خبرآنلاین |
۱ هفته پیش

برای پرونده استاد دانشجوی اخراجی تصمیم گیری شد خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین از فارس، اجلاس معاونان دانشجویی دانشگاه های کشور صبح امروز با حضور سعید حبیبا معاون دانشجویی دانشگاه تهران و سایر مسوولان در دانشگاه تهران برگزار شد.

سعید حبیبا رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: مقام معظم رهبری تاکید دارند دانشجویان باید احساس کنند که کرامت و عزت آنها در محیط دانشگاه حفظ می شود، همانطور که رئیس جمهور هم گفتند جای دانشجوی داخل دانشگاه است، پس دانشگاه باید فضای امن برای دانشجو باشد.

وی افزود: ممکن است دانشجویان به دلایل مختلف دچار مشکلات انضباطی شوند، اما باید از آنها حمایت های لازم به ارمغان آید. حتی، به قول پزشکیان دانشجو نمی تواند آدم بدی باشد، بلکه آینده ساز مملکت خواهد بود.

حبیبا افزود: وزیر علوم دستور رسیدگی به پرونده های اخراجی استادان و دانشجویان را دادند تا مجدد در دانشگاه ها با دادن یک فرصت دوباره حاضر شوند، پس این موضوع را پیگیری کنید؛ چرا که باید روحیه آنها را تقویت کنیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: دانشجویان نسل زد متفاوت با نسل های ما هستند و باید آنها را درک کرد، پس خواهشمندم کمیته انضباطی را برای رسیدگی به پرونده دانشجویان اخراجی تا قبل از آغاز بازگشایی سال تحصیلی جدید راه اندازی کنید، اگر در شرایطی نیازمند کمک بودید حتما آن را به سازمان امور دانشجویان ارجاع دهید.

تاکید بر افزایش روحیه شادی و نشاط در بین دانشجویان

حبیبا گفت: یکی از سیاست های آموزش عالی که در دولت چهاردهم به آن توجه بیشتر می شود، افزایش روحیه شادی و نشاط در بین دانشجویان است تا فضا و اتمسفر موجود در کشور که عمده جوانان و دانش آموختگان در حال مهاجرت هستند را معکوس کنیم، در این زمینه توانمندی های ما اثبات شده و مثال بارز آن پیروزی دفاع مقدس است.

وی اضافه کرد: سازمان امور دانشجویان آیین نامه ورزش های فناورانه را به دانشگاه ها ابلاغ کرده است، از معاونان دانشجویی درخواست توجه به این امر را برای احیای شادی و نشاط در بین دانشجویان دارم، چرا که برنامه جدیدی است و باید حمایت شود.

حبیبا گفت: آیین نامه دانشجویان سرآمد به دانشگاه ها ابلاغ شده و هر دانشگاه بین ۲ تا ۵ درصد می تواند دانشجو انتخاب کند و تسهیلات کافی برای آنها در نظر گرفته شده که این موضوع می تواند از موضوعاتی باشد امید را در دل دانشجویان ایجاد کند.

وی خطاب به معاونان دانشجویی دانشگاه های کشور گفت: نقل و انتقال دانشجویان ایثارگر مطابق ماده ۶۲ قانون را حتما مورد توجه قرار دهید و همچنین پایش سلامت دانشجویان نکته مهمی است که باعث جلوگیری از عواقب سو خواهد شد.

حبیبا بیان کرد: بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه مکلف به جذب ۳۲۰ هزار دانشجویان بین الملل هستیم که تحقق آن آثار مفیدی برای جامعه دارد، از معاونان دانشگاه ها درخواست می کنم صرف جذب دانشجو ملاک کار قرار نگیرد، این امر در برخی دانشگاه ها اتفاق افتاده است، در صورتی که هدف ما باید افزایش سطح سواد باشد.

توزیع دو هزار میلیارد تومان برای تعمیر تجهیزات و تغذیه به دانشگاه‌ها

وی گفت: اطلاع رسانی در زمینه وام های دانشجویی به دانشجویان از طریق شبکه های اجتماعی حتما جدی گرفته شود تا بتوانیم آنها را حمایت کنیم.

وی گفت: برای سال تحصیلی جدید دو هزار میلیارد تومان برای تعمیر و تجهیزات و تغذیه به دانشگاه ها توزیع شده و باید مورد توجه قرار بگیرد.

