بهداشت نیوز |
3 سال پیش

این دمنوش برای بیماری های تنفسی معجزه می کند بهداشت نیوز Write Email

این دمنوش برای بیماری های تنفسی معجزه می‌کند
یک متخصص طب سنتی گفت: مصرف برخی از دمنوش‌ها در درمان بیماری‌های گوناگون به خصوص بیماری‌های تنفسی موثر است.
به گزارشبهداشت نیوز، محمدرضا حاجی حیدری متخصص طب سنتی ، درباره آویشن اظهار کرد: آویشن نام علمی Thymus vulgaris L در طب سنتی ایران به نام صعتر شناخته می‌شود.
او افزود: آویشن در اکثر نقاط جهان مانند سواحل مدیترانه، اروپا و بسیاری دیگر از مناطق جهان واز جمله کشور ایران رویش داشته و نواع مختلفی دارد که معروفترین نوع آن در کشور ما با نام آویشن شیرازی شناخته می‌شود و دارای مواد معدنی از جمله کلسیم و منیزیم و ویتامین A به صورت بتا کاروتن است.
حاجی حیدری تصریح کرد: آویشن دارای مزاج گرم و خشک بوده و به عنوان یکی از مصلحات غذایی و چاشنی‌های پر کاربرد به صورت خانگی و صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد و مصرف آن به همراه غذا‌های سنگین مانند فست فود باعث هضم آسان در معده و گوارش می‌شود و در درمان بیماری‌های گوارشی و تنفسی کاربرد زیادی دارد.
او اضافه کرد: استفاده از دمنوش آویشن برای درمان بیماری‌های گوارشی مانند نفخ، سوء هاضمه، ضعف معده و به طور کلی برای بیمارانی که از سردی و تری معده رنج می‌برند یا در اصطلاح طب سنتی به سوء مزاج سرد و‌تر معده مبتلا هستند تاثیر دارد و برای استفاده باید یک قاشق مرباخوری از آویشن خشک را در یک لیوان آب دم کرده و کمی نبات یا عسل اضافه کرده و نیم تا یک ساعت بعد از غذا میل کرد.
این متخصص طب سنتی اضافه کرد: دمنوش آویشن در بیماری‌های تنفسی خصوصا برونشیت‌های مزمن و سرفه‌های خلط دار و سینوزیت‌های مزمن مفید است و یکی از نکات مهم در مصرف آویشن که باید مورد توجه قرار گیرد این است که استفاده نابجا از آویشن در درمان سرفه‌های خشک و در مرحله حاد و ابتدایی سرماخوردگی که شامل چند روز اول شروع بیماری است و بیمار معمولا احساس سوزش گلو تب و آبریزش رقیق دارد، ممکن است به تشدید علائم بیماری سرما خوردگی و افزایش خشکی مخاط‌ها و افزایش تب منجر شود، ولی در فاز دوم سرماخوردگی که بیمار دچار ترشحات غلیظ و سرفه‌های خلط دار است مصرف آن مفید و سودمند بوده و بیمار می‌تواند از دمنوش آویشن به تنهایی یا همراه انجیر یا عناب روزی دو تا سه بار استفاده کند، به این صورت که یک قاشق مرباخوری آویشن خشک را همرا ۵ عدد عناب یا انجیر در یک لیوان آب دم کرده و روزی دو تا سه بار مصرف کند.
حاجی حیدری مطرح کرد: مصرف روغن آویشن به طور موضعی تاثیر ضد میکروبی و قارچ داشته و برای درد‌های مفصلی و روماتیسمی و اسپاسم نیز مفید است، آویشن اثر ادرار آور و قاعده آوری دارد و در گرم مزاجان و زنان باردار باید با احتیاط مصرف شود البته به طور کلی توصیه می‌شود که استفاده از گیاهان دارویی جهت درمان بیماری‌ها حتما زیر نظر متخصصان طب سنتی انجام شود.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان


#‌اخبار_بهداشت منبع: بهداشت نیوز

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

نشست هیأت‌های ایران و ترکمنستان به ریاست وزرای امور خارجه برگزار شد.

یک ربع پیش

مدیرکل ارشاد استان مرکزی از تایید ثبت نام 88 هنرمند و خبرنگار متقاضی مسکن در استان مرکزی خبر داد.

یک ربع پیش

صنعتگران صنایع‌دستی با احیای گل و چوب و حصیر به مازندران هویت بخشیدند.

یک ربع پیش

مدیر برنامه‌های مدافع کانادایی باواریایی‌ها، به ضرب‌الاجلی که این باشگاه برای این بازیکن تعیین کرده، واکنش نشان داد.

یک ربع پیش

مدیر حوزه‌های علمیه کشور بر لزوم تولید علم و ادبیات‌سازی برای رشته‌های جدید با گفتمان منطق بر اسلام و انقلاب تاکید کرد.

یک ربع پیش

رئیس دانشکده دین و رسانه قم از برگزاری همایش ملی "دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین" در هفته پایانی اردیبهشت ماه خبر داد.

یک ربع پیش

رئیس جمهور دستورات لازم برای حل برخی مشکلات پیش‌رو جهت تسریع در تحقق نتیجه نهایی و اجرایی شدن کامل برخی پروژه‌ها را صادر کرد.

یک ربع پیش

کاردار سفارت پاکستان در کابل اعلام کرد سفر هیئت کشورش به افغانستان موفق بود و درباره تامین منافع مشترک نیز توافقاتی به دست آمد.

یک ربع پیش

وزارت بهداشت فلسطین در غزه از افزایش آمار شهدای تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی به 32 هزار و 552 نفر از هفتم اکتبر تا کنون خبر داد.

یک ربع پیش

بیشتر...