بیشترین علت تصادفات فوتی پایتخت چیست راهبرد معاصر

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ به موضوع حواسپرتی رانندگان به دلایل مختلف پرداخت.
وی در خصوص عوامل اصلی حواسپرتی رانندگان در حین رانندگی گفت: رانندگی کاری پر خطر همراه با ریسک میباشد بنابراین در هنگام رانندگی باید با تمام تمرکز رانندگی کرده و انواع حواسپرتی را نیز بشناسیم.
شریفی ادامه داد: استفاده از تلفن همراه، خوردن و آشامیدن هنگام رانندگی و… از اصلیترین عوامل حواسپرتی رانندگان بوده اما تلفن همراه به تنهایی عامل حواسپرتی رانندگان نمیباشد.
وی در ادامه افزود: فاصله قانونی با ماشین جلویی در ترافیک به معنای حفظ فاصلهای ایمن و مناسب با خودرو پیش رو است تا در صورت بروز هرگونه اتفاق ناگهانی، فرصت کافی برای واکنش و جلوگیری از تصادف وجود داشته باشد. لیکن رعایت فاصله طولی نیازمند تمرکز راننده به جلو و آئینهها میباشد هرچه راننده مشغله ذهنی و یا سرگرم کارهایی باشد که حواس او را از رانندگی منحرف کند قطعاً نمیتوان انتظار پیش گیری از تصادف را داشت.
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: ۴۴ درصد از تصادفات فوتی پایتخت ناشی از عدم توجه به جلوی راکبین موتورسیکلت و رانندگان خودروها در ۹ ماهه سال جاری بوده است.
سرهنگ شریفی در پایان بیان داشت: ازجمله مواردی که باعث حواسپرتی رانندگان میشود استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی، خوردن و آشامیدن، استعمال دخانیات، نگاه کردن به اطراف (نگاه و توجه به تبلیغات تجاری)، صحبت با سرنشینان و… میباشد که در این بین استفاده از تلفن همراه بالاترین علت درگیری ذهنی، دیداری و شنیداری را به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: به طوری که در جدول تخلفات رانندگی برای کسانی که در حین رانندگی با سرعت بالای ۶۰ کیلومتر در حال حرکت هستند و هم زمان از تلفن همراه استفاده میکنند مبلغی معادل ۴۰۰ هزار تومان جریمه به همراه درجه ۳ نمره منفی برای رانندگان خودروهای شخصی و ۵ نمره هم برای رانندگان حمل و نقل عمومی در نظر گرفته شده است. چنانچه سرعت وسیله نقلیه کمتر از ۶۰ کیلومتر باشد صرفاً مبلغ ۱۰۰ هزار تومان جریمه برای متخلف اعمال خواهد شد./ مهر
#اخبار
بیشتر...
تبلیغات
رئیس اداره پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا استان سیستان و بلوچستان گفت: از اوایل وقت سهشنبه تا پنجشنبه (۹ تا ۱۱ اردیبهشت)، وزش باد شدید همراه با گردوخاک و در برخی نقاط طوفان گردوخاک برای شهرهای شمالی استان پیشبینی میشود.
دادههای یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف نوعی از داروهای رایج برای مبارزه با عفونت در دوران کودکی میتواند احتمال چاقی را در آینده افزایش دهد.
تیم دانشجویی دانشگاه تهران موفق به کسب مقام سوم مسابقات بینالمللی دادگاه تمرینی سازمان جهانی مالکیت فکری شد.
معاون مرکز تحقیقات سلامت مادر و نوزاد دانشگاه علومپزشکی شهید صدوقی یزد، شیوع بیماریهای ژنتیکی در استان یزد و در سطح کشور قابلتوجه خواند و با بیان این که یکی از عوامل اصلی بروز این بیماریها، تداوم ازدواجهای فامیلی و همخونی در جامعه است، گفت: نبود پوشش بیمهای یکی از دلایل اصلی خودداری خانوادهها از انجام تستهای لازم است چرا که هزینههای بالای این آزمایشات میتواند برای بسیاری از افراد بار مالی سنگینی به همراه داشته باشد.
کارشناس پیشبینی اداره کل هواشناسی استان کرمان گفت: تا پایان هفتۀ جاری وزش باد گاهی همراه با گرد و خاک، وقوع ناپایداریهای جوی به صورت رگبار پراکنده و رعد و برق پدیدههای جوی غالب در استان خواهند بود.
رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور گفت: با امضای ۱۸ تفاهمنامه همکاری، زبالههای خشک غیرقابلبازیافت به عنوان سوخت جایگزین گاز در کارخانههای سیمان کشور مورد استفاده قرار خواهد گرفت. این اقدام در راستای سیاستهای کلان مدیریت پسماند و صرفهجویی در مصرف انرژی انجام میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس از راهاندازی خانه صنایع دستی در شهرستان سرچهان خبر داد.
در حالی که بیش از ۹۰ درصد جابهجاییها در کشور از طریق جاده انجام میشود، هفتم اردیبهشت بهعنوان «روز ملی ایمنی حملونقل» فرصتی است، برای بازنگری در چالشهای ایمنی جادهای؛ جایی که عامل انسانی، همچنان سهم عمدهای در بروز حوادث دارد و راهکارهایی چون آموزش، فناوری و تغییر رفتار رانندگان، میتواند جان هزاران نفر را نجات دهد.
در آستانه فصل گرما و افزایش مصرف برق، نگاهی به قبضهای برق خانوارها، روایتگر سیاست تازهای در مدیریت مصرف است؛ سیاستی که در آن کممصرفها تشویق و پرمصرفها با هزینههای سنگین روبهرو میشوند.
بیشتر...