9 ماه پیش
ثبت نام در سامانه ملی اطلاعات شغلی شروع شد/ چه مشاغلی باید اطلاعات خود را ثبت کنند؟
به گزارش خبرنگارحوزه رفاه و تعاونگروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، چندی پیش عیسی منصوری معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از سامانه ملی اشتغال ایرانیان به نشانی lmia.mcls.gov.ir رونمایی کرد و این سامانه از روز شنبه (۳۰ فروردین ماه) برای ثبت نام افراد شاغل یا نیروی کار راهاندازی میشود.
این سامانه در سه حوزه تمرکز دارد و خدمات قابل توجهی را در اختیار مردم و سیاستگذاران قرار میدهد.
مهمترین محصولی که این سامانه در اختیار میگذارد، ارائه اطلاعات شغلی همه افراد در سن اشتغال به مردم، کارجویان و کارآفرینان و به سیاستگذاران ملی و منطقهای است؛ به گونه ای که سیاستگذاران بتوانند برای ایجاد شغل و توسعه کسب و کار در بخشهای مختلف صنعت، کشاورزی و خدمات، برنامه ریزی کنند و افراد جویای شغل را به کار گیرند.
این اطلاعات برای جهتگیری بخشهای آموزش عمومی، آزاد و عالی نیز اثرگذار است و به برنامهریزیهای آنها برای حل مساله بیکاری در دراز مدت کمک میکند. همچنین کمک خواهد کرد که بهترین فرصتهای شغلی را برای افراد جویای کار در لایههای نیروی کار ساده، ماهر و متخصص زمینهسازی کنیم و در اختیار آنها قرار دهیم.
کمک به سنجش صلاحیت حرفهای افراد از دیگر مزایای سامانه ملی اشتغال ایرانیان است و این سامانه کمک خواهد کرد وقتی کارفرما میخواهد یک نیروی کار را استخدام کند، به طور دقیق بداند فرد مورد نظر چه تخصصها و مهارتهایی دارد تا در جای مناسبی از او استفاده کند.
این سامانه همچنین این فرصت را ایجاد خواهد کرد تا نیروهای کار ماهر و متخصص بتوانند بهترین فرصتهای کاری مناسب خویش را بیابند. در سامانه ملی اشتغال ایرانیان در مرحله نخست، اطلاعات همه اشخاص اعم از کسانی که در بخش خصوصی و دولتی شاغل هستند، کسانی که بیکار و جویای کارند و یا از بازار کار خارج شدهاند، دریافت میشود.
برای اینکه این سامانه بتواند خود را به روز کند، از منابع مختلف استفاده میشود، اما مردم هم باید اطلاعات شغلی خود را در این سامانه بارگذاری کنند تا با تطابق اطلاعات مختلف، دادههای خود را کامل کنند و پس از آن به مردم، کارفرمایان، کارجویان و سیاستگذاران خدمات لازم ارائه شود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: این سامانه به ۸ تا ۱۰ سال زمان نیاز دارد و از برنامه سوم توسعه در دستور کار بود، اما با تلاشهای شبانه روزی در سالهای اخیر اکنون به مرحله بهره برداری رسیده است.
اطلاعاتی که توسط این سامانه جمع آوری، تحلیل و عرضه خواهد شد به شرح ذیل است:
میزان عرضه نیروی کار (با امکان تفکیک بر حسب سن، تحصیلات، جنس، مهارت، تجربه کاری، موقعیت جغرافیایی و …)
تقاضای نیروی کار (با امکان تفکیک بر حسب حوزههای شغلی در بخشهای مختلف صنعت، کشاورزی، خدمات و … و سایر شاخصهای شغلی)
حقوق و دستمزد پیشنهادی توسط کارفرمایان
حقوق و دستمزد درخواستی توسط کارجویان
عرضه و تقاضای جغرافیایی نیروی کار
عرضه مهارت و خدمت توسط کارکنان مستقل
ویژگیهای شاغل (توانایی، علایق، ارزشهای کاری، شیوههای کاری و…)
شرایط لازم برای شاغل (مهارتها، دانش ، تحصیلات و …)
تجارب لازم برای شاغل ( تجربه و آموزشهای مهارتی پایه ، پروانه کار و …)
شرایط شغلی(فعالیتهای کلی شغل، مشروح فعالیتهای کاری، بافت سازمانی، زمینه کاری و…)
خصوصیات نیروی کار (اطلاعات بازار کار و دورنمای شغلی)
اطلاعات خاص یک شغل ( وظایف، ابزار و فناوری و …)
ارتباطات بین شغلی در عرصه ارتباط کارفرما و کارکن مستقل، کارآفرین و سرمایه گذار و…
گروههای هدفی که این سامانه برای آنها طراحی شده است شامل؛ کارفرمایان، کارجویان، کارکنان مستقل، دانش آموزان و دانشجویان، مهارت آموزان، پژوهشگران و محققان، تدوینگران شغلی، آمارگران و تحلیلگران بازار کار است.
