.

آلودگی بی‌سابقه هوا در لرستان شاخص به 500 واحد رسید (فیلم)آلودگی بی‌سابقه هوا در لرستان شاخص به 500 واحد رسید (فیلم)

عضویت در اینستاگرام عصر ایران



#‌اخبار

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از راه‌اندازی خانه صنایع دستی در شهرستان سرچهان خبر داد.

2 ساعت پیش

در آستانه فصل گرما و افزایش مصرف برق، نگاهی به قبض‌های برق خانوارها، روایتگر سیاست تازه‌ای در مدیریت مصرف است؛ سیاستی که در آن کم‌مصرف‌ها تشویق و پرمصرف‌ها با هزینه‌های سنگین روبه‌رو می‌شوند.

2 ساعت پیش

داده‌های یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف نوعی از داروهای رایج برای مبارزه با عفونت در دوران کودکی می‌تواند احتمال چاقی را در آینده افزایش دهد.

2 ساعت پیش

تیم دانشجویی دانشگاه تهران موفق به کسب مقام سوم مسابقات بین‌المللی دادگاه تمرینی سازمان جهانی مالکیت فکری شد.

2 ساعت پیش

رئیس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا استان سیستان و بلوچستان گفت: از اوایل وقت سه‌شنبه تا پنج‌شنبه (۹ تا ۱۱ اردیبهشت)، وزش باد شدید همراه با گردوخاک و در برخی نقاط طوفان گردوخاک برای شهرهای شمالی استان پیش‌بینی می‌شود.

2 ساعت پیش

کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان گفت: تا پایان هفتۀ جاری وزش باد گاهی همراه با گرد و خاک، وقوع ناپایداری‌های جوی به صورت رگبار پراکنده و رعد و برق پدیده‌های جوی غالب در استان خواهند بود.

2 ساعت پیش

در حالی که بیش از ۹۰ درصد جابه‌جایی‌ها در کشور از طریق جاده انجام می‌شود، هفتم اردیبهشت‌ به‌عنوان «روز ملی ایمنی حمل‌ونقل» فرصتی است، برای بازنگری در چالش‌های ایمنی جاده‌ای؛ جایی که عامل انسانی، همچنان سهم عمده‌ای در بروز حوادث دارد و راهکارهایی چون آموزش، فناوری و تغییر رفتار رانندگان، می‌تواند جان هزاران نفر را نجات دهد.

2 ساعت پیش

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: با امضای ۱۸ تفاهم‌نامه همکاری، زباله‌های خشک غیرقابل‌بازیافت به عنوان سوخت جایگزین گاز در کارخانه‌های سیمان کشور مورد استفاده قرار خواهد گرفت. این اقدام در راستای سیاست‌های کلان مدیریت پسماند و صرفه‌جویی در مصرف انرژی انجام می‌شود.

2 ساعت پیش

معاون مرکز تحقیقات سلامت مادر و نوزاد دانشگاه علوم‌پزشکی شهید صدوقی یزد، شیوع بیماری‌های ژنتیکی در استان یزد و در سطح کشور قابل‌توجه خواند و با بیان این که یکی از عوامل اصلی بروز این بیماری‌ها، تداوم ازدواج‌های فامیلی و هم‌خونی در جامعه است، گفت: نبود پوشش بیمه‌ای یکی از دلایل اصلی خودداری خانواده‌ها از انجام تست‌های لازم است چرا که هزینه‌های بالای این آزمایشات می‌تواند برای بسیاری از افراد بار مالی سنگینی به همراه داشته باشد.

2 ساعت پیش

بیشتر...