زومیت |
1 سال پیش

انتقاد هند از سیاست های انحصارگرایانه در پلی استور اپ استور زومیت

انتقاد هند از سیاست‌های انحصارگرایانه در پلی استور و اپ استور

انتقاد هند از سیاست‌های انحصارگرایانه در پلی استور و اپ استور

نهاد تنظیم مقررات هند در گزارش جدیدی سیاست‌های اپ استور و پلی استور را زیر سؤال برده و تسلط دو شرکت اپل و گوگل بر بازار اپلیکیشن را برای اکوسیستم استارتاپی مضر دانسته است.

بنیادADIF هند به‌تازگی در گزارشی به سیاست‌های انحصارگرایانه‌ی اپل و گوگل در قبال دو فروشگاه آنلاین اپ استور و پلی استور اشاره کرده است. گزارش جدید که با عنوان «به‌سوی قانونمند کردن فروشگاه‌های اپلیکیشن» منتشر شده نتیجه‌ی همکاری بین ADIF و مؤسسه‌ی تحقیقاتی The Quantum Hub است و به یک‌سری اقدامات در سطح دنیا اشاره می‌کند که سلطه‌ی اپل و گوگل بر اکوسیستم موبایل را هدف قرار می‌دهند.

کارمزدی که اپل و گوگل از توسعه‌دهندگان دریافت می‌کنند طی چند سال اخیر بارها مورد انتقاد قرار گرفته و دو شرکت موردبحث نیز اقداماتی انجام داده‌اند تا فشارها را از روی خود بردارند. بااین‌حال همچنان کارشناسان معتقدند اپل و گوگل کارمزد زیادی از فروش نرم‌‌افزار در اپ استور و پلی استور دریافت می‌کنند.

گوگل حدوداً از یک هفته‌ی دیگر هر اپلیکیشنی را که از سیستم پرداخت مستقل بدون سیستم پرداخت پلی استور استفاده کند از دسترس خارج خواهد کرد. ارائه‌ی سیستم پرداخت مستقل باعث می‌شود اپل و گوگل توانایی دریافت کارمزد نداشته باشند.

توسعه‌دهندگان هندی به سیاست‌های اپل و گوگل انتقاد کرده‌ و آن‌ها را غیرمنطقی دانسته‌اند. در بخشی از گزارش آمده است: «سیاست‌های انحصارگرایانه‌ی این فروشگاه‌های اپلیکیشن و سوءاستفاده‌ی آن‌ها از قدرتشان در بازار، شرایطی نامطلوب به توسعه‌دهندگان تحمیل می‌کند و توسعه‌دهندگان چاره‌ای جز پیروی از این سیاست‌ها ندارند.»

براساس آنچه9to5Macمی‌نویسد، نهادهای تنظیم مقررات در سراسر دنیا بارها نگرانی خود را دررابطه‌با سلطه‌ی اپل و گوگل بر بازار اپلیکیشن‌های موبایلی ابراز کرده‌اند. درحال‌حاضر نهادهای تنظیم مقررات اروپا، ایالات متحده، ژاپن، استرالیا و هند مشغول تحقیق روی فعالیت‌های اپل هستند. اروپا، هند و ایالات متحده روی گوگل نیز تحقیق انجام می‌دهند. ظاهراً کمیسیون رقابت در هند نیز در حال بررسی سیاست‌های اپل و گوگل و احتمال سوءاستفاده‌ی آن‌ها از جایگاه‌شان در بازار است.

مطالعه‌ی جدید بنیاد ADIF هند سیاست‌های اپ و استور و پلی استور و آثار آن‌ها روی بازار اپلیکیشن‌های موبایلی را بررسی می‌کند و به‌دنبال نمونه‌ی رفتار ضدرقابتی می‌گردد.

هند می‌گوید به‌دلیل قدرت بیش از حد اپل و گوگل در بازار، نیازی مبرم به رقابت منصفانه بین فروشگاه‌های اپلیکیشن احساس می‌شود. ایده‌ی رقابت منصفانه به نفع توسعه‌دهندگان و مصرف‌کنندگان است. هند می‌گوید انحصار اپل و گوگل بر اکوسیستم اپلیکیشن‌های موبایلی با قوانین رقابتی در این کشور هم‌خوانی ندارد و آثار مضری روی اکوسیستم استارتاپی می‌گذارد.

لوگوی تلگرام

باکانال تلگرام زومیت، آخرین اخبار فناوری و علمی را سریع‌تر از همیشه دنبال کنید.



#‌فناوری #‌تکنولوژی #‌علمی منبع: زومیت

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

در شرایطی که هوش مصنوعی با سرعتی روزافزون گسترش می‌یابد، با انجام چند ترفند ساده می‌توان جلوی دسترسی ابزارهای هوش مصنوعی را به داده‌های شخصی خود گرفت تا از آن‌ها برای آموزش‌های مدل‌های هوش مصنوعی استفاده نشود.

9 ساعت پیش

دهقانی فیروزآبادی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رییس‌جمهور خبر داد.

11 ساعت پیش

گوگل قابلیت جدیدی به نام ایموجی صوتی را به اپلیکیشن تماس اندروید اضافه کرد.

12 ساعت پیش

بوش و دایملر با همکاری یکدیگر از تکنولوژی مشترکی رونمایی کردند. این تکنولوژی،  Automated Valet Parking نام دارد.

14 ساعت پیش

نمایندگان مجلس می‌گویند افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی خلاف قانون است.

12 ساعت پیش

پولستار در طرحی آزمایشی موفق شد درصد شارژ باتری یک خودرو برقی را در ۱۰ دقیقه از ۱۰ به ۸۰ برساند.

13 ساعت پیش

سحابی خوش‌آب‌ورنگ IC ۱۷۹۵ در نگاه خیلی‌ها شبیه به سر ماهی است و ازاین‌رو منجمان آن را «سحابی کله‌ماهی» نامیده‌اند. کافی است تصاویر ثبت‌شده با چند فیلتر رنگی را روی هم ترکیب کنید تا ساختار متفاوتی از این سحابی آشکار شود.

5 ساعت پیش

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ابراز امیدواری کرد که فاز اول پایگاه چابهار که برای ارسال پرتابگرهای سوخت جامد به فضا در دست ساخت است، تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

11 ساعت پیش

افراد مبتلا به سندرم لارون، ریسک پائینی برای ابتلا به بیماری‌های قلبی و اختلالات مرتبط با افزایش سن دارند و دانشمندان در همین نکته به دنبال درمان‌های جدیدی هستند.

4 ساعت پیش

بیشتر...