نحوه ثبت نام در سامانه
برای ثبت نام در سامانه ملی اطلاعات شغلی باید از طریق آدرس اینترنتی (lmis.mcls.gov.ir) وارد سامانه شوید و گزینه شروع ثبت نام نیروی کار را انتخاب کنید.
انتهای پیام/
#اخبار_اجتماعی
منبع: خبرگزاری باشگاه خبرنگاران
تبلیغات
مطالب مرتبط
ادارهکل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: امروز وضعیت جوی استان، آسمانی ابری در بعضی ساعات همراه با وزش باد و در ارتفاعات نیمه ابری با احتمال بارش پراکنده برف، کولاک برف و حتی وقوع بهمن پیشبینی میشود.
4 ساعت پیش
فارس به نقل از دیلیمیل، نوشت: تحقیقاتی که اخیرا صورت گرفته نشان میدهد، افسردگی، استرس و تنهایی سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند و میتواند اثر واکسن کووید ۱۹ را کاهش دهد.
7 ساعت پیش
ایسنا نوشت: یک پزشک متخصص بیماریهای عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با اشاره به مشاهده جهشهای مختلف در کروناویروس، خاطرنشان کرد که این موضوع نیاز به تزریق ادواری و سالانه واکسن کرونا را متحمل میکند.
10 ساعت پیش
برنا نوشت: مینو محرز گفت:هر کشوری هر نوع واکسن تاییده شدهای که دارد موثر است و باید تزریق کرد چرا که باید سطح ایمنی دنیا بالا برود.
دیروز
مهر نوشت: سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، در ارتباط با تازه ترین تصمیمات برای دسترسی به واکسن کرونا در کشور، توضیحاتی ارائه داد.
دیروز
پیش از ورود به اتاق ،منشی با اشاره ی دست مانع ورودم به اتاق شد و گفت: مراجعه کننده ای داخل اتاق منتظر نشسته.تا خواستم بابت نقض روال کار دفتر به وی تذکر دهم یادداشتی به دستم داد:سلام اگر ممکن هست پیش از انکه آقای وکیل بخواهند کارشان را شروع کنند این پاکت و بهشون بدهید تا قبل از دیدن بنده مطالعه کنند که اگر براشون ممکن بود با شرایطی که براشون شرح دادم وکالت دخترم و قبول کنند.
دیروز
یکی از مشکلاتی که این روزها با اجرای قانون جدید چک ممکن است برخی از شهروندان و فعالان اقتصادی با آن مواجه شوند، نحوه برگشت کردن چک، به اجرا گذاشتن آن و وصول وجه چک است که تغییرات جدیدی را به خود دیده است.
پریروز
ایسنا نوشت: رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: همزمان با ۱۲ بهمن ماه، آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی، گام چهارم پویش ملی اطلاع رسانی مبارزه با کرونا، اجرا خواهد شد.
پریروز
ایرنا نوشت: سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: شرایط در مناطق زلزلهزده بندر کُنگ یکی از شهرهای تابعه شهرستان بندر لنگه در استان هرمزگان آرام و عادی (وضعیت سفید) است.
پریروز
آنطور که وزیر آموزش و پرورش اعلام کرده مدارس برای پایههای اول و دوم ابتدایی از بهمن ماه بازگشایی میشوند.
پریروز
ایسنا نوشت: ریههای شما ممکن است بنا به هر دلیلی از جمله بیماریهای عفونی یا آلودگی هوا، ملتهب شوند و این التهاب خطر ابتلا به آمفیزم، آسم و برونشیت را افزایش میدهد.همچنین با ادامه همهگیری عفونت کووید ۱۹ در سراسر جهان، ذاتالریه به یک نگرانی بهداشتی بسیار جدی تبدیل شده است.
پریروز
سخنگوی اورژانس کشور از آخرین وضعیت زلزله در استان هرمزگان خبر داد.
پریروز
دقایقی قبل جزایر ایرانی خلیج فارس و استان های جنوبی کشور بر اثر زلزله ای شدید لرزیدند. مرکز زلزله حوالی بندر کنگ و بندر لنگه گزارش شدهاست.
پریروز
ایسنا نوشت: گونه جهش یافته ویروس کرونا در برزیل باعث نگرانی شده است.
3 روز پیش
ایسنا نوشت: رییس کل سازمان نظام پزشکی در توییتی نوشت: هرگونه تاخیر در تهیه واکسن کرونا موجب ابتلا و مرگ و میر بیشتر و اوجگیری مجدد بیماری و مستلزم پاسخگویی است.