کمبود بودجه دلیل اصلی توسعه نیافتن میادین نفت گاز hd2 all tv logo

گروهاقتصاد و انرژیاقتصادی
تاریخ انتشار۲۰ فروردين ۱۴۰۰۰۹:۴۱
کد خبر۷۷۰۰۸۸۸
دانلود PDF
نظر دادن

امامزاده گفت: بودجه ای که باید صرف توسعه میادین نفتی و گازی شود، در شرایط اقتصادی فعلی بسیار کم است.

ابوالقاسم امامزاده، عضو هیئت مدیره انجمن صنعت نفت ایران در گفت و گو با خبرنگاراقتصاد و انرژیگروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نقش دانشگاه و پژوهشگاه صنعت نفت در توسعه میادین نفتی و گازی کشور اظهار کرد: مشکل خاصی در عملکرد و توانایی دانشگاه و پژوهشگاه صنعت نفت برای توسعه این میادین وجود ندارد؛ عمده مشکلات به کمبود بودجه بر می‌گردد.

این فعال صنعت نفت در ادامه گفت: پولی که باید صرف توسعه میادین نفتی و گازی شود، در شرایط اقتصادی فعلی که فشار بسیار زیادی بر روی شرکت ملی نفت و حتی شرکت‌های خصوصی مشاوره‌ای وجود دارد، بسیار کم است.

او افزود: حتی برای جذب فارغ التحصیلان صنعت نفت در این بخش‌ها نیز مشکل اصلی، مشکل مالی است. اگر شرایط مالی مساعد باشد، حتی بسیاری از فارغ التحصیلان صنعت نفت که از کشور خارج شده اند، باز خواهند گشت.

عضو هیئت مدیره انجمن مهندسی گاز کشور در ادامه بیان کرد: انجمن صنعت نفت طی سال‌های اخیر، کمی تغییر مسیر داده است. یعنی در گذشته، مسیر این انجمن در زمینه مطالعات و ارائه مقالات نفتی بود، اما اکنون به عنوان موسسه تاییدکننده گواهی نامه تایید صلاحیت برای شرکت‌های تولیدکننده وسائل صنعتی مثل پمپ‌های مورد نیاز در صنعت نفت، فعالیت می‌کند.


بیشتر بخوانید

  • طرح‌های نفتی با وجود تحریم ها، به بهره برداری خواهند رسید /طرح NGL ۳۱۰۰ سال آینده به بهره برداری می‌رسد

او در ادامه گفت: با این وجود، انجمن مهندسی گاز همچنان همان مسیر قبلی انجمن مهندسی نفت را در پیش گرفته است. این انجمن اکنون دارای شاخه‌های دانشجویی در دانشگاه‌هایی مثل شیراز، محقق اردبیلی، تهران و صنعت نفت است و عملا انجمن مهندسی گاز، فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی را دنبال می‌کند یعنی فعالیتی که انجمن مهندسی نفت در گذشته داشت.

امامزاده اظهار کرد: تغییرات انجام شده در انجمن صنعت نفت را وظیفه‌ای دانست که در کشور بر زمین مانده بود و گفت: این کار برای تایید صلاحیت محصولات صنعتی که با صنعت نفت در ارتباط هستند، انجام شد.

او در پایان در مورد واگذاری دانشگاه صنعت نفت به وزارت علوم بیان کرد: به نظر من اگر دانشگاه صنعت نفت زیر نظر وزارت نفت باقی بماند، می‌تواند مفیدتر باشد تا این که به وزارت علوم واگذار شود، زیرا از سال ۱۳۱۸ تا کنون که زیر نظر وزارت نفت بوده، قوانین وزارت علوم را اجرا کرده، اما به دلیل فعالیت زیر نظر وزارت نفت، نزدیکی بیشتری به صنعت نفت داشته و فعالیتش مفیدتر بوده است.

انتهای پیام/

امامزاده گفت: بودجه ای که باید صرف توسعه میادین نفتی و گازی شود، در شرایط اقتصادی فعلی بسیار کم است.



#‌اخبار_اقتصادی منبع: خبرگزاری باشگاه خبرنگاران

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

استاندار لرستان با اشاره به اینکه از سه مسیر سازمان برنامه و بودجه، مولدسازی و فروش نفت برای تامین منابع پروژه راه‌آهن تلاش‌هایی صورت گرفته است، بیان کرد: فعالیت اجرایی در این پروژه زمان‌بر است و این طرح یکی از مطالبات جدی مردم استان به‌ویژه مردم خرم‌آباد است.

نیم ساعت پیش

ابعاد گسترده ناشی از استفاده عراق از سلاح‌های شیمیایی، به تدریج توجه افکار عمومی را به خود معطوف کرد تا این که دبیرکل وقت سازمان ملل متحد نیز پس از دیدار با نمایندگان ایران و عراق، استفاده از سلاح‌های شیمیایی را محکوم کرد.

نیم ساعت پیش

عکس عاشقانه شهاب حسینی با همسر سابقش در ادامه مشاهده خواهید امید کرد.

نیم ساعت پیش

رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به شناسایی افرادی که ابزار ممنوعه به همراه داشتند، از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها تشکر کرد.

یک ربع پیش

وزیر بهداشت بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد را افتتاح و از نصب یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری در این مرکز ابراز خرسندی کرد.

14 دقیقه پیش

در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در دانشگاه سیستان و بلوچستان پیرامون علل مهاجرت و پیامدها و راهکارهای پیشگیری از آن بحث و بررسی شد.

نیم ساعت پیش

معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهمیت تحقق شعار سال گفت: صنایع دستی و گردشگری، مردم‌ ترین سهم ما در اقتصاد است که همه اقشار می‌توانند ‌در آن نقش‌آفرینی کنند.

نیم ساعت پیش

در این ویدئو با خواص گل سرخ یا گل محمدی آشنا می‌شوید.

یک ربع پیش

در پایان رقابت های بین المللی اسکواش قطر جونیور که در رده های سنی مختلف برگزار شد، نمایندگان ایران موفق به کسب دو مدال نقره و برنز شدند.

نیم ساعت پیش

بیشتر...