سلامت نیوز | ۱ هفته پیش

سحرخیزی را با این عادت ساده به دست آورید سلامت نیوز

به گزارش سلامت نیوز برای بسیاری از افراد، زود بیدار شدن یک چالش است، اما با تغییرات کوچکی در عادات شبانه می‌توان به این هدف دست یافت. عوامل متعددی از جمله کیفیت خواب، سبک زندگی و حتی شرایط پزشکی می‌توانند بر نحوه خواب تأثیر بگذارند. در اینجا به سه اقدام ساده برای سحرخیز شدن اشاره می‌کنیم:

۱. شب‌ها موبایل و رایانه را کنار بگذارید

از حدود یک الی دو ساعت قبل از خواب، از استفاده از موبایل و رایانه خودداری کنید. نور آبی که از صفحه نمایش این دستگاه‌ها ساطع می‌شود، می‌تواند تولیدملاتونین(هورمون خواب) را کاهش دهد و خواب شما را مختل کند. با دوری از نور مصنوعی، به بدنتان کمک می‌کنید تا به طور طبیعی آماده خواب شود.

۲. به موقع شام بخورید

سوء هاضمه و سوزش سر دل می‌تواند خواب شبانه را دچار اختلال کند. برای جلوگیری از این مشکلات، بهتر است شام خود را زودتر میل کنید تا بدن فرصت کافی برای هضم غذا قبل از خواب داشته باشد. همچنین، مصرف نوشیدنی‌های زیاد در شب ممکن است شما را به طور مکرر بیدار کند. با تنظیم زمان شام، می‌توانید کیفیت خواب خود را بهبود بخشید.

۳. آلارم صبحگاهی را دور از دسترس قرار دهید

اگر هر بار با صدای آلارم بیدار می‌شوید و دوباره به خواب می‌روید، این بار آلارم را در مکانی دورتر از تخت خود قرار دهید. این روش شما را مجبور می‌کند برای خاموش کردن آلارم از رختخواب بیرون بیایید. این کار نه تنها شما را از خواب بیدار می‌کند، بلکه به ایجاد عادت سحرخیزی کمک می‌کند.

با پیروی از این سه عادت ساده، می‌توانید به تدریج به یک سحرخیز واقعی تبدیل شوید و روزهای خود را با انرژی و انگیزه بیشتری آغاز کنید. تغییرات کوچک می‌توانند تأثیرات بزرگی بر روی کیفیت خواب و بیداری شما داشته باشند. پس شروع کنید و زندگی خود را دگرگون کنید!

منابع: chriswinfield ، betterup



#‌اخبار_سلامتی منبع: سلامت نیوز

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

عدم انگیزه برای درس خواندن تأثیر شگرفی بر نمرات دانش آموزان دارد. با این حال، نمرات پایین تنها آسیبی نیست که عدم انگیزه برای درس خواندن در دانش آموزان ایجاد می‌کند.

۱ هفته پیش

نگهداری برخی از مواد غذایی در یخچال باعث می شود بافت آنها تغییر کند و یا اینکه خواص و ارزش غذایی خود را از دست می دهند.

۱ هفته پیش

بدن شما برای داشتن استخوان ها و دندان های سالم و قوی علاوه بر کلسیم به ماده معدنی دیگری به نام فسفر نیاز دارد و عموما این ماده معدنی را از طریق مواد غذایی مصرفی دریافت می کند.

۱ هفته پیش

وزن‌گیری و رشد جسمی کودکان یکی از دغدغه‌های اصلی والدین است؛ اما همه کودکان لزوماً مطابق استانداردها پیش نمی‌روند و عوامل ژنتیکی نقش مهمی در این فرآیند دارند. دکتر ضیاالدین نوروزی، متخصص کودکان، در گفت‌وگو با جام‌جم تأکید دارد که والدین باید علاوه بر استانداردهای وزنی، به رشد ذهنی و تکاملی فرزندانشان نیز توجه داشته باشند.

5 روز پیش

پاستیل یکی از محبوب‌ترین‌ها خوراکی‌ها برای همه سنین به خصوص کودکان است که در شکل‌ها و طعم‌های مختلف در بازار وجود دارد.

۱ هفته پیش

در شرایطی که جمعیت سالمندان ایران تا سال ۱۴۳۰ به حدود ۲۰ میلیون نفر خواهد رسید، حسین نحوی‌نژاد، متخصص سالمندشناسی، از چالش‌های فزاینده مراکز نگهداری و هزینه‌های بالای مراقبت از سالمندان و افراد دارای معلولیت سخن می‌گوید. وی تأکید دارد که برای مقابله با این بحران باید به سمت نظام بیمه مراقبتی ویژه سالمندان و تغییر نگاه از پزشک‌محوری به پیشگیری‌محوری حرکت کنیم.

۱ هفته پیش

قهوه، از جمله نوشیدنی‌های پرطرفدار در سرتاسر جهان است که روزانه میلیون‌ها نفر با نوشیدن آن روز خود را آغاز می‌کنند یا در طول روز به انرژی و آرامش می‌رسند. از میان انواع مختلف قهوه‌ها، قهوه عربیکا و قهوه اسپرسو جایگاه ویژه‌ای دارند. بسیاری از افراد پس از خرید قهوه و تهیه آن، تفاله باقی‌مانده را دور می‌ریزند.

۱ هفته پیش

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که کم‌توجهی به کودکان، به‌ویژه در کنار عوامل ژنتیکی، می‌تواند خطر ابتلا به مشکلات روانی جدی مانند روان‌پریشی و اسکیزوفرنی را افزایش دهد. محققان از دانشگاه کالیفرنیا تأکید می‌کنند که درک این ارتباط می‌تواند به پیشگیری از اختلالات روانی در آینده کمک کند.

۱ هفته پیش

خود ارضائی در تعدادی زیادی از موارد حتی بصورت گهگاه برای فرد ناخوشایند است و می خواهد هر طور شده از آن رهائی پیدا کند و از طرف دیگر بعلت قوی بودن غریزۀ جنسی در انسان یک کشش اجباری و اغواکننده برای این عمل وجود دارد طوریکه مقاومت در مقابل آن سخت است.

۱ هفته پیش

بیشتر...