رئیس سازمان امور دانشجویان عنوان کرد: سامانه ای در خصوص دانشجویان خارجی تهیه و ۸۰ درصد آن عملیاتی شده است، ۶۰ درصد دانشگاه ها به این سامانه ورود کرده اند و دانشگاه ها هم باید نسبت به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند.

حبیبا خاطرنشان کرد: صندوق رفاه دانشجویان در بحث تعمیر و تجهیز از قدیم سنتی داشت، بحث مدل ۳۰_ ۳۰_ ۴۰ و ۵۰_ ۵۰ بود که بحث ۳۰_۳۰_۴۰ نیازمند کمک خیرین است که برخی از دانشگاه ها در این مورد تجربه های موفق داشته اند و باید جمع خیرین را در دانشگاه ها جدی بگیریم.

وی گفت: هوشمند سازی از جمله مطالبی است که می تواند ما را در رسیدن به اهدافی که در تسهیلات دانشگاه ها داریم کمک کند، همچنین طبق فرمایش مقام معظم رهبری در بحث جوانی جمعیت که به آن تاکید دارند خوابگاه های متاهلی باید مورد توجه دانشگاه ها قرار گیرد، تجربه بدی در دانشگاه تهران داشتیم و این بود که ۳۰ درصد خوابگاه ها برای افرادی با سنوات آزاد بود، یعنی برخی دانشجویان کارشناسی بیش از ۱۵ ترم در خوابگاه های دانشگاه ها حضور داشتند؛ بنابراین باید به این مسائل رسیدگی شود.

۲۳۳۲۳۳



#‌اخبار_جامعه #‌اخبار_اجتماعی منبع: خبرآنلاین

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

فردای آن روز همین که از خواب بیدار شد گفتم یا باید مهریه‌ی مرا بدهی و یا این‌که شکایت می‌کنم. شوهرم که نزدیک بود از تعجب شاخ دربیاورد گفت آخر زن مگر چه شده است؟ و من جواب دادم بده تا بگویم و الا همین الان بچه‌ها را برمی‌دارم و می‌برم خانه‌ی پدرم...

۱ هفته پیش

آغاز سال تحصیلی با فشار هزینه ها همراه شده است و والدین دانش آموزان در روزهای آخر شهریور سرگرم خرید برای فرزندان شان هستند. هزینه ها از لباس فرم گرفته تا نوشت افزار و کوله پشتی و همچنین هزینه سرویس مدارس نیز در پیش است. در این گزارش به بررسی هزینه های مختلفی که پیش پای دانش آموزان است می پردازیم.

۱ هفته پیش

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران با بیان اینکه استانداردسازی سیستم گرمایشی حدود ۴۱۰ کلاس درس انجام شده است گفت: اصلا مدرسه شعله مستقیم و گازسوز نداریم و تلاش می کنیم تا پایان سال ۱۰۰۰ کلاس را استانداردسازی کنیم.

۱ هفته پیش

سازمان هواشناسی کشور نسبت به وقوع رگبار باران و رعد و برق در ۱۴ استان همچنین وزش باد نسبتا شدید و خیزش گرد و خاک در ۱۹ استان هشدار داد.

۱ هفته پیش

در انبوه اتفاقاتی که هر روز پیرامون ما رخ می دهند، از هر فاصله و با هر نگاهی که به آن ها بیاندازیم؛ منشاء و ریشه این اتفاقات را بایستی در فرهنگ و ساختارهای فرهنگی جستجو کرد.

۱ هفته پیش

دوران شور انتخاباتی ستادها و حامیان ایشان تمام شد و موعد برنامه‌ریزی و پاسخگویی به نیازهای نوظهور نسل زد، این نسل مطالبه‌گر از راه رسیده است.

۱ هفته پیش

محسن برهانی وکیل دادگستری که در روز ۱۷ تیر ماه بازداشت شده بود، به مرخصی سه روزه آمد.

۱ هفته پیش

اداره کل هواشناسی استان تهران از تداوم رگبار پراکنده باران تا چهارشنبه (۲۸ شهریورماه) و افزایش نسبی دما خبر داد.

۱ هفته پیش

برج آزادی به رنگ لباس کارشناسان اورژانس استان تهران تغییر می‌کند.

۱ هفته پیش

بیشتر...