خبرگزاری ایسنا |
1 روز پیش

توسعه زیرساخت ها امکانات در تخت جمشید ایسنا

محمد ثابت اقلیدی امروز، ۱۶ شهریورماه در همایش «نقش جامعه محلی در توسعه پایدار میراث تخت جمشید» در مرودشت افزود: در حال حاضر با همکاری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان و پایگاه مجموعه میراث جهانی تخت جمشید گروهی تشکیل‌ شده که توانسته وضعیت تحول‌گرایانه و توسعه محور را در این میراث جهانی که شاخصه گردشگری فرهنگی کشور است رقم بزند.

وی تصریح کرد: میراث فرهنگی و صنایع‌دستی به‌مثابه دو بال هواپیمای گردشگری است؛ اگر بخواهیم توسعه گردشگری داشته باشیم باید بتوانیم از داشته‌های خودمان ازجمله اماکن تاریخی و جاذبه‌های زیارتی که موجبات سفر گردشگران داخلی و خارجی را به محل و زادگاه ما فراهم می‌کنند به نحو احسن بهره ببریم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس گفت: گردشگری طبقات اجتماعی و اقتصادی جامعه محلی را رونق می‌دهد و به ایجاد درآمد پایدار کمک می‌کند.

ثابت اقلیدی اضافه کرد: تور گردانان معمولاً به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی می‌کنند که گردشگر بازدید مختصری را از اماکن تاریخی در شهرستان‌ها انجام دهد و به اقامتگاه خود در مرکز استان بازگردد، رمز موفقیت اقتصادی در حوزه گردشگری ایجاد ماندگاری گردشگران است؛ در حقیقت باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که گردشگر باحال خوب و بدون معطلی در منطقه‌ای که بازدید انجام می‌دهد بماند و از سفر خود لذت ببرد؛ نوع نگهداری گردشگر و خریدن وقت از او موجب پویایی اقتصاد گردشگری می‌شود.

وی با بیان اینکه برگزاری کنسرت علیرضا قربانی در تخت جمشید اتفاقات خوبی را در حوزه گردشگری شهرستان مرودشت رقم زد، گفت: این رویه را باید توسعه دهیم؛ باید در مجموعه دشت مرودشت که در حریم درجه‌یک و دو تخت جمشید واقع ‌شده است به صنعت گردشگری بپردازیم؛ صنایع دیگر مانند کشاورزی و صنایع تبدیلی نباید در این دشت اجرا شود.

ثابت اقلیدی ادامه داد: البته باید این موضوع مهم را نیز در نظر بگیریم که در حال حاضر معیشت بسیاری از مردم مرودشت از بخش کشاورزی یا صنعت تأمین می‌شود؛ لذا باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که با نان مردم بازی نشود.

وی در خصوص برنامه‌ریزی برای توسعه گردشگری در شهرستان مرودشت گفت: هدف، ماندگاری گردشگران در این شهرستان است؛ یکی از برنامه‌ها برای تحقق این مهم این است که مسیر جدید گردشگری و ورودی گردشگران را در تخت جمشید از برزن جنوبی اجرا کنیم تا حداقل تا دو ساعت به زمان ماندگاری گردشگر به مجموعه جهانی تخت جمشید افزوده شود، همچنین ایجاد روشنایی و آسفالت مسیر ورودی تخت جمشید انجام‌شده و بهسازی دسترسی‌ها نیز در دستور کار است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس با اشاره به اینکه تخت جمشید و آثار تمدنی هویت و ریشه اجدادی ما هستند، بر لزوم ارتقا زیرساخت‌ها در تخت جمشید تأکید کرد و گفت: این آمادگی راداریم که مردم بیایند و در خلاهایی که در مدیریت مجموعه‌ داریم یاریگرمان باشند.

انتهای پیام



#‌اخبار منبع: خبرگزاری ایسنا

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

کتاب «درآمدی بر تفسیر تمدنی قرآن (گفتارهایی از اندیشه‌ورزان قرآنی - تمدنی)» اثر نجمه نجم است که در پژوهشکده مطالعات تمدنی و اجتماعی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تهیه و به همت نشر این پژوهشگاه در ۵۳۶ صفحه به چاپ رسید.

2 ساعت پیش

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به کارنامه مجلس دوازدهم در ۱۰۰ روز گذشته گفت: باید تمرکز مجلس شورای اسلامی بر اولویت‌های اقتصادی و معیشتی بوده و این‌که پشتوانه محکمی برای برطرف کردن تحریم‌ها باشد.

2 ساعت پیش

رئیس دانشگاه لرستان گفت: ترک تحصیل برخی از افراد موضوعی فرهنگی است که با گفت‌وگو با خانواده‌های آنان برطرف خواهد شد.

2 ساعت پیش

صد‌ها هزار معترض تظاهرات گسترده‌ای را علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در تل‌آویو و دیگر شهر‌های فلسطین اشغالی برگزار کردند.

1 ساعت پیش

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: در چند سال اخیر شاهد رشد ۱۱ برابری هزینه‌های شهرک‌سازی در استان بوده‌ایم.

2 ساعت پیش

مسئولان کمیته المپیک، تربیت بدنی و ورزش طالبان می‌گویند که در یک سال گذشته ورزشکاران رشته‌های مختلف افغانستان در مجموع ۹۲ مدال از مسابقات خارجی به دست آورده‌اند.

1 ساعت پیش

رسانه دولتی کره‌شمالی امروز (یکشنبه) گزارش کرد، «کیم جونگ اون» بر اهمیت تقویت قوای نیروی دریایی این کشور تاکید کرد.

2 ساعت پیش

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از جریمه یک میلیارد و ۱۸۱ میلیون ریالی قاچاقچی کالا خبر داد.

2 ساعت پیش

محققان دریافتند که نور زیاد شبانه برای سلامت مغز خوب نیست.

2 ساعت پیش

بیشتر...